oggy Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Tak Michalééé, kde jsou ty fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 no dyk se ted akorát přihlásil, tak ho neužeň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Tak Michalééé, kde jsou ty fotky Nazdáááár aneb bréé ráno všem, teprv vstávám, na včera jsem toho moc nenaspal, abychom se stihli nachystat a večer jsem se dostal k netu až dovíkdy, ale chtěl jsem všechno vidět a vědět, takže se mi ven nechtělo, ale už jsem tu a pracuju na tom, takže připravte se hrajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 sorry nó, sem to napsal ještě dřív než sem viděl že se připojil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Jedna z cesty, to když někdo volal kde jsme a my jsme byli ještě asi 15 min. od Bech -ale že byl původní čas 14.30? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Po příjezdu na plochu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Komu není zima když ho vidí, ať udělá krok vpřed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Přejezd na start sprintu-na jaře/v létě, pokud se dohodnem, fakt zasprintujem víc a ošéfujem tu silnici, normálně jí zatarasíme a zastavíme dopravu ať můžem valit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Komu není zima když ho vidí, ať udělá krok vpřed Kupte mu nějakou bundu, brrrrrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Na startu-komunikaci, oční, jsem viděl, ale zase jsem narozdíl od ostatních neviděl bříško...ale aspoň se nemusím obávat návštěvy pana Železná Tyč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Komu není zima když ho vidí, ať udělá krok vpřed Kupte mu nějakou bundu, brrrrrrr Jsem mu půjčil dokonce mou, svou si zapoměl na ubytce, ale machroval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Komu není zima když ho vidí, ať udělá krok vpřed kurňa, ten úplně hicuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Po dojezdu sprintu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 ja bych to s tou silnici nevidel tak cerne, rozhled je tam velikej a kdyz nekoho uvidis tak v klidu zastavis a pokud ne, tak vrtuli do do Bebyche z Hosine je par minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Olovi se asi kousla brzda, nebo proč mu to jelo jen do kolečka a kouřilo jak starej Zetor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 ja bych to s tou silnici nevidel tak cerne, rozhled je tam velikej a kdyz nekoho uvidis tak v klidu zastavis a pokud ne, tak vrtuli do do Bebyche z Hosine je par minut To je fakt, ale odjakživa jsem byl opatrnej, takže jsem si to nelajzl Po příjezdu ke Kameňáku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Normálka, zastavit silnici a rychlej přesun, to klucí z vojska určo znaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Sedíme pijeme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Normálka, zastavit silnici a rychlej přesun, to klucí z vojska určo znaj Jj, kdybych nejel, tak si dám reflexku a klidně to zastavím... A ještě pořád pijeme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Kulec...ten špinavý stůl vůbec neodpovídal našim mistrovksým výkonům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 (editace) Holky se chystaj jak nám to ukážou Btw, máte fajne přítulky hoši, moc dobrej nápad vzít je s sebou, příště se taky přidám, prt. i díky nim to bylo super! Editováno: 18. Březen 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 A noční dojezd domů...jeli jsme fakt pomalu, prt. v jedné nejmenované vesnici stála POLICIE Fabka a dělala blik, jel jsem asi šede, ale stejně čekám co dojde...ale kdyžtak auto řídil blízký rodinný příslušník-já bráchovo, brácha moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Holky se chystaj jak nám to ukážou Btw, máte fajne přítulky hoši, moc dobrej nápad vzít je s sebou, příště se taky přidám, prt. i díky nim to bylo super! A votom to je ne, jsi ji mel vzít klído s sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 taky fajnový fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 A noční dojezd domů...jeli jsme fakt pomalu, prt. v jedné nejmenované vesnici stála POLICIE Fabka a dělala blik, jel jsem asi šede, ale stejně čekám co dojde...ale kdyžtak auto řídil blízký rodinný příslušník-já bráchovo, brácha moje Tak to jde když máš tak velikou rodinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.