Harley1006 Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Tady ani ty dily presne nevim tak jestli uz to nekdo absolvoval,vim jiz ze se bude menit nadobky do ktere prijde moturek na ostriky a cidlo hladiny ,mam eleganci s maxi dotem tal by to potom melo i hlasit stav hladiny v nadobce..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 no mně to čeká a jestli se musí měnit nádobka s motůrkem, tak to mi děláš velikou radost. Nevíš, co stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Musí, je potřeba objemnější a taky ten standardní motůrek by neuměl obhospodařit sklo i světla myslím.... Cenu zjistím. Mám ted nabídku na RS nárazník v mojí barvě včetně mřížek, senzorů (které nepotřebuji), ostřiků a mlhovek za 5 tis. Je to good price? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 to je opravdu velmi dobrá cena, jenže mě už to leží v garáži. Na tu nádobku se prosím tě ale zeptej. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Nadobka asi 1100,- moturek taky kolem 1000,- cidlo hladiny 500,- plus pomocny material 1000,- orientacni ceny.A to jeste presne nevi jak to zapojit protoze je tam nejaka kontrola na rozsviceni svetel, aby to necakalo porad nebo tak nejak jsem to pochopil,ale pry by to nemusel byt problem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 no to mě teda po..r . To bude dražší, než celej nárazník. To sem si teda naběh. Budu muset někam na vrakárnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 no to mě teda po..r . To bude dražší, než celej nárazník. To sem si teda naběh. Budu muset někam na vrakárnu. a mas poneti jak to zapojit??? Myslim co se elektriky tyce?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 ani omylem, ale vím, kde to uměj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 ani omylem, ale vím, kde to uměj Tak povidej............ nekde pobliz Plzne......????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 poblíž Plzně, Prahy, Brna a každýho města, kde je Škoda servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 jooooooooooooooooooooooooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 já bych to do škoda servisu nedával. tam to nedělají rádi a jen brblaj a nakonec si řeknou daleko víc peněz než by to skutečně mělo stát. zvlášť když si doneseš svý díly a servis přijde o marži z dodaných dílů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 (editace) na druhou stranu, když to dáš jinam, tak to bude asi anabáze na dlouho. Dneska jsem si ve značkovým nechal vytisknout z Etky celej systém pro ostřikování světel i s cenama, takže krom elektroinstalace už vím všechno. Když to tak ale počítám, nejsem si jist, jestli to jen nezaslepím a chuj s ostřikovačem. A některý přesný ceny : nádobka 1 302,- Kč čerpadlo 1 687,- Kč spínač hladiny 293,- Kč systém hadic 595,- Kč krytky trysek 286,- Kč atd. atd. atd. A kde je elektrika, práce a bůh ví, co ještě. Editováno: 1. Únor 2007, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 neumíte někdo sehnat za slušný peníze tu nádobku s čerpadlem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 krytky trisek už máš, ne? já bych to prostě do origo servisu nedal. mám člověka v praze, pro kterýho to není problém. jeho práce = 300/hod. Já taky chtěl ostřiky kvůli xenonům, ale i servisák ve škoda servisu mi poradil, at se na to vyseru, že to je k ničemu a akorát to žere vodu. úplně k ničemu to sice není, ale neřešitelnej problém taky ne. občas stačí světla umejt a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 vodu to žere jako kurva, to potvrzuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Inak čiste teoreticky by malo stačiť zmeniť VAGom dobu ostreku skla, ktorá sa musí prekročiť, aby sa pustili ostrekovače svetiel. Marí sa mi, že to aktuálne mám na 800 ms a nejako sa mi to nedarí zmeniť na viacej. Neskúšal to už niekto vrámci úspory tekutiny? Aký snímač zapnutých svetiel? Veď motorčeky riadi RJ, tá by mala vedieť, že sú svetlá zapnuté aj tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 (editace) počkej, o jakým čase spuštění ostřikovačů mluvíš? mě to funguje tak, že při každém pátem ostříknutí to sotříkne světla. nemyslels spíš samotnou dobu ostřiku nějak vyladit? vim, ze jsem to chtěl změnit, ale v servisu nebyli schopny to číslo změnit na jiný i když volba změny tam byla... uvítal bych možnost nastavit ostřik světlometů třeba až po 3s držení páčky ostřikovačů Editováno: 5. Únor 2007, autor: Luke288 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 vodu to žere jako kurva, to potvrzuju Proč tam chceš zapojovat ostřiky když to žere jen vodu a stejně to je na pi..Já jsem taky dával na dvojku předni a zadni RS náraznik a nechal jsem tam nalepit jenom krytky kvůli STK protože mám xenony na regulaci kolečkem.Ptal jsem se na to a je to mraky vyhozených peněz za ty ostřiky.Nemysliš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 23. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Uz tam jsou, jsem takovy puntickar, pokud tam patri tak sup tam s nima.A vodu to zas tak moc nezere, asi stejne dlouho mi trva vyprazdnit nadrzku jako kdyz tam byla origo 3 litrova z vyroby. A zaroven jsem tam dal i senzor hladiny tak vim vcas kdy dolit vodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 (editace) To je v pohodě,oni na STK určitě jsou takový paka,že asi nepoznají po zkoušce ostřikovačů, že jsou světla suchá, zatímco okno mokré..to už snad někdo takovou myšlenku nemůže myslet vážně. Krytky, aby to prošlo na STK Taky by mně zajímalo,jak souvisí regulace naklápění a ostřikovače světel Editováno: 23. Květen 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 (editace) To je v pohodě,oni na STK určitě jsou takový paka,že asi nepoznají po zkoušce ostřikovačů, že jsou světla suchá, zatímco okno mokré..to už snad někdo takovou myšlenku nemůže myslet vážně. Krytky, aby to prošlo na STK Taky by mně zajímalo,jak souvisí regulace naklápění a ostřikovače světel Ty asi opravdu nejseš normálni...viděls někdy,že na STK zkoušeji ostřikovače??? Ty musiš být asi dost mimo,vid? Editováno: 23. Květen 2007, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 to je sice pravda, ale sam jsem na STK jeste s autem s xenama nebyl, tak těžko říct, co všechno se zkouší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Bavil jsem se o tom s tim Málkem který mě dodělával náklony přes kolečko a ten mě uklidnil,že nemusim mit vubec strach.Řikal že na ten nový RS náraznik mám nalepit jen ty krytky a mělo by to být bez problému.No řekni! Viděls někdy že na STK zkoušeji stěrače popř.ostřikovače.To je kravina! Uznej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 jj, to jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.