Publikováno Srpen 25Srp 25 Dnes jsem zkusil zadat VIN auta na portálu Škoda Update (https://updateportal.skoda-auto.com/) a nabídlo mně to ke stažení aktualizace navigačních podkladů. Aplikoval jste ji někdo?
Srpen 25Srp 25 Myslel jsem, že i aktualizace map se budou stahovat vzduchem. Ale když vidím tu velikost souboru.. hmm... To jakože budeme muset strkat flashku do jedné z těch dvou předních USB-C zdířek? A po vložení flashky do slotu se to stáhne automaticky nebo se to bude aplikovat přes ten servisní mód (na který jsem přišel náhodou, že se do něj vstupuje dlouhým stiskem tlačítka domečku)?
Srpen 26Srp 26 V manuálu mladého Elroquživatele sice písaj, že aktualizace probíhají on-line, ale pokud zadám VIN na odkazu z manuálu pro ruční kontrolu, nabízí mě to nové podklady jako u Karla výše. Tak nějak už mě ale nepřekvapuje, že ne vše co je psáno, je v reálném embasosvětě i dáno, takže uvidíme časem, co se stane. Fakt je ten, že i ve zmíněném manuálu se s ruční aktualizací, nebo aktualizací u servisního partnera počítá ...
Srpen 26Srp 26 u S3 s MIB3 to funguje tak, ze ak mam zaplateny infotainment online, stahuju sa automaticky. ak by som to nemal, muselo by sa to aktualizovat rucne cez stiahnute, rozbalenie na USB a vlozenie do predneho USB-C. skus si pozriet verziu priamo na infotainmente
Srpen 27Srp 27 Autor Tohle mně ve zkratce odpověděli a platí tak to, co napsal kolega wirer Pokud máte zakoupený infotainment Online Služby Škoda Connect, pak jsou aktualizace automatické.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.