ozzy Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 On je vyrábí nebo co? ..no jasne!!!....doma odlieva ,doma farbí, proste vseeetko doma :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Tusim,ze ozzy psal,ze jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 http://www.youtube.com/watch?v=Hc8FMkK-IOs to být ja a to být muj koníček .. ale teprve se učím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Já rád fotim letadla, není to pravidelně ale je to pěkné odreagování Nejsem profik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Já rád fotim letadla, není to pravidelně ale je to pěkné odreagování Nejsem profik Pěkně... Doplním pro profíky, na první fotce ruská akrobatická skupina "Rušší bohatýři" tři stroje vlevo jsou Su-30MK, pod nimi vpravo Su-27. Na druhé fotce nákladní verze stroje Boeing 747-400. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 (editace) Pěkně... Jsou to Lipenčtí žraloci a SU-27 a SU-27UB Editováno: 10. Duben 2008, autor: triplseven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Jsou to Lipenčtí žraloci a SU-27 a SU-27UB Pouze hříčka obchodních názvů, jinak stále stejní muži i stroje pod vedením plukovníků Kvočura, Tresviackeho a Bezčasnova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 A ještě se zeptám, čím fotíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Pouze hříčka obchodních názvů, jinak stále stejní muži i stroje pod vedením plukovníků Kvočura, Tresviackeho a Bezčasnova... Asi to tak nějak bude. Fotím obyčejným Canonem C3, pro mé zdokumentování to stačí. Nikam o nedávam, ale par fotek je na planes.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Asi to tak nějak bude.Fotím obyčejným Canonem C3, pro mé zdokumentování to stačí. Nikam o nedávam, ale par fotek je na planes.cz Jistě, Su-30MK (Modernizirovannyj Kommerčeskij - tedy modernizovaný obchodní) je v principu spárka Su-27UB vybavená avionikou izraelského Elbitu spolu s odpovídači sekundárních radarů amerického Bendix-Kingu z důvodu schopnosti přeletů v řízených letových prostorech ICAO (CTR a TMA). A různé názvy téhož ze základny Kubinka ani nemá smysl rozebírat... Co takhle zkusit nějaký zcradlo od Nikonu, řekněme D300 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Myslim že MK ještě nemaj. Ikdyž tam je vše možný. Tak asi je to foták a dobrý ,ale to je ted trošku nedostupný finančně. Takže počkám až zaměstnavatel někdy přidá, pač tvrdí že nemá prachy a dělá večirky za 2 a pul mega http://neviditelnypes.lidovky.cz/politika-..._p_politika_wag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 B777-200 návštěva vietnamského premiera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 a rád si fotím poškození a následne opravi na letadlech. Toto je mobilem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 (editace) Jistě, Su-30MK (Modernizirovannyj Kommerčeskij - tedy modernizovaný obchodní) je v principu spárka Su-27UB vybavená avionikou izraelského Elbitu spolu s odpovídači sekundárních radarů amerického Bendix-Kingu z důvodu schopnosti přeletů v řízených letových prostorech ICAO (CTR a TMA). A různé názvy téhož ze základny Kubinka ani nemá smysl rozebírat... Co takhle zkusit nějaký zcradlo od Nikonu, řekněme D300 ? Oproti SU-27 UB to je předělaný trochu víc, třeba větší SOP, větší žihadlo mezi tryskami , upravy na trupu, křídle atd. Ruský letectvo oficiálně verzi MK nezavedlo, byla dána na export- Indie ,Alžír, Malaysie, Venezuela atd. , rusové čekali až se dotáhne verze Su-35/37 s vektorovanými tryskami . Obecně je ale v celý rodině Sucharů 27, pěknej binec s jejich označováním. Editováno: 11. Duben 2008, autor: beeson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 tak zase něco přidám. Zlatý křeček nám odešel do věčných lovišť, tak jsme zavítali do zverimexu. No a nečekaně jsme odcházeli s králíkem+klec+žrádlo,... a taky osmákem. Králíka si vysomrovala mladá a osmáka jsem si koupil já. Ještě mu chci koupit přítelkyni s vlastním bytem, protože prej je lepší opačná pohlaví držet zvlášť, jinak by ji ušukal. A ještě tady mám řadu let sumíka, kterýho jsem kdysi zlákal na rousnici. Měl jsem i úhoře, ten ale zdrhnul při stěhování, ostatní ryba postupem času sumík buď sežral nebo rozcupoval, i když byly vůči němu dost velké. Tak už je sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Tak abych to trosku ozivil, chci si ted jakozto zacatecnik poridit Wild Hawka http://www.jr-models.cz/index.php?desktop=...tail&id=747 a k tomu RC DX5e ... takze jestli do toho nekdo vidi, tak kazda rada dobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Tak abych to trosku ozivil, chci si ted jakozto zacatecnik poridit Wild Hawka http://www.jr-models.cz/index.php?desktop=...tail&id=747 a k tomu RC DX5e ... takze jestli do toho nekdo vidi, tak kazda rada dobra Na to nemám nervy, to bych po 2 minutách rozšlapal a né slepil a poskládal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Myslim že MK ještě nemaj. Ikdyž tam je vše možný.Tak asi je to foták a dobrý ,ale to je ted trošku nedostupný finančně. Takže počkám až zaměstnavatel někdy přidá, pač tvrdí že nemá prachy a dělá večirky za 2 a pul mega http://neviditelnypes.lidovky.cz/politika-..._p_politika_wag No něco jsem o té párty slyšel a tak jsem tam na chvíli zašel. V tom článku je mnoho pravdy, bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Na to nemám nervy, to bych po 2 minutách rozšlapal a né slepil a poskládal TO se slozi za 2 min Pak uz jen letas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Ja mam tuhle hracku, http://www.usaircore.com/airplanes/usaa2030.html , pokud jsi zacatecnik, tak je nerozbitny letadlo urcite dobra volba. Nez furt opravovat balzaky a podobne, na to jsem taky nemel nerva. Tohle proste rozmlatit nejde Havarky byly, ale jen pri pristanich, ale tatik ho poslal pri jeho prvni a posledni pilotazi stremhlav. Prezil, jen motor byl v kabine, ale opravit to slo celkem bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Muj velikej koníček je myslivost, les. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 (editace) moje zaliby Editováno: 1. Prosinec 2008, autor: davidek.c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Saaakra ZAKO je nadhernej !!! A srsan taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Zako je super,ted jsem prodal ochocenou samicku a ten jedem mluvi a perfektne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Zako je tažný pták, že? Já ho viděl jak tahá u nás na pouti ty planetky, kde se jako dozvíš jestli budeš bohatej, kdo tě miluje a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.