Únor 26, 200718 r A ještě tam přidám RS křídlo.Už se lakuje.Akorát nevím jak to správně přlepit.Poraďte mi někdo. To nebudeme rozebirat v klikach ne? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=3176&hl= Sdilim nazor s dickem...
Únor 26, 200718 r můj názor je ten, že se to spoustě lidem líbí a chtěli by to, ale přesto to na auto nedají-protože několik snaživců se stále snaží vnutit svůj názor, že je to pouťovka a není to in, ale všechno může být in, pokud to uděláš čistě, pečlivě a dokonale to sladíš....
Únor 26, 200718 r Omlouvám se za to křídlo moc se v tom ještě neorientuji. nevěděl jsem že je to jinde v jiném tematu. Z těch několika málo příspěvků vidím že to tu (na foru) není jen tak. Tak že sdílím názor SVŮJ. Dám tam plné nerezové.
Únor 26, 200718 r Omlouvám se za to křídlo moc se v tom ještě neorientuji.nevěděl jsem že je to jinde v jiném tematu. Z těch několika málo příspěvků vidím že to tu (na foru) není jen tak. Tak že sdílím názor SVŮJ. Dám tam plné nerezové. Vubec se nemusis omlouvat, nikdo uceny z nebe nespadl... V poho jsem ti hodil odkaz, kde se to resi... S tema klikama - delas dobre
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.