Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Mě se to taky jako normální nezdá. Ale už vidím jak to bude probíhat ve Škodovce. Po několika zkušenostech s AutoJarov jsem se dostal až na Haralda Ludanka z představenstva a pak se to začalo hýbat. To byl problém s motorem.... U brzd mě ještě šve jedna věc. Je tam asistent rozjezdu do kopce. Jezdil jsem s tím u Mercedesu a tam to fungovalo dobře. Ale v pojetí Škody to místo postupného uvolňování brzdné síly z okruhu probíhá praní se při rozjezdu s brzdama, které auto fest brzdí a pak dojde k okamzitému uvolnění celé brzdné síly a auto vypálí. S tím člověk zažívá spoustu zajímavých zážitků při parkování v kopci, kde mám před sebou pár centimentrů a potřebuji se jen trochu posunout. Nevím jestli jsem náročnej aby se takhle auto bezmála za milion nechovalo :-)

tak tos mě pobavil :D:D:D úplně si v tom kopci představuju svojí ženskou -_-

Vloženo

Zdravím a velmi rád bych se také na brzdový pedál zeptal, na Vaše názory viz výše.

V březnu 2006 jsem se na to samé ptal v diskuzi "Brzdy, jak to máte vy"a tehdy se to napsalo jakože vše OK.

Tak jak to tedy je s tím pedálem?

Tehdy v servisu říkali taky v pořádku, že to je tím, že je tam ESP a ABS a tím pádem pedál trochu padne, ale auto vždy zabrzdí. Tak jsem jezdil dál a zatím mě prekérka nepotkala. Teď mám v hlavě znovu červa - brzdy musí být vždy na jistotu a né ono to možná zabrzdí.

V pondělí jedu do servisu s takovou maličkostí (něco drnčí ve dveřích spolujezdce) tak se znovu zeptám.

Vloženo

Určite to nie je OK, ak po treťom zošlapnutí už posilňovač nemá podtlak! Okamžite do servisu.

S farbou strmeňov by som to zhrnul asi takto. Ak sú strmene zelené, tak je to určite benzín (lebo do MR 2006 sa nafta do RS nedávala). A od MR 2007 sú červené a môže to byť TFSI alebo TDI.

Predné kotúče má OII RS 312x25, zadné sú tuším 286x12.

• o 4 roky později...
Vloženo

Čauky. Jaké dáváte destičky na svoje Ereska? Zadní mě odešli hodně rychle tak se po něčem dívám. Chtěl bych zlatý střed. Takže žádný čínský šunt a zase nic zbytečně drahýho. Co třeba zimmermann_ Má někdo zkušennost?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...