Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No tak to je jen dobře... já taky, do hospody flintu nikdy neberu, pěkně domu, sprchu, převléct a hurá na pivo. Ve sdružení v kterým jsem jsme na to dost tvrdý, táta dělá hospodáře (chápej něco jako šéf, společně s předsedou) a prostě to hlídá, na společnejch lovech...kdo by s flintou popíjel tak jde hned dom. Těma průserema jsem myslel co se vidí v televizi...ale víš jak to je. Na každýho jen špínu a házet do jednoho pytle...ale to že jsme skoro denně v lese (samozřejmě že někteří) co to stojí pěněz...krmiva apod. a hlavně času už nikdo nevidí.

Jen tak pro zajímavost...můj krmelec :)

post-17846-1233220818_thumb.jpg

Upraveno od Béda Čech

Ale zapomněl jsi na pár detailů:

- zvěř co (náhodou) střelí to myslím vyvažuje dostatečně

- škody, které ta zvěř napáchá na porostech, ať už lesních nebo hospodářských plodinách, nikdo neřeší

- nikdo se neptá jestli jako majitel chci nebo nechci nechat operovat myslivecké sdružení ve svém lese či na poli

já mam výhodu jelikož se na to koukám i z druhé strany...vlastníka lesa. A není to pravda, existuje něco jako honební společenstvo - spolek vlastníků lesa kteří souhlasí aby se jejich pozemcích vykonávalo právo myslivosti. Škody zvěří a na zvěři řeší zákon o myslivosti č. 449 ze den 27.11.2001

Nechci tu vypadat že si stěžuji...to vůbec ne, ano zvěř ti po ulovení patří... Příděl na člena je 5kg/rok zbytek si platíš

Všechno má svoje. Já mám jen pohled z jedné strany, a bohužel nefunguje vše tak jak by mělo, ale nebylo to nic osobního -_-

já mam výhodu jelikož se na to koukám i z druhé strany...vlastníka lesa. A není to pravda, existuje něco jako honební společenstvo - spolek vlastníků lesa kteří souhlasí aby se jejich pozemcích vykonávalo právo myslivosti. Škody zvěří a na zvěři řeší zákon o myslivosti č. 449 ze den 27.11.2001

Nechci tu vypadat že si stěžuji...to vůbec ne, ano zvěř ti po ulovení patří... Příděl na člena je 5kg/rok zbytek si platíš

Tech 5Kg/rok je to co snese papir, ale realita co ja znam je naprosto uplne jina.

To Myš a MichalF: tak se staňte nimrody a je to. Já vás sice asi chápu, ale to je potom v této zemi u čehokoliv cokoliv a je to na stejno. Mně tihle zelení nevadí

Tak to mne taky nevadi, proc by meli ?

Ne, děkuji. Vždycky jsem měl blíž k dobrovolným hasičům (než myslivcům a sokolům) a toho se budu držet :-)

Ono je to stejny jako ve vsem, je myslivec a myslivec, je hasic a hasic, je octavkar a octavkar, proste je to o lidech, znam hasice debila, znam myslivce, kterej je uzasnej clovek...

souhlasím se vším co je zde napsáno... :)

Já taky, takže můžeme jít společně na pivo -_- Hasiči, myslivci i ptáci -_-

Určitě ;) jsem pro každou špatnost :palec2:

ještě jedna fotos...takovýhle jsem nasbíral 3 káry jablek (na jedný je tak 6-7metráků) ;) někdy po vánocích. Nepočítám ty na podzim. Aby jste si nemysleli že jenom střílíme ;) (apoň někteří) :)

post-17846-1233234238_thumb.jpg

Upraveno od Béda Čech

Takze krom strileni si jeste jezdite offroadama po polich a lesich jo ;):D ?

jasně ;) hele tohle je zrovna focený a takový malý silničky... auto stojí v pangejtu :)

Já taky, takže můžeme jít společně na pivo -_- Hasiči, myslivci i ptáci -_-

tak zajdem já sem takz u dobrovolnejch hasičů

To Myš a Mima.vil: kucí rádi stříkají, že? :smich: :smich: :p

To Myš a Mima.vil: kucí rádi stříkají, že? :smich: :smich: :p

To si piš

A máme velký proudnice :kol-80:

ty voe to uz ti to jde hodne dobre :-)

Tady je moje krasavice :)

Classic EP cvičné akrobatické letadlo, pohon-elektrika aku-4 článek li-pol 14,2V :D Rozpětí 1,5m Omluvte kvalitu pozadí, ale venku už je tma a sníh :(

Poslední úpravy

post-10828-1234800569_thumb.jpg

Upraveno od Jayson

Pekneee .. nejake videjko, jak s tim "cvicis" ;) ?

Ještě neni dodělaný, ale video hodlám určitě pořídit :D

Ono z tý fotky neni poznat jak vypadá těch "1,5m" :D ohromná kláda :)

Sem natěšenej jak malej Jarda až půjdu vyzkoušet ;)

To verim ... my ted s klukama stavime WWII modely ... 1200mm rozpeti uz se na to moc tesim ... lavockin, corsair, fw190, jak ... proste poradna letka ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.