Srpen 13, 200718 r Vymieňal som teraz cez víkend kryty. Na ľavej strane som presne podla tohoto návodu urval ten vonkajší spodný šróbik, tak som to na pravej strane skúsil bez povolovania a bez problémov. Iba som trochu pri nasadzovaní musel pomôcť spodnej hrane krytu cez okraj toho čierneho spodku. Zrkadlo som nastavil čo najviac dohora a potom som ho podpáčil stredne širokou maliarskou špachtlou, pekne naplocho zhruba v mieste tych zacvakavacich jazýčkov. Naspäť som ho nasadil a potom pre istotu cez handru nacvakol tlakom viacerích prstov okolo stredu.
Září 28, 200717 r Musím říci, že demontáž toho vlastního zrcátka/skla byl fakt porod Sice neprasklo, ale za to jsem zlomil tu bílou ovládací packu. Ale to se slepí a bude to good
Září 28, 200717 r Může mi někdo prosím poskytnout stránku z DP, která popisuje kompletní demontáž zpětného zrcátka na autě MR00. Nerad bych ještě něco urval. Díky předem.
Září 30, 200717 r Tak jsem to v DP našel ale nevim jak jsem zkopírovat tu stránku, jestli někdo poradí tak jí sem dám. Ale je to jednoduchý, tak ti to popíšu. Sundáš kryt výškového reproduktoru silou směrem k volantu(prostě kolmo od dveří) , odpojíš si konektor vedený z repro. A tam uvidíš tři šrouby torx, rozpojíš konektor, který vede do zrcátka na jeho ovládání a vyhřívání. Ty torxy povolíš a už zároven držíš zrcátko z venku, jinak spadne na zem. konec. Jsou tam molitanový těsnění, nezapoměn je tam vrátit, mě to potom pěkně hučelo. Jestli jsem něco napsal nesrozumitelně, klidně se zeptej. A já jsem měl ten drát vedoucí ze dveří do zrcátka krátky, tak jsem musel rozdělat roh tapecu. Sundat asi tři torx kolem po odvodu, sundat kryt vedle kličky, a za ní povolit šroubek. Upraveno Listopad 27, 201212 r od Standis
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.