miruld Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Zdar Oktaváci, už asi 5xse mi stalo, že mi Oktávka 1.9TDI 66kW většinou při jízdě bez plynu na 5 rychlostní stupeň zničeho nic chcípla a 2x k tomu se přidalo 3x siganlizace pípnutí a blikala kontrolka mazání. Nevím jestli to mazání nemá spujitost s tím, že motor není nastartován. A stává se to tak po 5 minutách jízdy,když ještě není úplně zahřátá. A když zastavím a chci jí nastartovat, tak vůbec nechce chytnout, někdy startuji 4x nebo 5x pak zatim chytla. A potom na ukazateli průměrné spotřeby mám strašný číslo asi kolem 55 l. Zkontroloval jsem olej a je ho tam dost. Nemá někdo podobnou zkušenost. Díky za kazdý příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 pokud je oleje dost,měl bys mrknout u někoho na VAG.myslím ale že pokud nechce chytnout může to být bordel v naftě,vyndej a vyčisti - lépe vyměn palivový filtr a pro jistotu cmrndni něco na odvodnění do nádrže(já STP)!může být taky někde volný spoj kdy to přisaje vzduch!Ale s tou kontrolkou oleje mi to nejde nějak dohromady.kdy si dělal výměnu?co tam bylo a co tam máš ted?nedával si nějaké přísady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miruld Vloženo 6. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Na nový olej mám nejto 5000km a i tak na naf. filtr a olej je tam Fuchs Titan Carat 10W-40 a žádně přísady jsem tam nedával. Není náhodou v nádrži sítko, u předchozího auta jsem to párkrát čistil. A někde jsem četl, že občas blbne čidlo tlaku oleje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 s tím olejem ti nehelfnu,mě se tohle ozvalo zničeho nic na ABS ale od té doby zase nic!ten palivový filtr může být špatně dosedlý,sítko v nádrži nevím asi jo musel bys to z nádrže vytáhnout-plovák- a tam snad to najdeš!mrkni jestli to někde neprolíná kolem toho filtru!výhoda u nafty je že ta se nodpařuje jako benzín tak bys to měl vidět,může to být i pod autem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miruld Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Chlapi už nikoho nic nenapadá, čím by to mohlo být? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.