kuba_lysa Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Mám Octavii I. 2002 s Climatronic. Nedávno mi začalo praskat ve schránce spolujezdce. Zjistil jsem, že to dělá klapka přepínání vnitřního-vnějšího oběhu. Když mám vnitřní, nepraská, když dám přepnout na vnější tak v tom praská, jako když přeskakujou zuby. V servise mi řekli, že je v háji motorek a že to prej je 4200Kč, což mě pěkně se... Nedá se to opravit levnějš? Na webu octavia jsem našel obrázkovej návod na opravu klapky, ale nevím, jestli to bylo na základě stejnýho problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 (editace) ne nebylo pokud si četl dobře bylo to z důvodu prasklé pojistky kterou jsem špatně prohlédl a na radu jednoho pána jsem ji měl rozhýbat a použil jsem větší silu a ulomil jsem jí(čti pozrněji )!je dost možné že ti jen vyjelo ozubení mimo kolečka a to právě chrčí!je to vyfoceno i na tomto foru a tuším je název:klapka vnitřního okruhu tak to celé proštuduj! http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...25entry380358 Editováno: 6. Únor 2007, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Trochu promazano ty vase liebesbrify... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.