Publikováno před 2 hodiny2 hod Dobrý den,mám ŠF IV od 122024, najetu cca 9 tis km, posledních pár set km při přejezdu nerovností(po Praze to jinak nejde) se mi začalo ozývat v interiéru vozidla podivné "drnčení/klepání", zvuk je poměrně hluboký. Ruzné vrzání neberu v potaz, ale tenhle zvuk nedokážu identifikovat.Přijde mi to jako z pravé části interiéru, jako kdyby nebyl docvaknutí kryt zavazadlového prostoru, ale to bylo samozřejmě první co jsem zkusil.Něco se někde regulérně klepe, ale je to jen při přejezdu větších nerovností, jinak je poměrně klid.Prosím, neví někdo na co se zaměřit, co nechat zkontrolovat, opravit?Auto samozřejmě v záruce, ale než bych nechal v AS rozvrtat půlu auta a nic by nenašli a bylo to ještě horší, tak raději půjdu "víceméně najisto".Pokud by někdo tušil čím by to mohlo být, budu moóóóc rád za radu, protože jinak mě trefí, že nedokážu přijít na to čím to je.+ ještě prosím o info, sedačka řidiče není zarovnaná v plastech, na zadní straně předních sedaček jsou dole po stranách nějaké plasty.Sedačka řidiče není "zarovnaná" stejně, jako sedačka spolujezdce.Je to normální, nebo proč to tak je?Jestli to drnčení, nebo jak to nazvat ten zvuk není od toho?Má to někdo stejně?Díky moc,P. Upraveno před 2 hodiny2 hod od hradskyp Změna nadpisu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.