profor Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 prečitaj si moje prispevky o výbojkách, v exteriéri to je... Ale všeobecne známe je že čím viac Kelvinov, teda modrejšie svetlo tým menej lumenov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefanit Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 (editace) Prosím o radu, vím, že to tu určitě bylo probíráno mnohokrát, přesto konkrétní odpověď jsem na můj problém nenašel. Přestal mi svítít na Fabce jeden xenon ( rozsvitila se i kontrolka na palubce nad dalkovymi svetly). Nevim zda je spatna vybojka ci ten startovaci modul nebo nevim jak presne se to jmenuje. Kdyz je rozsvitim tak ta spatna jen problikne a nesviti, ale za cas kdyz jedu treba, vypnu svetla a rozsvitim, rozsviti se uz obe.. Diky predem za radu. Editováno: 31. leden 2009, autor: stefanit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefanit Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 myslíte teda že by mi někdo mohl poradit zda si myslite jestli to muze byt jen vybojka nebo ten startovaci modul? nez se do toho pustim, nemam s tim jeste vubec zadne zkusenosti :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Ahoj, asi ti nedám žádnou světobornou radu, ale zkus první jestli se ti nepovolilo zapojení světla - jednoduše ho odpoj a zase pořádně připoj Pokud se to nespravý, nech si poradit od více zasvěcených - můj osobní typ je na "odrovnanou" výbojku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 11. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 moj typ, vzajomne vymen najskor vybojky a potom startery a budes vediet v com je problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pablo_rs Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Ahojte, 14 dní zpátky mi přestal svítit levy xenon, dnes jsem nechal vyměnit oba, ale levý špatně stratuje, až tak na 5-10ty pokus. Když se tam vrátil starý, tak startoval napoprvé. Dnes večer se mi navíc stalo, že napoprvé nenaskočil ani jeden. Mám oba za 700kč, nemůže to být tím? (že to je šrot značka?) Je tam origoš xenon, žádná dodělávka.... rády? Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.