Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 Sepiš si věci, který jdou zapnout jen se zapnutým zapalováním - počínaje větrákem topení/klimy, přes blinkry, zpětný světla až po já neví co dalšího. Pak si oddělej dekl od pojistkový skříně a najdi si podle nálepky a návodu ke svýmu autu ty pojistky, který patří k těm "klíčkem spínanejm" zařízením. No a na společným přívodu k těm pojistkám najdeš "bod č.15" .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 27. Červen 2016 Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 Tak i tohle je možnost...pokusím se ale je fakt,že svazek u poj.skříňky je skoro nedobytnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 28. Červen 2016 Sdílet Vloženo 28. Červen 2016 (editace) Ahoj, tak jsem si koupil ten adaptér na tu anténu (separátor)...ale narazil jsem na problém..objednal jsem díl určený pro vozy škoda, ale koax mi nejde vložit do separátoru (je užšší). Je v tom nějaký fígl nebo mám dodaný špatný výrobek?? podle internetové stránky je to ISO-DIN Editováno: 28. Červen 2016, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 28. Červen 2016 Sdílet Vloženo 28. Červen 2016 Mezikusů je víc typů - podle anténního konektoru, kterej je použitej. ISO, DIN, FAKRA - to jsou jen některý z anténních konektorů, který jsou ve škodofkách za jejich dobu výroby používaný. Musíš vědět jakej konektor máš na svodu od antény instalovaný ve vozidle a jakej je na rádiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 29. Červen 2016 Sdílet Vloženo 29. Červen 2016 No, to už jsem zjistil taky...respektive jsem věděl, že jich je víc..ale bohužel jsem se netrefil..i když u výrobku bylo napsané "pro škoda" ...nejhorší je, že já nepoznám co je to za typ..a vysvětluj to někomu do telefonu co chceš ale už se to nejspíš zúžilo jen na "fajku" jak jsem zjistil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 29. Červen 2016 Sdílet Vloženo 29. Červen 2016 Tak vám můžu říct, že si to rádio ze mě dělá dobrou p*d*l... sháním ten sviňskej zesilovač, jedu odpoledne městem..lupu si laděním..a ejhle..ono to našlo asi 4 stanice...no netrefil by vás šlak?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 29. Červen 2016 Sdílet Vloženo 29. Červen 2016 Asi jen silný místní vysílače,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 29. Duben 2017 Sdílet Vloženo 29. Duben 2017 Nikde jsem tu nenašel rádio z Číny.Při výměně je vše ok ale neukazujou couváky a otevřené dveře.Když se dá rádio do Octavie tak vše jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 29. Duben 2017 Sdílet Vloženo 29. Duben 2017 typoval bych, že to bude tim, že octavie má tyhle informace v canu a f/r to v canu nemá ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.