Přejít na obsah

Nova Fabie nebo mirne jeta Octavie?  

71 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

No, priznam se, ze jste mi rozhodovani vubec neusnadnili :-) Byl jsem rozhodnuty pro novou fabii a ted je to tak pul na pul :-) Uvidime, jeste je pul roku cas minimalne. Diky za nazory :palec2:

Editováno: , autor: Dalik
Vloženo

Dalíku, doufám, že to nejseš ty, kdo radí Mirkovi. On sice Mirek je trochu horká hlava a Marek jakbysmet, ale na Tvou radu bez urážky bych moc nedal. Jaké pozitiva vidíš na nové Fabii s dětskými nemocemi, které bude mít, jaké pozitivum vidíš na absenci klima? Přece ta se dá vypnout a v dnešnéí době jaksi k autu už patří a taky nezapoměň, že jednou budeš chtít auto prodat a věř, že bez klimy žádnou díru do světa neuděláš... Víš co, počkej si až bude ten zázrak FII u prodejců jako předváděčka a domluv si zkušební jízdu a současně i s OII.

Vloženo
Dalíku, doufám, že to nejseš ty, kdo radí Mirkovi. On sice Mirek je trochu horká hlava a Marek jakbysmet, ale na Tvou radu bez urážky bych moc nedal. Jaké pozitiva vidíš na nové Fabii s dětskými nemocemi, které bude mít, jaké pozitivum vidíš na absenci klima? Přece ta se dá vypnout a v dnešnéí době jaksi k autu už patří a taky nezapoměň, že jednou budeš chtít auto prodat a věř, že bez klimy žádnou díru do světa neuděláš... Víš co, počkej si až bude ten zázrak FII u prodejců jako předváděčka a domluv si zkušební jízdu a současně i s OII.

Ne, zadneho Mirka neznam, to bude nekdo jiny. Pozitiva nove Fabie vidim v tom, ze to je novy neokoukany model, velikostne mi vice nez vyhovujici, a hlavne - bude na nej zaruka. Co se tyce klimy, pokud by v aute byla, at tam je, ale nehodlam za ni doplacet ani korunu, par aut jsem uz s klimou mel a klima mi nedela dobre :-( Jinak na predvadecku si samozrejme pockam, s OII mam najezdeno par kilometru (combi 2,0tdi 4x4 6kvalt) a neni to vubec spatny (az na to TDI 4x4, to bych nechtel). No jeste uvidime, je to 50/50 lol

Vloženo
Dalíku, doufám, že to nejseš ty, kdo radí Mirkovi. On sice Mirek je trochu horká hlava a Marek jakbysmet, ale na Tvou radu bez urážky bych moc nedal. Jaké pozitiva vidíš na nové Fabii s dětskými nemocemi, které bude mít, jaké pozitivum vidíš na absenci klima?  Přece ta se dá vypnout a v dnešnéí době jaksi k autu už patří a taky nezapoměň, že jednou budeš chtít auto prodat a věř, že bez klimy žádnou díru do světa neuděláš... Víš co, počkej si až bude ten zázrak FII u prodejců jako předváděčka a domluv si zkušební jízdu a současně i s OII.

Ne, zadneho Mirka neznam, to bude nekdo jiny. Pozitiva nove Fabie vidim v tom, ze to je novy neokoukany model, velikostne mi vice nez vyhovujici, a hlavne - bude na nej zaruka. Co se tyce klimy, pokud by v aute byla, at tam je, ale nehodlam za ni doplacet ani korunu, par aut jsem uz s klimou mel a klima mi nedela dobre :-( Jinak na predvadecku si samozrejme pockam, s OII mam najezdeno par kilometru (combi 2,0tdi 4x4 6kvalt) a neni to vubec spatny (az na to TDI 4x4, to bych nechtel). No jeste uvidime, je to 50/50 lol

Chi chi nesleduje polituku... Jinak by věděl kdo je Marek a kdo je Mirek :smich::smich:

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Tak pratele, s odstupem casu Vam musim dat zapravdu. Dvojkovou fabii jsem prolezl, vyzkousel a... cekal jsem vic :-( I vzhledove to, i kdyz rozhodne neni skareda, neni nejak ono. Takze se opatrne porozhlizim (nespecham) po nejake dvojkove Octe, idealni sedan, seda metaliza, 1,6FSI s nejakou stredni vybavou... uvidime. Na svoji OI jsem nechal udelat spojku, brzdy a rizeni, takze chvili zase vydrzi, tak budu cekat na zajimavou nabidku. Diky vsem kteri radili a hlasovali.

Vloženo

Dobres udelal, budes mit aspon hezky a dospely auto, coz nova Fobie rozhodne neni, kdyz to potkam na ulici, usmivam se, az jich bude vic, asi me to prejde, ale na druhou stranu bych se zas gebil furt ;)

Vloženo
Dobres udelal, budes mit aspon hezky a dospely auto, coz nova Fobie rozhodne neni, kdyz to potkam na ulici, usmivam se, az jich bude vic, asi me to prejde, ale na druhou stranu bych se zas gebil furt ;)

lol , ona i octávka není až tak dospělá - je zlatým středem.

Vloženo

lol , ona i octávka není až tak dospělá - je zlatým středem.

No, nezbyva nez souhlasit :)

Vloženo

referencni :D

kdybyste vedeli jak se s tema autama nekdy zachazi :) no neva :)

ale pro me by to bylo jasny, tu malou hnusnou krabici, kde i kdyz budu chti bilou strechu tak bude bila jen ta prostredni cast, tu bych si v zivote nevzal :)

jedna do toho nenarvu tasku s hokejem a za druhy je to proste hnusny auto, to snad i roomstera bych prezil

Vloženo

Tak jak pravil vitto a spousta ostatních jedině octávku .........

byl jsem si na autosalonu sednout i do nové fábky abych to srovnal hned na místě a pořád si ve fabuli připadám jak zavřenej v hodně malý konzervě mimo jiné do fábky to co do octávky v životě nenaložíš nemluvě o verzi kombi ........

Prostě fábka má na můj vkus strašně vysoký dveře a hlavně strašně málo prostoru a roomster je na tom hodně podobně ikdyž je proti fabuli praktičtější.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...