Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• 4 týdny později...

Vymieňal som teraz cez víkend kryty. Na ľavej strane som presne podla tohoto návodu urval ten vonkajší spodný šróbik, tak som to na pravej strane skúsil bez povolovania a bez problémov. Iba som trochu pri nasadzovaní musel pomôcť spodnej hrane krytu cez okraj toho čierneho spodku.

Zrkadlo som nastavil čo najviac dohora a potom som ho podpáčil stredne širokou maliarskou špachtlou, pekne naplocho zhruba v mieste tych zacvakavacich jazýčkov. Naspäť som ho nasadil a potom pre istotu cez handru nacvakol tlakom viacerích prstov okolo stredu.

• 1 měsíc později...

Musím říci, že demontáž toho vlastního zrcátka/skla byl fakt porod :wacko: Sice neprasklo, ale za to jsem zlomil tu bílou ovládací packu. Ale to se slepí a bude to good ;)

Může mi někdo prosím poskytnout stránku z DP, která popisuje kompletní demontáž zpětného zrcátka na autě MR00. Nerad bych ještě něco urval. Díky předem.

Myslíš demontáž z auta, nebo jak rozebrat zrcátko?

Demontáž z auta a zpětná montáž .

Tak jsem to v DP našel ale nevim jak jsem zkopírovat tu stránku, jestli někdo poradí tak jí sem dám. Ale je to jednoduchý, tak ti to popíšu.

Sundáš kryt výškového reproduktoru silou směrem k volantu(prostě kolmo od dveří) , odpojíš si konektor vedený z repro. A tam uvidíš tři šrouby torx, rozpojíš konektor, který vede do zrcátka na jeho ovládání a vyhřívání. Ty torxy povolíš a už zároven držíš zrcátko z venku, jinak spadne na zem. konec. Jsou tam molitanový těsnění, nezapoměn je tam vrátit, mě to potom pěkně hučelo. Jestli jsem něco napsal nesrozumitelně, klidně se zeptej.

A já jsem měl ten drát vedoucí ze dveří do zrcátka krátky, tak jsem musel rozdělat roh tapecu. Sundat asi tři torx kolem po odvodu, sundat kryt vedle kličky, a za ní povolit šroubek.

Upraveno od Standis

To by mi mělo stačit. Díky za help.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.