tomikaaa Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 urcite s tym bolo daco robene, nie je mozne aby auto vyrobene v roku 2002 malo nieco z 2003, este tak zo starsieho hej ... asi volajaka udalost ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Myslim, že některé díly tak být můžou, proč by ne? Třeba díly dělají s předstihem, očekávaj, že se koupí až další rok ... Ale teď vážně, tchán kupoval 2003 novou fabku a na oknech už má 2004, na plasty jsem nekoukal, ale myslim, že je to běžné ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Myslim, že některé díly tak být můžou, proč by ne? Třeba díly dělají s předstihem, očekávaj, že se koupí až další rok ... Ale teď vážně, tchán kupoval 2003 novou fabku a na oknech už má 2004, na plasty jsem nekoukal, ale myslim, že je to běžné ... nehrozí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiam Vloženo 20. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Myslim, že některé díly tak být můžou, proč by ne? Třeba díly dělají s předstihem, očekávaj, že se koupí až další rok ... Ale teď vážně, tchán kupoval 2003 novou fabku a na oknech už má 2004, na plasty jsem nekoukal, ale myslim, že je to běžné ... Tak sa prosim pozri aj na plasty aky je tam rok.Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Myslim, že některé díly tak být můžou, proč by ne? Třeba díly dělají s předstihem, očekávaj, že se koupí až další rok ... Ale teď vážně, tchán kupoval 2003 novou fabku a na oknech už má 2004, na plasty jsem nekoukal, ale myslim, že je to běžné ... Na vsech uz ma O4 a vycetl to spravne ? Nelbo spis neky menneny po kradezi, stejne tak ty zadni svetla u oct. to vypada spise na bouracku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.