ZAMEK Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 nazdar, chtel bych vedet jake mate zkusenosti s temito krytkami http://www.milotec.net/-b-Skoda-Octavia-b-...y-klik_d17.html a jestli je ta cena za komplet krytky a nebo si pak musim za dalsich 300,- doukoupi sadu tech malych krytek na zamky ? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 nazdar, chtel bych vedet jake mate zkusenosti s temito krytkami http://www.milotec.net/-b-Skoda-Octavia-b-...y-klik_d17.htmla jestli je ta cena za komplet krytky a nebo si pak musim za dalsich 300,- doukoupi sadu tech malych krytek na zamky ? dik Ty krytky si k tomu musíš dokoupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Máme ty chromový a naprostá spokojenost, drží perfektně a komplet tp není 610+300 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZAMEK Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 (editace) Ok dik, parada ale proc tam nenapisou ze je to jen ta jedna cast kdybych se nezeptal tak mi prijde jen polovina byl bych nasranej Editováno: 4. Únor 2007, autor: ZAMEK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 http://www.milotec.net/Milotec/Kryty-klik-...ilotec_g22.html ja to tam teda vidim, je to pod popisem na obrazku http://www.milotec.net/img/galery/default/60.jpg Mam je na aute pres 3 roky a je to jedno z mala kvalitnejsiho materialu... Je to fakt nerez, neni to plast a drzi super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 mohu potvrdit, sedí pěkně, drží mi tam 4 roky jak helvétská víra a kupodivu jsou silně otěruvzdorné, myslím tedy ty děrované-ty jsou z ABS+chrom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZAMEK Vloženo 6. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 A dají se nekde koupit cele kliky jako myslim ne tyhle nalepovaci krytky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 A dají se nekde koupit cele kliky jako myslim ne tyhle nalepovaci krytky? Tak to jedine nechat cele pochromovat a to nevim jak by se to chovalo pri castem pouzivani... Nevidel jsem je nikdy nikde prodavat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Na neměckých stránkách prodávají chrom. kliky, které jsou až ke dveřím. Dělá to dojem, že jsou to celé kliky. viz. obr. Cena 42 euro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZAMEK Vloženo 7. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Na neměckých stránkách prodávají chrom. kliky, které jsou až ke dveřím. Dělá to dojem, že jsou to celé kliky. viz. obr.Cena 42 euro. hmm... tak to je pekna palka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Na neměckých stránkách prodávají chrom. kliky, které jsou až ke dveřím. Dělá to dojem, že jsou to celé kliky. viz. obr.Cena 42 euro. hmm... tak to je pekna palka A kolik stojej kliky od Milotecu? Bude tam tak rozdíl 200 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Na neměckých stránkách prodávají chrom. kliky, které jsou až ke dveřím. Dělá to dojem, že jsou to celé kliky. viz. obr.Cena 42 euro. Covece, nejakej odkaz by jsi nemel. Jak rikas, rozdil v cene neni nejak velky, jde o to, zda tyto kliky z D stranek nejsou treba jen plastove, coz bych se priklanel ja... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Chci su zeptat co myslíte jsou lepší ty děrované z plastu nebo ty plné z nerezu? Líbí se mi ty děrované ale radeji bych ty nerez.Co vy na to? A jaky mate názor vůbec na ty kliky? Hodí se? Mam cihlovou metal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Chci su zeptat co myslíte jsou lepší ty děrované z plastu nebo ty plné z nerezu?Líbí se mi ty děrované ale radeji bych ty nerez.Co vy na to? A jaky mate názor vůbec na ty kliky? Hodí se? Mam cihlovou metal. Mam taky cihlovou metlu. Spousta lidi ma nazor, ze je to poutove, at uz ano ci ne, o hodne poutovejsi pro me jsou derovane. Volil bych plne, uz jen z duvodu materialu. Tady je foto jak to vypada na te barve... Jine nemam nyni k dispozici http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=165311 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 souhlas z davonem...... ja na takovyhle vecicky nejsem,ale pokud uz to fakt chces na tom aute mit ..tak ja bych osobne volil 100pro ty plne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Nerez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Máte s prominutím divné názory. Když už tam máte plné kliky, tak jsou pro vás pouťovější ty děrovaný? Já si myslím, že je to stejná pouťovina , jak plný tak děrovaný. Já osobně tam mám děrovaný a jak od kolotočů si nepřipadám. Někdy mi tady na foru připadá, že někdo vyslový názor a hned několik pochlebovačů jenom papouškuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Díky Davonovy za fotky. Pekné auto.Musím to ještě rozmyslet. Ale zatím vede nerez. Pokud někdo také uvažuje o koupi tak mrkníte na tuto adresu jsou tam levnější http://www.adep.cz/shop.php?id_kategorie=4...=178&subkat=177 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 mě to rozhodně přijde méně pouťové, než si třeba nastříkat k rámečku středového panelu i ofuky na stříbrno-to je s prominutím ten pravej pouťovej hnus takže jestli se ti ty kliky líbí, tak si je dam dej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Můj názor je ten ať si tam dá každej co se jemu líbí,protože pokud by jsme se mněli řídit názorem jednoho človeka tak bychom měli asi ty auta všechny stejný. A o to nám asi nejde. Co je a co není pouťové bych nechal na těch od kolotoče Mně šlo o to jestli se třeba ty plastové neošahají nebo tak něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Můj názor je ten ať si tam dá každej co se jemu líbí,protože pokud by jsme se mněli řídit názorem jednoho človeka tak bychom měli asi ty auta všechny stejný. A o to nám asi nejde. Co je a co není pouťové bych nechal na těch od kolotoče Mně šlo o to jestli se třeba ty plastové neošahají nebo tak něco. plastové vydrží, i naše drahé polovičky to mají problém orvat prstýnkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Máte s prominutím divné názory. Když už tam máte plné kliky, tak jsou pro vás pouťovější ty děrovaný? Já si myslím, že je to stejná pouťovina , jak plný tak děrovaný. Já osobně tam mám děrovaný a jak od kolotočů si nepřipadám. Někdy mi tady na foru připadá, že někdo vyslový názor a hned několik pochlebovačů jenom papouškuje. Psal jsem, ze nekteri tomu rikaji poutove kryty klik, jelikoz ja sam je tam mam a taky, stejne jako ty si nepripadam od kolotocu, tak je poutove nenazyvam. Bylo to jako obrazne, jak jinak vysvetlit, ze se mi vice na autech libeji plne a jsem priznivcem nerezu, ne radoby "plasto-chromu" S tim nazorem, neni to jen tady na foru, ej to i v zivote, venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 můj názor je ten, že se to spoustě lidem líbí a chtěli by to, ale přesto to na auto nedají-protože několik snaživců se stále snaží vnutit svůj názor, že je to pouťovka a není to in, ale všechno může být in, pokud to uděláš čistě, pečlivě a dokonale to sladíš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Taky si nepřipadám jak od kolotoče. Ale je mi jasné že se to nelíbí všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 A ještě tam přidám RS křídlo.Už se lakuje. Akorát nevím jak to správně přlepit.Poraďte mi někdo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.