Březen 18, 200718 r Podzámčí. ..jeeeej to je nádhera..... Jo, ale jen do té chvíle, než se voda zvedne...za tři roky co v Týně n./Vl. - Bechyni dělám, tak už 2x
Březen 19, 200718 r zdarec,tak jsem přetáhl to video,ted ještě fotky,tak jsem chtěl požádat ostatní fotografy aby mi poslali svoje fota v původní velikosti abych to hodil hned vše najednou at je to pohromadě. octaviaman@seznam.cz děkuji!!!!!!!!prosím neposílat viry !
Březen 19, 200718 r Pošlu to až budu doma, ale budu to muset rozdělit na víc mejlíků to by mělojít najednou meilem ne?no uvidíš no,zatím díky
Březen 19, 200718 r Pošlu to až budu doma, ale budu to muset rozdělit na víc mejlíků to by mělojít najednou meilem ne?no uvidíš no,zatím díky Najednou to neprojde, myslím, že max. 10 MB, ale udělám pro to fšechno
Březen 19, 200718 r Já mám jen asi 5 foto z mobilu a šechny tu už víceméně jsou.. Ty máš Káťu s/bez bříška a my máme fotky - já asi 40 svých a 40 brácha Upraveno Březen 19, 200718 r od mischicka
Březen 19, 200718 r Já mám jen asi 5 foto z mobilu a šechny tu už víceméně jsou.. Ještě že Peťa neměla krátý věci, to by asi nerozdejchaly.
Březen 19, 200718 r Tak se právě snažím o fotky, 115 včetně bráchových, tak jsem zvědavej jak dojdou, jestli vůbec
Březen 20, 200718 r omlouvám se,sem si nevšiml,bože jak málo je 2000MB! takže pojdte na to! Až večer, teď musím na střelby, takže mi rezervuj místo
Březen 20, 200718 r octaviaman: Tak něco ti došlo, ale jeden se mi zase vrátil, že máš plno. Napiš mi názvy mejlů co ti došli, abych věděl kterej mám poslat znova
Březen 20, 200718 r omlouvám se,sem si nevšiml,bože jak málo je 2000MB! takže pojdte na to! tak to tě má seznam strašně moc rád co
Březen 20, 200718 r omlouvám se,sem si nevšiml,bože jak málo je 2000MB! takže pojdte na to! tak to tě má seznam strašně moc rád co Přece těch fotek není tolik aby zaplnili 2G schránku, ne?
Březen 20, 200718 r Pada z nebe svinstvo bile, gumy zimni hnijou v dilne Kapucin ted smutne hledi jak to lidem krasne sedi Upraveno Březen 20, 200718 r od MAr(c)el
Březen 20, 200718 r Pada z nebe svinstvo bile, gumy zimni hnijou v dilneKapucin ted smutne hledi jak to lidem krasne sedi si chytil básnický střevo ?
Březen 20, 200718 r Pada z nebe svinstvo bile, gumy zimni hnijou v dilneKapucin ted smutne hledi jak to lidem krasne sedi No ty se jenom zdáš, koukám jako blázen. Já ráno sedal do auta a nemoh jsem se trefit klíčkem do zapalování, tak si říkám co se děje a oni tak drkotaly letňáky.
Březen 20, 200718 r Pada z nebe svinstvo bile, gumy zimni hnijou v dilneKapucin ted smutne hledi jak to lidem krasne sedi si chytil básnický střevo ? Dokud jen básnický střevo a ne stromeček či domeček či škarpičku či jen obyč smyk
Březen 20, 200718 r Pada z nebe svinstvo bile, gumy zimni hnijou v dilneKapucin ted smutne hledi jak to lidem krasne sedi si chytil básnický střevo ? strevo mozna, ale basnicky urcite ne
Březen 20, 200718 r octaviaman: Tak něco ti došlo, ale jeden se mi zase vrátil, že máš plno. Napiš mi názvy mejlů co ti došli, abych věděl kterej mám poslat znova děkuji,došlo 1 a 2 část!nevímco jsem tamvčera vyváděl ale dal jsemvše smazat i koš vysypat,schránka prázdná taknevímco se děje.kua to je ale krám ...
Březen 20, 200718 r Přece těch fotek není tolik aby zaplnili 2G schránku, ne? těch fotek není tolik ale těch odkazů a jinejch koko..n tam bylo jak zjednáno a nějak jsemsi nevšímal jak se to plní,jinak je schránka téměř na nule tak nevímco se děje.
Březen 21, 200718 r Přece těch fotek není tolik aby zaplnili 2G schránku, ne? těch fotek není tolik ale těch odkazů a jinejch koko..n tam bylo jak zjednáno a nějak jsemsi nevšímal jak se to plní,jinak je schránka téměř na nule tak nevímco se děje. musí ti to každej posílat tak max v 5 mega souborech, jinak ti po 2-3 mejlech nic nedojde.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.