Březen 18, 200718 r Tak Michalééé, kde jsou ty fotky Nazdáááár aneb bréé ráno všem, teprv vstávám, na včera jsem toho moc nenaspal, abychom se stihli nachystat a večer jsem se dostal k netu až dovíkdy, ale chtěl jsem všechno vidět a vědět, takže se mi ven nechtělo, ale už jsem tu a pracuju na tom, takže připravte se hrajem
Březen 18, 200718 r Jedna z cesty, to když někdo volal kde jsme a my jsme byli ještě asi 15 min. od Bech -ale že byl původní čas 14.30?
Březen 18, 200718 r Přejezd na start sprintu-na jaře/v létě, pokud se dohodnem, fakt zasprintujem víc a ošéfujem tu silnici, normálně jí zatarasíme a zastavíme dopravu ať můžem valit
Březen 18, 200718 r Komu není zima když ho vidí, ať udělá krok vpřed Kupte mu nějakou bundu, brrrrrrr
Březen 18, 200718 r Na startu-komunikaci, oční, jsem viděl, ale zase jsem narozdíl od ostatních neviděl bříško...ale aspoň se nemusím obávat návštěvy pana Železná Tyč
Březen 18, 200718 r Komu není zima když ho vidí, ať udělá krok vpřed Kupte mu nějakou bundu, brrrrrrr Jsem mu půjčil dokonce mou, svou si zapoměl na ubytce, ale machroval
Březen 18, 200718 r ja bych to s tou silnici nevidel tak cerne, rozhled je tam velikej a kdyz nekoho uvidis tak v klidu zastavis a pokud ne, tak vrtuli do do Bebyche z Hosine je par minut
Březen 18, 200718 r Olovi se asi kousla brzda, nebo proč mu to jelo jen do kolečka a kouřilo jak starej Zetor
Březen 18, 200718 r ja bych to s tou silnici nevidel tak cerne, rozhled je tam velikej a kdyz nekoho uvidis tak v klidu zastavis a pokud ne, tak vrtuli do do Bebyche z Hosine je par minut To je fakt, ale odjakživa jsem byl opatrnej, takže jsem si to nelajzl Po příjezdu ke Kameňáku...
Březen 18, 200718 r Normálka, zastavit silnici a rychlej přesun, to klucí z vojska určo znaj Jj, kdybych nejel, tak si dám reflexku a klidně to zastavím... A ještě pořád pijeme...
Březen 18, 200718 r Holky se chystaj jak nám to ukážou Btw, máte fajne přítulky hoši, moc dobrej nápad vzít je s sebou, příště se taky přidám, prt. i díky nim to bylo super! Upraveno Březen 18, 200718 r od mischicka
Březen 18, 200718 r A noční dojezd domů...jeli jsme fakt pomalu, prt. v jedné nejmenované vesnici stála POLICIE Fabka a dělala blik, jel jsem asi šede, ale stejně čekám co dojde...ale kdyžtak auto řídil blízký rodinný příslušník-já bráchovo, brácha moje
Březen 18, 200718 r Holky se chystaj jak nám to ukážou Btw, máte fajne přítulky hoši, moc dobrej nápad vzít je s sebou, příště se taky přidám, prt. i díky nim to bylo super! A votom to je ne, jsi ji mel vzít klído s sebou
Březen 18, 200718 r A noční dojezd domů...jeli jsme fakt pomalu, prt. v jedné nejmenované vesnici stála POLICIE Fabka a dělala blik, jel jsem asi šede, ale stejně čekám co dojde...ale kdyžtak auto řídil blízký rodinný příslušník-já bráchovo, brácha moje Tak to jde když máš tak velikou rodinu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.