novi37 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 takovej hloupej dotaz, je mozny, ze se davaly do RSa jiny repro, nez do ostatnich seriovek? ptam se, protoze na prednim tapecu jsou ty mrizky na repro, na tech ma bejt napsano skoda-auto, zejo? a ja tam mam nejakou nalepku a napsano sound system?? prvni majitel je znamej a na 100% tam nic nelepil a ani nedaval, tak se ptam, co to ma jako znamenat, nevypada to na nejakou lepsi hudbu, ale zajima me, proc to tam teda je! diky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 takovej hloupej dotaz, je mozny, ze se davaly do RSa jiny repro, nez do ostatnich seriovek? ptam se, protoze na prednim tapecu jsou ty mrizky na repro, na tech ma bejt napsano skoda-auto, zejo? a ja tam mam nejakou nalepku a napsano sound system?? prvni majitel je znamej a na 100% tam nic nelepil a ani nedaval, tak se ptam, co to ma jako znamenat, nevypada to na nejakou lepsi hudbu, ale zajima me, proc to tam teda je! diky!! Jo myslím, že se dávali jiné... prej... ale nějakou lepší hudbu bych nehledal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 6. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 takovej hloupej dotaz, je mozny, ze se davaly do RSa jiny repro, nez do ostatnich seriovek? ptam se, protoze na prednim tapecu jsou ty mrizky na repro, na tech ma bejt napsano skoda-auto, zejo? a ja tam mam nejakou nalepku a napsano sound system?? prvni majitel je znamej a na 100% tam nic nelepil a ani nedaval, tak se ptam, co to ma jako znamenat, nevypada to na nejakou lepsi hudbu, ale zajima me, proc to tam teda je! diky!! Jo myslím, že se dávali jiné... prej... ale nějakou lepší hudbu bych nehledal no lepsi hudba to urcite neni, to rozhodne ne, o to vic mne to prave zajimalo!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 takovej hloupej dotaz, je mozny, ze se davaly do RSa jiny repro, nez do ostatnich seriovek? ptam se, protoze na prednim tapecu jsou ty mrizky na repro, na tech ma bejt napsano skoda-auto, zejo? a ja tam mam nejakou nalepku a napsano sound system?? prvni majitel je znamej a na 100% tam nic nelepil a ani nedaval, tak se ptam, co to ma jako znamenat, nevypada to na nejakou lepsi hudbu, ale zajima me, proc to tam teda je! diky!! Nemam tušení, ale taky sem tam měl sound-system. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 vyndej repro a mrkni ze zadu a porovnej s někým kdo má origo někde to tu určitě v autohifi bude!ale nebude to asi žádný zázrak.kvalitu mají japonci a pak nějak mi to nejde z drž...,ale co jsem viděl tak z těch běžných aut mají asi nejlepší peugeot! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 6. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 takovej hloupej dotaz, je mozny, ze se davaly do RSa jiny repro, nez do ostatnich seriovek? ptam se, protoze na prednim tapecu jsou ty mrizky na repro, na tech ma bejt napsano skoda-auto, zejo? a ja tam mam nejakou nalepku a napsano sound system?? prvni majitel je znamej a na 100% tam nic nelepil a ani nedaval, tak se ptam, co to ma jako znamenat, nevypada to na nejakou lepsi hudbu, ale zajima me, proc to tam teda je! diky!! Nemam tušení, ale taky sem tam měl sound-system. jj, tak je aspon videt, ze to asi davaj do vsech RS, ale proc, to nevim sakra.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Taky tam mam sound-system, ale repro klasicke papiraky co jsou jinde, mimo jine mam je ted na prodej, dal jsem helix Blue62 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 6. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Taky tam mam sound-system, ale repro klasicke papiraky co jsou jinde, mimo jine mam je ted na prodej, dal jsem helix Blue62 hmm, tak pak opravdu nechapu vyznam, jestli je to vazne uplne to same... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 6. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Taky tam mam sound-system, ale repro klasicke papiraky co jsou jinde, mimo jine mam je ted na prodej, dal jsem helix Blue62 btw, ja tam sedej ty repro, v pohode? taky o necem takovym uvazuju, casem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.