Přejít na obsah

ranní disco ??

Host Mara53

Doporučené příspěvky

Dnes se mi po nastartování místo rozsvícení budíků tyto pouze rozblikaly, a nezlepšilo se to ani po jízdě - středový panel celý svítí tak, jak má. A vše ostatní je taky normálně podsvícený. Že by za to mohlo jen to vlhko - auto stálo celý víkend venku a nejelo se s ním. Nebo nějaký studeňák ... pojistky jsem pro sichr zkontroloval? Nemáte někdo podobnou zkušenost=radu, kam na co šáhnout? Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dělá to furt?

zontrolovat kostry (ale to by nešlo víc věcí)

co máš za rok(budíky)?

hm, dělá to furt, ve dne to nevnímám, ale večer je to dost nepříjemný.. Mám budíky 2001 bez maxidotu. Vše ale funguje, jak má - všechno ostatní mám podsvícený (zatím ještě standartní zelenou-takže žádný zásahy tam nikdo nedělal), počítač, rádio, výhřevy i klima - vše chodí .... nevím :blbec:

Odkaz ke komentáři

Od chvíle, kdy jsem si nechal zamontovat automatické rozsvícení světel mi občas celý interiér (měnil jsem podsvícení) problikává nebo zhasne. Borec co mi to dělal říká, že to nemůže mít vliv bo to napojil na okruh mimo interiér. Chtěl jsem aby při denním svícení interiér nesvítil. Příčina asi není ani v regulaci intezity vnitřního podsvícení.

Každopádně to dělá od doby montáže relé pro samo rozsvícení světel :angry::(:angry::(

Odkaz ke komentáři

DEKO: asi máme podobný problém :(

Ignac: hm, mě aspoň blikají jen samotné budíky - a navíc já nemám automatické rozsvěcení světel, ani žádné jiné svět.úpravy interiéru ani ext. (diody apod.)

Odkaz ke komentáři

Ahoj mně to občas dělalo něco podobného co Vám. nakonec mám problém vyřešen. Rozdělal jsem spínač světel vyčistil potencionetr inteenzity osvětlení přístrojů a přitom jsem připájel drátky na plošňáku spínače světel k nožovým konektorům normálně jsou ty dráty v konektoru zalisovány,ale pokud cokoliv děláte ve spínači světel už je tam asi nikdy nezalisujete tak jako ve výrobě.

to byl můj případ,ale jak píše Vaša může to dělat více věcí. Ahoj Honza- Ororo.

Odkaz ke komentáři

Ahoj mně to občas dělalo něco podobného co Vám. nakonec mám problém vyřešen. Rozdělal jsem spínač světel vyčistil potencionetr inteenzity osvětlení přístrojů a přitom jsem připájel drátky na plošňáku spínače světel k nožovým konektorům normálně jsou ty dráty v konektoru zalisovány,ale pokud cokoliv děláte ve spínači světel už je tam asi nikdy nezalisujete tak jako ve výrobě.

to byl můj případ,ale jak píše Vaša může to dělat více věcí. Ahoj Honza- Ororo.

Máš na mysli tytok drátky nebo jiné?

post-28-1170166132.jpg

Odkaz ke komentáři

to byl můj případ,ale jak píše Vaša může to dělat více věcí. Ahoj  Honza- Ororo.

Máš na mysli tytok drátky nebo jiné?

jo přesně tyto. Ahoj Honza

Odkaz ke komentáři

V těch drátkách na plošňáku to asi nebylo. Dal jsem spínač světel zpátky do auta a interiér svítí. Ovšem jak postupně zasouvám spínač zpět do palubovky, tak to začne blikat až zhasne.

Myslím si, že je to v drátkách u konektoru, protože tam borec připojoval nějaký drátek pro samorozvícení světel a nějaký kontakt tam hapruje. Předtím to bylo OK :unsure:

Odkaz ke komentáři

no tak já jsem taky doblikal, regulací to nebylo, a proud šel pěkně až do budíků - jenže tam jsem zatím nic nenašel - tak už jsem objednal nový budíky - zítra se budou montovat=pak sehrajeme immob. a pak se mrknu na ty starý budíky ....

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...