Publikováno před 7 hodiny7 hod Ahojte, pri parkovaní predkom (teda nie pri cúvaní) sa mi aktivuje parkovací asistent, ale kamera je nedostupná - viď foto. Nepomáha ani stlačenie ikonky Kamera v infotainmente. Musím zaradiť spiatočku, potom znovu drive a vtedy sa kamera aktivuje. Je to bug alebo feature, funguje to vám ostatným inak?
před 4 hodiny4 hod Řešil jsem to nedávno a zkoušel jsem 2 auta a vždy se musela dát nejdříve zpatecka, aby se aktivovalo. Po přeřazení na D se objeví pohled přední kamery s společně s area view od zpatecky. Takže to asi tak má být.
před 4 hodiny4 hod Rozmýšľam čo robím inak ako vy, lebo mne to funguje bez zaradenia R.Mám parkovacie státie tesne vedľa obrubníka s malým manevrovacím priestorom pred autom. Večer zacúvam na miesto a ráno keď vychádzam, tak:Štartujem motorZapnem individual drive modeZaradím SKliknem v stavovej lište na park. asistenta a vidím prednú kameruPrepnem na wing mirror kamery a manévrujem von z miesta.Modelový rok 2025 (výroba 11/24), mám Area View 360°.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.