Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Nova Fabie nebo mirne jeta Octavie? 71 členové hlasovali

1. 1. Nova Fabie nebo mirne jeta Octavie?

• Nova Fabie II
      4
    • Mirne jeta Octavie II
      56

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim OC,

uvazuju, ze bych letos nebo zacatkem pristiho roku obmenil vozovy park a celkem mam dilema, zda by bylo lepsi vzit nove - novou Fabii II nebo treba mirne - rok, dva jete - Octavii II. Co byste radili?

Oboje by bylo v benzinu, kratka verze, vybava cca stredni, bez klimy (nechci)... jezdim prevazne sam, nic moc sebou nevozim. Auto beru ne jen jako dopravni prostredek ale taky jako hracku :-) Nove auto jsem jeste nemel, a chtel bych, na druhou stranu - Oktavka je preci jen poradny kus auta. Tu si ale novou nemuzu dovolit, pul mega dokopy nedam (resp asi bych dal, ale nechci tolik:-) ). Toz poradte:-) Diky

Upraveno od Dalik

oII

V nove fabii jeste nejspis nikdo z nas nejel, ale moje volba by padla na OII. ;)

OII :palec2:

jak píšeš, ve srovnání s F je to už pořádný kus auta, budeš ji mít tak akorát zajetou, nebudeš oproti nové Fabce tolik tratit na ceně v případě prodeje a nevím teď, jaké jsou ceny obou modelů, ale je docela možné, že za stejný peníz bude ta OII ještě i líp vybavená ;)

OII :palec2:

jak píšeš, ve srovnání s F je to už pořádný kus auta, budeš ji mít tak akorát zajetou, nebudeš oproti nové Fabce tolik tratit na ceně v případě prodeje a nevím teď, jaké jsou ceny obou modelů, ale je docela možné, že za stejný peníz bude ta OII ještě i líp vybavená ;)

Naprosty souhlas, OII

Zdravim OC,

uvazuju, ze bych letos nebo zacatkem pristiho roku obmenil vozovy park a celkem mam dilema, zda by bylo lepsi vzit nove - novou Fabii II nebo treba mirne - rok, dva jete - Octavii II. Co byste radili?

Oboje by bylo v benzinu, kratka verze, vybava cca stredni, bez klimy (nechci)... jezdim prevazne sam, nic moc sebou nevozim. Auto beru ne jen jako dopravni prostredek ale taky jako hracku :-) Nove auto jsem jeste nemel, a chtel bych, na druhou stranu - Oktavka je preci jen poradny kus auta. Tu si ale novou nemuzu dovolit, pul mega dokopy nedam (resp asi bych dal, ale nechci tolik:-) ). Toz poradte:-) Diky

Když nechceš klimu, tak v tom případě ti u O2 zůstává možnost zvolit pouze výbavu Classic, O2 Ambiente už má AC v základu. Já osobně být sám, tak bych zvolil, rozhodovat se mezi F a O novou F2.

Jedině OII a nebo nová komplet nabušená OI !! :)

Tady je jasna volba...

OII

OII TDi 103kW :t

Jasná volba O2 - to je kyslík ne lol-_-

To bys ode mne nečekal co - ale jak tak koukám je to i tady pro spoustu lidí jasná volba

Upraveno od reddwarf

jasne ze O2 - jak rikate - je to už pořádný kus auta :t-_-

No já jsem jeden z těch,co má rád mít auto od novoty,ale tady bych hodně váhal....

Já bych vůbec neváhal prostě O2. A kupovat si kůli několikaměsíčnímu pocitu novoty nové auto ale horší, menší, ošklivější? Prostě O2 je pro tě ta správná volba lol

Vubec nechapu tuhle anketu, kdyz je to naprosto jasny, tu oklestenou prisernost bych nezvazoval ani nahodou :)

Vubec nechapu tuhle anketu, kdyz je to naprosto jasny, tu oklestenou prisernost bych nezvazoval ani nahodou :)

Takze myslis volit Fabii??? :smich::smich::smich:

zcela jednoznačně O II :)

zcela jednoznačně O II :)

přesně lol

jj, nejakou referencni O II !!! -_-

Taky bych se příkláněl k OII, ale jedině v černé :)

Taky bych se příkláněl k OII, ale jedině v černé :)

cerna je best, to je jasny!!! :)

Kdyz vezmes novou FII,zbytecne si zaplatis jen za to,ze to auto je novy. jak ti daji klicky do ruky,tak uz nebude mit ani cenu,kterou bude mit ta Oktavka. navic FII bude urcite mensi,mensi kufr,min mista vzadu. OII s malo najetyma kilometrama nemuze byt snad jeste zadna zhuntovana. Maximalne tam muzou byt spatny tak tlumice,nic vic se tam snad neda tak rychle vylagrovat,kdyz to bude mit rekneme tech 40tis max. Takze ja bych jednoznacne sel do mirne jete OII,ktera samo bude mit treba servisku atd.

Kdyz vezmes novou FII,zbytecne si zaplatis jen za to,ze to auto je novy. jak ti daji klicky do ruky,tak uz nebude mit ani cenu,kterou bude mit ta Oktavka. navic FII bude urcite mensi,mensi kufr,min mista vzadu. OII s malo najetyma kilometrama nemuze byt snad jeste zadna zhuntovana. Maximalne tam muzou byt spatny tak tlumice,nic vic se tam snad neda tak rychle vylagrovat,kdyz to bude mit rekneme tech 40tis max. Takze ja bych jednoznacne sel do mirne jete OII,ktera samo bude mit treba servisku atd.

tys byl dycky chytrej kluk!!! :D:t

Přesně tak... :palec2:

U mě je prostě Oktávečka srdeční záležitost, nehledě na to, že jakmile vyjedeš za bránu prodejce, letí cena okamžitě o skok dolů, takže domů už dojedeš s autem, s menší hodnotou než ta jetá Octáva. Navíc kufr, styl atd. Prostě jednoduchá anketa s na konci myslím dost jednoznačným výsledkem. BER OCTÁVU !

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.