Publikováno Čtvrtek v 19:092 dny Ahojte, od včerejšího rána mi nefunguje ovládání přes aplikaci. Dnes jsem zjistil že nejspíš auto není připojené k internetu, problém se esim, nebo výpadek služeb ? Psal jsem na podporu přes apku , tak uvidím o co jde. Ale nemáte někdo zkušenost?
Včera v 08:361 den Mal som už asi 3 alebo 4 takéto výpadky odkedy mám auto (11/2024). Najkratší trval 0.5 dňa a najdlhší asi 5-6 dní. Vždy to nabehlo spontánne. Žiaľ o knihu jázd resp. o dáta prídeš, nie sú cache-ované lokálne.
Včera v 08:551 den Taky se mi to stalo párkrát, ale to bylo před více než rokem. Do pár dní se to vždycky samo dalo do pořádku. Řešil jsem to i s podporou, dostal jsem od nich tehdy odpověď.Příčina popisovaného chování byla s největší pravděpodobností odstraněna automatickým resetem komunikační jednotky, která je nastavena tak, aby se v pravidelných intervalech tento proces opakoval.
Včera v 10:091 den Autor Díky za reakce, tak snad se to přes víkend už spojí. Z podpory zatím žádná odpověd. Volal jsem známému, dělá v salónu , kde se auto kupovalo a prý se aktualizoval nějaký sw a zpětné spojení s autem prý trvá nahodile.Když by se to v příštím týdnu nespojilo, doporučoval mi smazaní hlavního uživatele a reset. A pak znovu přihlášení.
Včera v 12:571 den to vždy radil servis a nikdy to nepomohlo (smazaní hlavního uživatele a reset), u S 4 jsem to zatím nezkoušel (nepotřeboval jsem) ale u předchozích aut vždy pomohla rada ze Strakonic, tedy desítka klíč, odpojit na 30 min baterku, aby se vybil záložní aku OCU jednotky a pak to vše fungovalo...
Včera v 14:261 den 5 hodin zpět, wcde řekl:4 hodin zpět, pilox řekl:Díky za reakce, tak snad se to přes víkend už spojí. Z podpory zatím žádná odpověd. Volal jsem známému, dělá v salónu , kde se auto kupovalo a prý se aktualizoval nějaký swa zpětné spojení s autem prý trvá nahodile.Když by se to v příštím týdnu nespojilo, doporučoval mi smazaní hlavního uživatele a reset. A pak znovu přihlášení.@pilox Když nemá auto přístup k internetu, tak ti logicky nemůže pomoci odhlášení hlavního uživatele. Tam bude problém někde jinde. Upraveno včera v 14:271 den od lucky.jack
Včera v 14:391 den OCU jednotka, jak jsem psal... mě to dělalo dost často při změně operátora, při přechodu hranic, ale ne z domovského na roamingového operátora, ale mezi např. operátorem v Rakousku a ve Slovinsku (nejčastěji - oba operátoři A1). Dá se na netu dohledat, že toto bývá jeden z největších problémů totálního umrtvení infotainmentu v nových autech, např. jede někdo na hory do Itálie, ví, že se bude někde před hranicemi A / I stavovat na kávičku v Rakousku, např. v Arnoldsteinu, zadá v Praze do navigace jako cíl Arnoldstein... Po zastávce Arnoldsteinu dá do navigace např. Livigno a jede, v tom auto začne aktualizovat mapy, které jsou po cestě do cílového místa (tzv. puzzle stahování), vypadne rakouský signál, přeruší se aktualizace a z infotainmentu je černá placička, asistenty nejedou nic nejede...
Včera v 14:491 den Škodovka řeší, že jakmile přejedeš hranice, začne zlobit navigace, neukazuje správnou polohu, nenaviguje správně atd. Jsou to auta se specifickou výbavou. Řešení má být ve 4Q/2025. Ale, že by vypadávalo MIB mi není známo.Ale tady je toto OT 😉
Včera v 15:301 den Autor 2 hodin zpět, Petr Svetr řekl:to vždy radil servis a nikdy to nepomohlo (smazaní hlavního uživatele a reset), u S 4 jsem to zatím nezkoušel (nepotřeboval jsem) ale u předchozích aut vždy pomohla rada ze Strakonic, tedy desítka klíč, odpojit na 30 min baterku, aby se vybil záložní aku OCU jednotky a pak to vše fungovalo...To se mi právě moc dělat nechce, nevím jestli by se mi obnovila všechna nastavení..Už mi přišla odpověď :O tomto problému víme a v současné době jej intenzivně analyzujeme. Rádi bychom Vás požádali o zajištění návštěvy autorizovaného servisu Škoda, který zajistí obnovení konektivity Vašeho vozidla. Doporučujeme však, abyste s objednáním termínu v servisu nejprve cca týden počkal – systém automaticky provádí pravidelnou údržbu nastavení a je možné, že se díky tomu konektivita vašeho vozu obnoví.Tak se uvidí. Jo a to že mi navigace ukazuje jinou polohu než jsem ,se mi taky dělo, minulý týden...
Včera v 17:271 den Včera jsem psal na infolinku se stejným problémem, už 4 dny je infotainment off line. Dnes přišla odpověď, že o problému vědí a snaží se ho řešit, tak uvidím.
Včera v 18:001 den 2 hodin zpět, pilox řekl:To se mi právě moc dělat nechce, nevím jestli by se mi obnovila všechna nastavení..právě že smazání hlavního uživatele a reset vše vymaže, ale odpojení baterky nikoli...
Včera v 18:051 den Autor Mazat se mi nechce, ale pak zkusím tu baterku, jen jestli to u iV není napájené od té hlavní.
Včera v 18:061 den Autor 8 minut zpět, Petr Svetr řekl:to je výsměch, už vidím jak bude servis vědět co s tím... ani náhodou...jj , psal jsem to tomu známému a říkal, že o ničem neví, ale až bych se objednával, tak to zjistí...
před 3 hodiny3 hod Autor To mě ještě ne.. dnes to je 4. den , záleží na tom intervalu restartu té komunikační jednotky asi...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.