Publikováno před 3 hodiny3 hod Chtěl bych upgradovat infotainment Amundsen na Everest EVO3, kvůli konektivitě, Android Auto atd.V autě je origo nezávislé topení.Z Everestu mi řekli, že jejich rádio nedokáže řídit nezávislé topení.Ztratil bych výměnou kontrolu nad nezávislým topením úplně? Nebo i po výměně zůstane možnost ovládání dálkou/tlačítkem na ovládacím panelu?Má někdo zkušenosti?
před 3 hodiny3 hod Mozes skuait temu neoroginalne radio. Ale pochybujem, ze tam bude presne tvoj typhttps://forum.skodahome.cz/topic/126448-neorigin%C3%A1ln%C3%AD-r%C3%A1dioVseobecne sa o neorigo radiach moc nepise. Skor si to davaju ljdia, co mali uplny zaklad a chcu nieco lepsie. V tom pripade sa ani moc nepocita s ovladanim niektorych funkcii
před 2 hodiny2 hod @MP2 koukni na alpine. Oni měli neorigo radio pro octavie 3. Alpine ma dost fajn udělanou funkci Car. Pioneer ma jen klimu automatickou a parkovaci semzory.
před 1 hodina1 hod Alpine mám, ale tohle taky neumí. Dokonce ani nefunguje podmenu klimy (úroveň chlazení, el. předehřev atd., funguje tedy jen ovládání tlačítky a kolečky na středovém panelu) musel jsem si to nastavit podle sebe už před instalací. Jinak ale zbytek funguje skvěle.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.