galaher Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Dnes jsem rozebral zámek zadních dveří a nemohu přijít nač tam je tento mikrospínač,když točím motorkem tak ten bílej bazmek co jezdí nahoru a dolu zapne a vypne jen ten mikrospínač vedle,ale ten v červeným kroužku nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 mě se zdá že sepne při SAFE (dvojím zamčení) kdysi jsem na tom taky špekuloval a přišel jsem na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 mě se zdá že sepne při SAFE (dvojím zamčení)kdysi jsem na tom taky špekuloval a přišel jsem na to špekuloval ? a nač si přišel.Měl by ho asi spínat tento bílej kousek,ale ten má pořád stejnou polohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 7. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 (editace) Tak mě to asi nejede.. ,mám už těch zámků na Octávě plnou pr.... Editováno: 7. Únor 2007, autor: galaher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pito Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 CHCI SE ZEPTAT JAK JSI DEMONTOVAL ZAMKY POTŘEBUJI VYMĚNI MIKROSPINAČE NEVIŠ JAK NATO A KDE JE SEŽENU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 CHCI SE ZEPTAT JAK JSI DEMONTOVAL ZAMKY POTŘEBUJI VYMĚNI MIKROSPINAČE NEVIŠ JAK NATO A KDE JE SEŽENU JO MIKROSPINAČE.O TĚCH JE TADY UŽ TÉMAT DOST. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.