Publikováno Čtvrtek v 21:581 den Zdravim, vyskytol sa mi na Leone z nicoho nic problem, ze mi nejde skoro ho nastartovat. Po starte vibruje, ma nepravidelny chod a ked pridam a pustim plyn tak niekedy aj zdochne. Potom pulzuje aj do sania. Aktualne som uz skontroloval rozvody, vstreky. Tie som skusil aj vymenit za take co mam z Octavie a bez vysledku. Potom som skontroloval palivovy filter ten je bez pilin, sytko na solenoide na vysokotlakej pumpe tak isto. Prepady zo vstrekov su v podstate rovnake. Dalej som pozrel prestavovac a ten vyzeraze nastavuje podla poziadavky. Ma niekto skusenost s takymto problemom a co to sposobuje ? Prikladam kratke video ako to startuje.
před 17 hodiny17 hod neviem ako sa vyjadria ostatni ale mne podla zvuku pride ze to nema dobre kompresie, popripade su zle nastavene rozvody. ale skor to vidim na problem s casovanim ventilov ked to este aj do sania duni
před 4 hodiny4 hod Autor Rozvody sú OK, aj prestavovač. Po rozhovore s kamarádom mechanikom to bude pravdepodobne tesnenie pod hlavou medzi 2,3 valcom. Čiže ozaj to nemá dobré kompresie na tých valcoch.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.