Publikováno před 18 hodiny18 hod Ahoj, v červnu 2025 jsem si koupil Karoga, výbavový stupeň 130 let. Minulý týden jsem zjistil, že když prší, tak mi hlavně u zadních dveří voda stéká po vnitřním boku dveří přímo do zámku. Dále jsem zjistil, že v mém autě nejsou dány těsnící gumy ve dveřích. Hned jsem jel do servisu, kde mi řekli, že těsnící guma do dveří se dává jen u výbavového stupně 130 let PRÉMIUM a SPORTLINE. Voda která stéká do zámku prý nevadí, že elektrická část zámku je utěsněna. Chování hrozný. Tak mi prosím poraďte co mám dělat, protože podle mě to v pořádku určitě není, už jen proto, že při mrazu dveře ani neotevřu. Díky Tomáš.
před 52 minuty52 min Tohle by mě zajímalo, dej sem fotky kde máš mít chybějící gumu.Možná by to chtělo si nechat ukázat více vozů a porovnat to. Třeba to tak skutečně má být a ty brečíš na špatném hrobě.EDIT: tak mi nedalo a vážně máš "sociálnější" verzi bez těsnění (už se šetří opravdu na všem), tak jak to má být. Malý detail, ale rozhodně není závada u výrobce, natož u prodejce Upraveno před 28 minuty28 min od lucky.jack
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.