Plecháč Tony Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Ok, díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fokel Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Vymieňal som teraz cez víkend kryty. Na ľavej strane som presne podla tohoto návodu urval ten vonkajší spodný šróbik, tak som to na pravej strane skúsil bez povolovania a bez problémov. Iba som trochu pri nasadzovaní musel pomôcť spodnej hrane krytu cez okraj toho čierneho spodku. Zrkadlo som nastavil čo najviac dohora a potom som ho podpáčil stredne širokou maliarskou špachtlou, pekne naplocho zhruba v mieste tych zacvakavacich jazýčkov. Naspäť som ho nasadil a potom pre istotu cez handru nacvakol tlakom viacerích prstov okolo stredu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Musím říci, že demontáž toho vlastního zrcátka/skla byl fakt porod Sice neprasklo, ale za to jsem zlomil tu bílou ovládací packu. Ale to se slepí a bude to good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Může mi někdo prosím poskytnout stránku z DP, která popisuje kompletní demontáž zpětného zrcátka na autě MR00. Nerad bych ještě něco urval. Díky předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Myslíš demontáž z auta, nebo jak rozebrat zrcátko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Demontáž z auta a zpětná montáž . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 (editace) Tak jsem to v DP našel ale nevim jak jsem zkopírovat tu stránku, jestli někdo poradí tak jí sem dám. Ale je to jednoduchý, tak ti to popíšu. Sundáš kryt výškového reproduktoru silou směrem k volantu(prostě kolmo od dveří) , odpojíš si konektor vedený z repro. A tam uvidíš tři šrouby torx, rozpojíš konektor, který vede do zrcátka na jeho ovládání a vyhřívání. Ty torxy povolíš a už zároven držíš zrcátko z venku, jinak spadne na zem. konec. Jsou tam molitanový těsnění, nezapoměn je tam vrátit, mě to potom pěkně hučelo. Jestli jsem něco napsal nesrozumitelně, klidně se zeptej. A já jsem měl ten drát vedoucí ze dveří do zrcátka krátky, tak jsem musel rozdělat roh tapecu. Sundat asi tři torx kolem po odvodu, sundat kryt vedle kličky, a za ní povolit šroubek. Editováno: 27. Listopad 2012, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 To by mi mělo stačit. Díky za help. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.