Publikováno před 8 hodiny8 hod Dobrý den,dnes ráno se mi zničehonic po nastartování rozsvítila kontrolka "systému kontroly výfukových plynů". Protože jsem nevěděl jestli s tím můžu jet, nechal jsem u mechanika napíchnout diagnostiku a z protokolu vypadlo 7 chyb:P140000 Chyba v proudovém okruhu elektrického ventilu zpětného vedení výfukových plynůP164E00 Závada elektriky regulačního ventilu tlaku olejeP066A00 Zkrat na kostru žhavící svíčky 1. válceP066C00 Zkrat na kostru žhavící svíčky 2. válceP066E00 Zkrat na kostru žhavící svíčky 3. válceP067A00 Zkrat na kostru žhavící svíčky 4. válceP20EE00 Příliš nízká účinnost Katalyzátoru SCR1 (čada1)/NOx-kat. akum. 1 (řada 1)Mechanik říkal, že mi nedoporučuje s tím jezdit a jet až do servisu ať se na to podívají, že by to mohl být docela závažný problém (snad kvůli problému na regulačním ventilu tlaku oleje). Navíc nereaguje regenerační cyklus (vůbec nenaskočí) ani při vytočení otáček. Chtěl jsem se zeptat jestli s tímto má někdo zkušenosti, popřípadě co můžu asi pravděpodobně čekat.SIII 2.0 TDI 110 kW 2019 (186 000 km)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.