GREGI Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Po zapnutí kľúčika zapalovaia sa nerosvieti kontrolka ABS. ABS prestalo fungovať. Po napojení na počítač nebola zaregistrovaná žiadna porucha. Taktiež mi nefunguje kontrolka dobíjania na palubnej doske. Avšak napätie na alternátore pri bežiacom motore je 14,4 V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 že by pojistka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GREGI Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Díky za radu, ale poistky som kontroloval všetky. Boli v poriadku. Menil som však alternátor, ktorý je z TDi golfa. Neviem či v tom nebude problém, lebo vyzeral rovnako? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 14,4 V je nějak moc mělo by být tak 13,7 V myslím (kdyžtak mě opravte) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 tak jsem se dívál do análů a 14,4 je max. hodnota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.