jofree Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 a co takhle tahle sobota? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 sobota by šla, ale počasí prej má bejt nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 videl bych to klasika na parkovisti u cinestaru, priblizne druha hodina plus minus. Stejne pak zalezeme nekam na kaficko. Doli by urcite nebyl proti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netvor Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Pokud mi to vyjde šel bych do toho s vámi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 fajn, tak si to koukej zaridit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Jo, neni problem se dostavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Zatim nic neslibuju, uvidíme jak bude. Zase změnili předpoveď a počasí by nemělo bejt tak hrozný jak říkali. Jestli bude obstojně, tak budu makat na chalupě, jinak bych se taky dostavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 práce ti neuteče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Právě že kvalltuju. za měsíc mám na chalupě grilovačku a je tam ještě hafo práce co bych chtěl dodělat. A navíc z toho měsíce jsem 2 tejdny v Egyptě, takže to mám celkem slušněj fofr. Ale jak říkám, když nebude dobrý počasí, tak se taky stavim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 nazdar chlapíci, tohle fakt nepobírám,musím u bráchy makat na stavbě,pak mám u táty práci na autě takže víkendy mám dost napružený,večer to chdívám řádně spláchnout. Nemám čas ani na svoje autí,umýt vyluxovat atd. mám to jak cikáni,bordel po zemi až hrůza jednou ucpu vysavač až na to vlítnu. takže pokud možno v týdnu to mám volnějš jsem doma cca.od 15:00 h. tak budějce a okolí beru. jinak nemám net jen v práci tak kdyby něco tak volejte. nazdárekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Potvrdte zde sobotni ucast na srazu do soboty 12:00 at vime, Koho ocekavat. Ja se ucastnim. parkoviste u Cinestaru, 14:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Neni problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netvor Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Na 95% se dostavím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Tak jsme se včera sešli, já, Netvor a Doli. Sice jenom tří, ale i tak to stálo za to. Někdy to z opakujem. Jen by nás příště mohlo být víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 A fotečky máte kluci?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Snad bych se taky zastavil až budete mít nějak srazík a budu zrovna na Jihu. Kde to míváte chlapi.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 čau Rosťo, poslední dobou to máme v ČB na sídlišti Máj u multikiny Cinestar, je tam velké parkoviště a spousta hospůdek na posezení. Rádi tě uvidíme ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Tam to znám. Na Máji bydlel švagr než postavil v Chlumu u Křemže. Taky tudy jezdím,zadem přes Máj. OK. Když mi to vyjde,rád se zastavím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netvor Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Zdarec Rosťo. Až bude zase nějakej ten srazík tak se určitě ukaž a pokud býváš občas v Hradci, tak se tam určitě někdy potkáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Každých 14 dní až 3 tejdny tam jezdíme. Buď do Slavonic nebo do J.H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Nechce nekdo dneska na otacko? Mam tady 3 listky na dnesek vecer na Robina Hooda. 606594077 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Nechce nekdo dneska na otacko? Mam tady 3 listky na dnesek vecer na Robina Hooda. 606594077 vem si deštník nechce jít denska někdo chlastat do kájova do pohody?jen tak se ožrat volejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Nejde o pocasi, odrekli nam hosti, pro ktere jsme meli ty listky pripraveny hehe, to bych musel spat u strejce v Kajove, domu bych asi nedosel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 a v čem je problém?brnkni,ožerem se a přespíš u strýce ne?jsem tam každý víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 (editace) panové, tady to bude žít víc... http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=219 Editováno: 6. Srpen 2009, autor: jofree Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.