Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

No tak to je jen dobře... já taky, do hospody flintu nikdy neberu, pěkně domu, sprchu, převléct a hurá na pivo. Ve sdružení v kterým jsem jsme na to dost tvrdý, táta dělá hospodáře (chápej něco jako šéf, společně s předsedou) a prostě to hlídá, na společnejch lovech...kdo by s flintou popíjel tak jde hned dom. Těma průserema jsem myslel co se vidí v televizi...ale víš jak to je. Na každýho jen špínu a házet do jednoho pytle...ale to že jsme skoro denně v lese (samozřejmě že někteří) co to stojí pěněz...krmiva apod. a hlavně času už nikdo nevidí.

Jen tak pro zajímavost...můj krmelec :)

post-17846-1233220818_thumb.jpg

Editováno: , autor: Béda Čech
Vloženo

Ale zapomněl jsi na pár detailů:

- zvěř co (náhodou) střelí to myslím vyvažuje dostatečně

- škody, které ta zvěř napáchá na porostech, ať už lesních nebo hospodářských plodinách, nikdo neřeší

- nikdo se neptá jestli jako majitel chci nebo nechci nechat operovat myslivecké sdružení ve svém lese či na poli

Vloženo

já mam výhodu jelikož se na to koukám i z druhé strany...vlastníka lesa. A není to pravda, existuje něco jako honební společenstvo - spolek vlastníků lesa kteří souhlasí aby se jejich pozemcích vykonávalo právo myslivosti. Škody zvěří a na zvěři řeší zákon o myslivosti č. 449 ze den 27.11.2001

Nechci tu vypadat že si stěžuji...to vůbec ne, ano zvěř ti po ulovení patří... Příděl na člena je 5kg/rok zbytek si platíš

Vloženo
já mam výhodu jelikož se na to koukám i z druhé strany...vlastníka lesa. A není to pravda, existuje něco jako honební společenstvo - spolek vlastníků lesa kteří souhlasí aby se jejich pozemcích vykonávalo právo myslivosti. Škody zvěří a na zvěři řeší zákon o myslivosti č. 449 ze den 27.11.2001

Nechci tu vypadat že si stěžuji...to vůbec ne, ano zvěř ti po ulovení patří... Příděl na člena je 5kg/rok zbytek si platíš

Tech 5Kg/rok je to co snese papir, ale realita co ja znam je naprosto uplne jina.

Vloženo

To Myš a MichalF: tak se staňte nimrody a je to. Já vás sice asi chápu, ale to je potom v této zemi u čehokoliv cokoliv a je to na stejno. Mně tihle zelení nevadí

Vloženo

Ono je to stejny jako ve vsem, je myslivec a myslivec, je hasic a hasic, je octavkar a octavkar, proste je to o lidech, znam hasice debila, znam myslivce, kterej je uzasnej clovek...

Vloženo (editace)

Určitě ;) jsem pro každou špatnost :palec2:

ještě jedna fotos...takovýhle jsem nasbíral 3 káry jablek (na jedný je tak 6-7metráků) ;) někdy po vánocích. Nepočítám ty na podzim. Aby jste si nemysleli že jenom střílíme ;) (apoň někteří) :)

post-17846-1233234238_thumb.jpg

Editováno: , autor: Béda Čech
Vloženo (editace)

Tady je moje krasavice :)

Classic EP cvičné akrobatické letadlo, pohon-elektrika aku-4 článek li-pol 14,2V :D Rozpětí 1,5m Omluvte kvalitu pozadí, ale venku už je tma a sníh :(

Poslední úpravy

post-10828-1234800569_thumb.jpg

Editováno: , autor: Jayson
Vloženo

Ještě neni dodělaný, ale video hodlám určitě pořídit :D

Ono z tý fotky neni poznat jak vypadá těch "1,5m" :D ohromná kláda :)

Sem natěšenej jak malej Jarda až půjdu vyzkoušet ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...