Béda Čech Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 (editace) No tak to je jen dobře... já taky, do hospody flintu nikdy neberu, pěkně domu, sprchu, převléct a hurá na pivo. Ve sdružení v kterým jsem jsme na to dost tvrdý, táta dělá hospodáře (chápej něco jako šéf, společně s předsedou) a prostě to hlídá, na společnejch lovech...kdo by s flintou popíjel tak jde hned dom. Těma průserema jsem myslel co se vidí v televizi...ale víš jak to je. Na každýho jen špínu a házet do jednoho pytle...ale to že jsme skoro denně v lese (samozřejmě že někteří) co to stojí pěněz...krmiva apod. a hlavně času už nikdo nevidí. Jen tak pro zajímavost...můj krmelec Editováno: 29. leden 2009, autor: Béda Čech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Ale zapomněl jsi na pár detailů: - zvěř co (náhodou) střelí to myslím vyvažuje dostatečně - škody, které ta zvěř napáchá na porostech, ať už lesních nebo hospodářských plodinách, nikdo neřeší - nikdo se neptá jestli jako majitel chci nebo nechci nechat operovat myslivecké sdružení ve svém lese či na poli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 já mam výhodu jelikož se na to koukám i z druhé strany...vlastníka lesa. A není to pravda, existuje něco jako honební společenstvo - spolek vlastníků lesa kteří souhlasí aby se jejich pozemcích vykonávalo právo myslivosti. Škody zvěří a na zvěři řeší zákon o myslivosti č. 449 ze den 27.11.2001 Nechci tu vypadat že si stěžuji...to vůbec ne, ano zvěř ti po ulovení patří... Příděl na člena je 5kg/rok zbytek si platíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Všechno má svoje. Já mám jen pohled z jedné strany, a bohužel nefunguje vše tak jak by mělo, ale nebylo to nic osobního Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 já mam výhodu jelikož se na to koukám i z druhé strany...vlastníka lesa. A není to pravda, existuje něco jako honební společenstvo - spolek vlastníků lesa kteří souhlasí aby se jejich pozemcích vykonávalo právo myslivosti. Škody zvěří a na zvěři řeší zákon o myslivosti č. 449 ze den 27.11.2001 Nechci tu vypadat že si stěžuji...to vůbec ne, ano zvěř ti po ulovení patří... Příděl na člena je 5kg/rok zbytek si platíš Tech 5Kg/rok je to co snese papir, ale realita co ja znam je naprosto uplne jina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 To Myš a MichalF: tak se staňte nimrody a je to. Já vás sice asi chápu, ale to je potom v této zemi u čehokoliv cokoliv a je to na stejno. Mně tihle zelení nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Tak to mne taky nevadi, proc by meli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Ne, děkuji. Vždycky jsem měl blíž k dobrovolným hasičům (než myslivcům a sokolům) a toho se budu držet :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Ono je to stejny jako ve vsem, je myslivec a myslivec, je hasic a hasic, je octavkar a octavkar, proste je to o lidech, znam hasice debila, znam myslivce, kterej je uzasnej clovek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 souhlasím se vším co je zde napsáno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Já taky, takže můžeme jít společně na pivo Hasiči, myslivci i ptáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 (editace) Určitě jsem pro každou špatnost ještě jedna fotos...takovýhle jsem nasbíral 3 káry jablek (na jedný je tak 6-7metráků) někdy po vánocích. Nepočítám ty na podzim. Aby jste si nemysleli že jenom střílíme (apoň někteří) Editováno: 29. leden 2009, autor: Béda Čech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Takze krom strileni si jeste jezdite offroadama po polich a lesich jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 jasně hele tohle je zrovna focený a takový malý silničky... auto stojí v pangejtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mima.vil Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Já taky, takže můžeme jít společně na pivo Hasiči, myslivci i ptáci tak zajdem já sem takz u dobrovolnejch hasičů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 To Myš a Mima.vil: kucí rádi stříkají, že? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mima.vil Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 To Myš a Mima.vil: kucí rádi stříkají, že? :smich: To si piš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 A máme velký proudnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ještě jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Vcerejsi letani, cervenobile zacatecnicke eeero jest moje http://www.vimeo.com/3132120 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 ty voe to uz ti to jde hodne dobre :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 (editace) Tady je moje krasavice Classic EP cvičné akrobatické letadlo, pohon-elektrika aku-4 článek li-pol 14,2V Rozpětí 1,5m Omluvte kvalitu pozadí, ale venku už je tma a sníh Poslední úpravy Editováno: 16. Únor 2009, autor: Jayson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Pekneee .. nejake videjko, jak s tim "cvicis" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Ještě neni dodělaný, ale video hodlám určitě pořídit Ono z tý fotky neni poznat jak vypadá těch "1,5m" ohromná kláda Sem natěšenej jak malej Jarda až půjdu vyzkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 To verim ... my ted s klukama stavime WWII modely ... 1200mm rozpeti uz se na to moc tesim ... lavockin, corsair, fw190, jak ... proste poradna letka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.