matty Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Mám problém s otáčkami motoru u octavie 1.6 ,55 kw,při chladnějším počasí kolísají na volnoběh až na 3500 za minutu,po nějaké době se to uklidní,vyměnil jsem škrticí klapku,ale problém přetrvává.Poradí mi někdo,co s tím??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikaaa Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 treba tusim spravit zakladne nastavenie, alebo po nejakom pocte startov sa to nastavi samo, on totiz stale ide podla starych hodnot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš 1,8 20V 92kw Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 co váha vzduchu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sitic Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 (editace) co váha vzduchu? tenhle motor váhu nemá. matty nepíše, jestli kolísají při studeném nebo zahřátém?!? Editováno: 29. leden 2007, autor: sitic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiko Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Mám problém s otáčkami motoru u octavie 1.6 ,55 kw,při chladnějším počasí kolísají na volnoběh až na 3500 za minutu,po nějaké době se to uklidní,vyměnil jsem škrticí klapku,ale problém přetrvává.Poradí mi někdo,co s tím??? Tak co jak si dopad já mám stejni problém.a na diagnostice nic nenašli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s_o_s Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 to je pravda, ze po niekolkych startoch sa otacky stabilizuju... ja som mal nieco podobne ked mi precistovali skrtiacu klapku, ked bola preklopena..auto asi dva dni na volnobeznych otackach samo bez pridania plynu vystupalo asi na 3200 otacok a potom spadlo, ale asi po 10 startoch to uplne zmislo...asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matty Vloženo 6. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Tak pánové,zdá se,že problém otáček motoru je vyřešen!Byl jsem na diagnostice,kde mi udělali základní nastavení škrticí klapky,ale problém vysokých otáček při chladnějším motoru zůstal,tak jsem jim to tam hodil na hlavu s tím,že takhle se opravdu jezdit nedá a že klapkou to teda asi nebude.A tak se po dlouhém bádání milí chlapci ze značkového servisu škoda konečně dostali až k samotnému problému,který spočíval ve špatném čidle teploty chladicí kapaliny,které během několika vteřin měnilo údaje o teplotě v rozmezí +20 až -30 stupňů a tyto chybné informace posílalo řidící jednotce,která z toho byla na větvi.Takže původcem všeho toho trápení s otáčkami motoru bylo jedno malý ,pitomý čidlo za 120 kč!!!Všechny zdravim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiko Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Kolik stoj zakladni nastaveni škrtici klapky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sitic Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Tak pánové,zdá se,že problém otáček motoru je vyřešen!Byl jsem na diagnostice,kde mi udělali základní nastavení škrticí klapky,ale problém vysokých otáček při chladnějším motoru zůstal,tak jsem jim to tam hodil na hlavu s tím,že takhle se opravdu jezdit nedá a že klapkou to teda asi nebude.A tak se po dlouhém bádání milí chlapci ze značkového servisu škoda konečně dostali až k samotnému problému,který spočíval ve špatném čidle teploty chladicí kapaliny,které během několika vteřin měnilo údaje o teplotě v rozmezí +20 až -30 stupňů a tyto chybné informace posílalo řidící jednotce,která z toho byla na větvi.Takže původcem všeho toho trápení s otáčkami motoru bylo jedno malý ,pitomý čidlo za 120 kč!!!Všechny zdravim.. To vadný čidlo počítač nezjistil? Dost bych tomu věřil, sám mám k diagnostice určité pochybnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matty Vloženo 7. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Základní nastavení škrticí klapky stálo 425 kč,a to vadný čidlo zjistili v servisu až po mojí 4 návštěvě!!!A to jsem tam ještě musel být docela nepříjemnej,protože jinak bych tam chodil do nekonečna.Prostě jsou to buzeranti tyhle značkový servisy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.