Přejít na obsah

davy new

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení davy new

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, kdo by mi v Brně pomohl s kódováním u Superba 2.0tsi model 2018 - výbava Sportline. Ideálně start stop, deaktivace signalizaci pasů, odblok obrazu, popřípadě nějaké vychytávky které uvítam. Děkuji za info?
  2. Anglicky neumím takže jsem si moc nepočetl. Od toho oleje jsem očekával, že se zmenší ztráta oleje. Město moc nejezdím. Někdy Brno ale to už mám za sebou 30km a motor je prohřátý. Olej už je objednaný. Motoru bych stím ale ublížil neměl ne?
  3. Tak vidím, že je na tom ještě někdo hůře než já. Nechci aby to vyznělo škodolibě. U sebe mám strach že mě časem čeká výměna těsnění pod hlavou a mrknout se na kroužky. Sleduji to teprve krátce takže ještě brzo dělat závěry. Pokud se to nebude zhoršovat nechám to být a budu dolévat. Někdo mi ted poradil změnu oleje. Do ted jsem používal castrol magnatec 5w-40 a mám zkusit castrol EDGE sport 10w-60. Je přizpůsoben na vysoké výkony a zároven je huzčí a třeba ten ubytek oleje bude menší. Je to vše jen teorie takže to prostě vyzkouším a uvidím.
  4. davy new

    Brzdy RS

    Čauky. Jaké dáváte destičky na svoje Ereska? Zadní mě odešli hodně rychle tak se po něčem dívám. Chtěl bych zlatý střed. Takže žádný čínský šunt a zase nic zbytečně drahýho. Co třeba zimmermann_ Má někdo zkušennost?
  5. Dík za reakce. Uvítám i další názory. Já to zatím sleduji a za posledních 6tis km je to stejné. Pokud se to bude horšit bude nutné to kuchnout. Má spotřeba je od 7,5- 13 L. Je to dle jízdy, průměr 9,6L. Kamarád mi nabízí zvýšení výkonu na 240PS. Je to pouze přehráním. Mám do toho jít? Pořizovací cena je 2500kč takže o prachy nejde. Spíš mám strach aby to neudělalo časem nějakou paseku. Hodlám na tom najet ještě aspon 80tis km než půjde do světa.
  6. Chlapi jak jste na tom se spotřebou oleje u 2.0tfsi. Já konkrétně u OII rs rv 2006 najeto 85tis. Bere mi to tak 1L na 3tis km. Už se mi to zdá celkem dost. Vím, že podle norem je to v pořádku ale zajímalo by mě jaké jsou vaše reálné zkušennosti s provozu. Může se s motorem něco stát? zatím to nechci řešit protože je pro mě výhodnější zatím dolévat. Dávám castrol magnatec 5w-40.
×
×
  • Vytvořit nový...