thomas136 Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Zdravím kluci, chtěl bych vědět, kolik cm máte od spodní hrany tažného oka k zemi. Já jsem zjistil, že na mé Octě 18T mam 28,5 cm ( prázdný kufr, jen to co tam musí být, dle vyhlášky ). Na kolegový Octě 1,6 je to 27 cm a soused má 1,9 81Kw a má rovných 26 cm.... Tak jsem z toho jelen (někomu by se mohlo zdát, že jsem blázen, ale ty rozdíly jsou patrné pouhým okem). Myslel jsem, že 1.8 T bude mít podvozek nižší než 1.6....... Díky za podporu Thomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 nevím, změřím Ti to a večer písnu - ale asi bys měl taky napsat, na jakých gumách (myslím rozměr) právě jezdíš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Taky jsem si tohoto úkazu všiml... Na dovolené stál vedle téměř stejné octavie a zadek mého auta byl znatelně výš... No byl tam rozdíl v najetých km... Moje 80 tis a ta druhá 250 tis, tak jestli to může způsobit nějaký rozdíl... Jinak pro štouraly, kufry byly prázdné.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 taky mam svoje auto ponekud opticky vyse a stve me to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 A mně se zase pořád zdá že mám zadek moc nízko-No já mám hodně nalítáno ,tak to může být unavený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 cca 26 cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 cca 29 cm na combi...mam najeto 130 tis km a vytekly zadni tlumice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 tak ja mam nakejch 22,8 s prazdnym kufrem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 tak ja mam nakejch 22,8 s prazdnym kufrem! Ty mlc,tebe se tahle diskuze netyka sportovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 tak ja mam nakejch 22,8 s prazdnym kufrem! co mas za podozek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 tak ja mam nakejch 22,8 s prazdnym kufrem! Ty mlc,tebe se tahle diskuze netyka sportovce nahodou mam seriovku, stejne, jako vsichni tady!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 tak ja mam nakejch 22,8 s prazdnym kufrem! co mas za podozek? origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 ma RS smejd jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 tak ja mam nakejch 22,8 s prazdnym kufrem! Ty mlc,tebe se tahle diskuze netyka sportovce nahodou mam seriovku, stejne, jako vsichni tady!! taky by jsi me uz mohl svezt voe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 tak ja mam nakejch 22,8 s prazdnym kufrem! Ty mlc,tebe se tahle diskuze netyka sportovce nahodou mam seriovku, stejne, jako vsichni tady!! taky by jsi me uz mohl svezt voe no ty woe, jezdim na Kladno pomalu kazdej tejden do aquaparku, porad te tam vyhlizim, ale ty nikde, copak se nechodis koupat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 tak ja mam nakejch 22,8 s prazdnym kufrem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 tak ja mam nakejch 22,8 s prazdnym kufrem! I think, that U have the same!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 tak ja mam nakejch 22,8 s prazdnym kufrem! I think, that U have the same!! Yeah my nigga !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 ale já mám taky RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 ale já mám taky RS fakt jo??? a jaky kola a pneu?? ty jo, meril sem to nekolikrat a pokazdy mi to vyslo takhle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 ještě přeměřím na rovině pneu 195/65-15 70% vzorku a tak vypadá na letních 225/45-17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 ještě přeměřím na roviněpneu 195/65-15 70% vzorku a tak vypadá na letních 225/45-17 hmmm, no to je fakt zajimavy....schvalne kolik ti to ukaze na rovine, ja to este premerim vecer doma, ale myslim, ze se hnu tak max na tech 23cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 zkus to ještě od země po hranu blatníku nad kolem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 zkus to ještě od země po hranu blatníku nad kolem ok, zkusim, to bude ale o hodne vic! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 ja to mam 27 cm 1.9 66kw seriovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.