Únor 15, 200718 r urcite s tym bolo daco robene, nie je mozne aby auto vyrobene v roku 2002 malo nieco z 2003, este tak zo starsieho hej ... asi volajaka udalost ...
Únor 20, 200718 r Myslim, že některé díly tak být můžou, proč by ne? Třeba díly dělají s předstihem, očekávaj, že se koupí až další rok ... Ale teď vážně, tchán kupoval 2003 novou fabku a na oknech už má 2004, na plasty jsem nekoukal, ale myslim, že je to běžné ...
Únor 20, 200718 r Myslim, že některé díly tak být můžou, proč by ne? Třeba díly dělají s předstihem, očekávaj, že se koupí až další rok ... Ale teď vážně, tchán kupoval 2003 novou fabku a na oknech už má 2004, na plasty jsem nekoukal, ale myslim, že je to běžné ... nehrozí
Únor 20, 200718 r Autor Myslim, že některé díly tak být můžou, proč by ne? Třeba díly dělají s předstihem, očekávaj, že se koupí až další rok ... Ale teď vážně, tchán kupoval 2003 novou fabku a na oknech už má 2004, na plasty jsem nekoukal, ale myslim, že je to běžné ... Tak sa prosim pozri aj na plasty aky je tam rok.Dik.
Únor 20, 200718 r Myslim, že některé díly tak být můžou, proč by ne? Třeba díly dělají s předstihem, očekávaj, že se koupí až další rok ... Ale teď vážně, tchán kupoval 2003 novou fabku a na oknech už má 2004, na plasty jsem nekoukal, ale myslim, že je to běžné ... Na vsech uz ma O4 a vycetl to spravne ? Nelbo spis neky menneny po kradezi, stejne tak ty zadni svetla u oct. to vypada spise na bouracku...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.