Bert Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Máte někdo zkušenosti s výměnou této vzpěry ? Koupil jsem originál v prodejně Škody a zjístil jsem po příchodu domů , že vzpěra je opatřena patrně jakýmsi " zajištěním " - plastovou čepičkou na pístku, zřejmě kvůli snadné montáži na auto. Tímto se liší od stávající vadné na voze. Předpokládám , že se v tomto zajištěném stavu namontuje na vůz a pak se tento plast musí nějak odstranit . ( v dodaném stavu je absolutně tuhá a nelze s ní vůbec hnout - nejde stlačit ) Jde mi o to, zda někdo ví , jak se má toto zajištění správně odstranit, aniž bych to zbytečně poškodil . Plast totiž púsobí dost masivním dojmem a žádná značka či upozornění jak to zprovoznit přiloženo nebylo. Díky za reakce. Bert Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 (editace) Uprimne si to nejak nedovedu predstavit, nafot to a hod jsem foto... A to ze je tuha je naprosto normalni, musi prenaset takove sily, ze ji rukou nikdy nemuzes stlacit. A pokud je tedy "roztazena", pak nevidim duvod, proc by mela nejake "zajisteni". Napada me, jestli nemyslis vnejsi plastovej stiraci krouzek na vnejsim (cernem) telese, to pak neni zadne zajisteni, ale modifikace dilu a to se neodstranuje. Editováno: 31. leden 2007, autor: Maverick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 pokud je člověk jen trochu zručný,pohledem zjistí jak na to. Ten plíšek se povytáhne,kloubse zacvákve a potom se plíše zase zacvakne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Jasne cosby, ale nemyslim si, ze tazatel ma na mysli prave tohle - tedy samotnou montaz... Bert: Hod foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 To Maverick: Díky za informaci. Je to tedy asi tak jak píšeš onen stírací plasstový kroužek (spíš celá krytka)Skutečně jsem poměrně značnou silou na to tlačil a ani se to nehlo. Myslel jsem , že je to nějak zajištěné před koncovou polohou, aby se to snadněji montovalo. Na staré (vadné) to totiž není. Když píšeš , že je to modifikace, tak je to jasné. Nečekal bych ale( vzhledem k uchycení) , že to tedy přenáší takovou sílu, že to rukou i značnou silou nezmáčknu. Kdysi jsem to měnil na Favoritu a tam to tak tuhé jistě nebylo. Je to asi tím , že zde jsou ty dveře podstatně těžší. Velice děkuji za tuto informaci. Právě protože jsem si nebyl jistý mou první úvahou , tak jsem se obrátil na toto forum. Jsem rád, že jste mi pomohli a nic jsem nepokazil. Mavericku díky - Bert Jinak díky i Cosbymu - to je mi jasné. Mě šlo o ten kroužek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Bert: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.