Publikováno před 20 hodiny20 hod Ahoj, v červnu 2025 jsem si koupil Karoga, výbavový stupeň 130 let. Minulý týden jsem zjistil, že když prší, tak mi hlavně u zadních dveří voda stéká po vnitřním boku dveří přímo do zámku. Dále jsem zjistil, že v mém autě nejsou dány těsnící gumy ve dveřích. Hned jsem jel do servisu, kde mi řekli, že těsnící guma do dveří se dává jen u výbavového stupně 130 let PRÉMIUM a SPORTLINE. Voda která stéká do zámku prý nevadí, že elektrická část zámku je utěsněna. Chování hrozný. Tak mi prosím poraďte co mám dělat, protože podle mě to v pořádku určitě není, už jen proto, že při mrazu dveře ani neotevřu. Díky Tomáš.
před 3 hodiny3 hod Tohle by mě zajímalo, dej sem fotky kde máš mít chybějící gumu.Možná by to chtělo si nechat ukázat více vozů a porovnat to. Třeba to tak skutečně má být a ty brečíš na špatném hrobě.EDIT: tak mi nedalo a vážně máš "sociálnější" verzi bez těsnění (už se šetří opravdu na všem), tak jak to má být. Malý detail, ale rozhodně není závada u výrobce, natož u prodejce Upraveno před 2 hodiny2 hod od lucky.jack
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.