Přejít na obsah

Climatronic - praskání (přeskakují zuby)

kuba_lysa

Doporučené příspěvky

Mám Octavii I. 2002 s Climatronic. Nedávno mi začalo praskat ve schránce spolujezdce. Zjistil jsem, že to dělá klapka přepínání vnitřního-vnějšího oběhu. Když mám vnitřní, nepraská, když dám přepnout na vnější tak v tom praská, jako když přeskakujou zuby. V servise mi řekli, že je v háji motorek a že to prej je 4200Kč, což mě pěkně se... Nedá se to opravit levnějš? Na webu octavia jsem našel obrázkovej návod na opravu klapky, ale nevím, jestli to bylo na základě stejnýho problému.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ne nebylo pokud si četl dobře bylo to z důvodu prasklé pojistky kterou jsem špatně prohlédl a na radu jednoho pána jsem ji měl rozhýbat a použil jsem větší silu a ulomil jsem jí(čti pozrněji :D )!je dost možné že ti jen vyjelo ozubení mimo kolečka a to právě chrčí!je to vyfoceno i na tomto foru a tuším je název:klapka vnitřního okruhu tak to celé proštuduj!

http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...25entry380358

Editováno: , autor: octaviaman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...