Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Sepiš si věci, který jdou zapnout jen se zapnutým zapalováním - počínaje větrákem topení/klimy, přes blinkry, zpětný světla až po já neví co dalšího. Pak si oddělej dekl od pojistkový skříně a najdi si podle nálepky a návodu ke svýmu autu ty pojistky, který patří k těm "klíčkem spínanejm" zařízením. No a na společným přívodu k těm pojistkám najdeš "bod č.15" ....

Tak i tohle je možnost...pokusím se :) ale je fakt,že svazek u poj.skříňky je skoro nedobytnej :D  :kol-35:

Ahoj, tak jsem si koupil ten adaptér na tu anténu (separátor)...ale narazil jsem na problém..objednal jsem díl určený pro vozy škoda, ale koax mi nejde vložit do separátoru (je užšší). Je v tom nějaký fígl nebo mám dodaný špatný výrobek?? podle internetové stránky je to ISO-DIN

Upraveno od Krtek6

Mezikusů je víc typů - podle anténního konektoru, kterej je použitej. ISO, DIN, FAKRA - to jsou jen některý z anténních konektorů, který jsou ve škodofkách za jejich dobu výroby používaný. Musíš vědět jakej  konektor máš na svodu od antény instalovaný ve vozidle a jakej je na rádiu. 

No, to už jsem zjistil taky...respektive jsem věděl, že jich je víc..ale bohužel jsem se netrefil..i když u výrobku bylo napsané "pro škoda" ...nejhorší je, že já nepoznám co je to za typ..a vysvětluj to někomu do telefonu co chceš :D ale už se to nejspíš zúžilo jen na "fajku" jak jsem zjistil

Tak vám můžu říct, že si to rádio ze mě dělá dobrou p*d*l... sháním ten sviňskej zesilovač, jedu odpoledne městem..lupu si laděním..a ejhle..ono to našlo asi 4 stanice...no netrefil by vás šlak?..

Asi jen silný místní vysílače,ne?

• 9 měsíců později...

Nikde jsem tu nenašel rádio z Číny.Při výměně je vše ok ale neukazujou couváky a otevřené dveře.Když se dá rádio do Octavie tak vše jede.

typoval bych, že to bude tim, že octavie má tyhle informace v canu a f/r to v canu nemá ...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.