Plecháč Tony Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Tak si tak přijdu ráno do garáže a koukám, zadní okno na kostičky... To fakt potěší z ničeho nic bez jakéhokoliv kontaktu. A známýmu se stalo to samý při nastartování.. Ani nemůžu vylepšovat nic novýho,protože nestíham opravovat to co se pos... Zlátá stará stovka, jedinou výhodou fábie je asi vzhled a je o něco málo tišší...Ale asi tak 5x častěji se něco podělá a je to tak 50x dražší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Tak u fabky tohle slyším poprvé,ale vím o dvou lidech co jim ruplo za jízdy v zimě zadní okno u oktávky první generace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gracieux Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 stalo se mi to za jizdy, byl mraz, pustil jsem vyhrivani zadniho skla a ozvala se rana jak z pistole... myslel jsem si ze po me nekdo vystrelil.. v servisu kroutili hlavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Tak u fabky tohle slyším poprvé,ale vím o dvou lidech co jim ruplo za jízdy v zimě zadní okno u oktávky první generace. To je pravda, byla to jejich bolest. Údajně proto, že bylo v ocelovém rámečku, později kolem skla dávali plast....tak jsem to alespoň slyšel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Zlátá stará stovka, jedinou výhodou fábie je asi vzhled a je o něco málo tišší...Ale asi tak 5x častěji se něco podělá a je to tak 50x dražší... Kdyz myslis, tak bez do ni.... budes urcite spokojenejsi. http://autobazar.automix.centrum.cz/sectio...advert=24560981 Ja mam 65000 bez poruchy, naklady na servis 10 000,- takze 5*65000 = 325 000km 10000/50=200,-...chces mi rict, ze to vydrzi stara skoda 100 vydrzi tolik kilometru a naklady na servis jsou 200? ...haha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 27. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2007 (editace) Zlátá stará stovka, jedinou výhodou fábie je asi vzhled a je o něco málo tišší...Ale asi tak 5x častěji se něco podělá a je to tak 50x dražší... Kdyz myslis, tak bez do ni.... budes urcite spokojenejsi. http://autobazar.automix.centrum.cz/sectio...advert=24560981 Ja mam 65000 bez poruchy, naklady na servis 10 000,- takze 5*65000 = 325 000km 10000/50=200,-...chces mi rict, ze to vydrzi stara skoda 100 vydrzi tolik kilometru a naklady na servis jsou 200? ...haha Nejdu do ní, měli sme jí 30 let ještě do minulýho léta a náklady na servis byly mnohem a mnohem menší. Všechno se tam spravilo svépomocí. Jediný co se muselo občas koupit byl výfuk a olej do motoru....Baterka tam držela 15let a občas se jen musela někde zatřít nějaká ta rezavá tečka.... Nákladově jednoznačně 110L vítězí Fábie - utěsňování dveří,výměna mikrospínače v zámku,snímač serva,vložka zámku,víc drnčících částí než ta 110,servisky atd atd....Ale pohodlí už tam bylo menší, to přiznávam... Editováno: 28. Září 2007, autor: Plecháč Tony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.