Publikováno před 1 hodina1 hod Ahoj,mám problém s nefunkční elektrikou v Yetim. Je to rok 2013, 2.0TDI 103kW, 4X4auto jsem zaparkoval a o 10 minut později už nenastartoval. Problém se projevuje tak, že po otočení klíčku do první polohy se nerozsvítí budíky a nelze nastartovat. Zároveň nyní nejde pustit rádio - bez ani s klíčkem. Zároveň vždy, i bez klíčku, šlo blikat dálkovými - to nyní nejde. Zamykání a odemykání funguje.Baterkou to není, to už mám vyzkoušené. Prvně jsem šel pojistkách, v motorovém prostoru byla prasklá pojistka F6, po výměně žádná změna. Dopátral jsem se k tomu, že na pojistce SC4 v kabině před řidičem není napětí. Pokud jej tam však umělě přivedu tak po otečení klíčkem auto ožije a vše funguje - jako by se nic nedělo.Tady moje schopnosti odhalit problém dále bohužel končí. Budu rád za každou radu.Díky, Martin Upraveno před 1 hodina1 hod od Martinn89 Poděkování
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.