mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Podzámčí. ..jeeeej to je nádhera..... Jo, ale jen do té chvíle, než se voda zvedne...za tři roky co v Týně n./Vl. - Bechyni dělám, tak už 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 zdarec,tak jsem přetáhl to video,ted ještě fotky,tak jsem chtěl požádat ostatní fotografy aby mi poslali svoje fota v původní velikosti abych to hodil hned vše najednou at je to pohromadě. octaviaman@seznam.cz děkuji!!!!!!!!prosím neposílat viry ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Pošlu to až budu doma, ale budu to muset rozdělit na víc mejlíků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Pošlu to až budu doma, ale budu to muset rozdělit na víc mejlíků to by mělojít najednou meilem ne?no uvidíš no,zatím díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Pošlu to až budu doma, ale budu to muset rozdělit na víc mejlíků to by mělojít najednou meilem ne?no uvidíš no,zatím díky Najednou to neprojde, myslím, že max. 10 MB, ale udělám pro to fšechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Já mám jen asi 5 foto z mobilu a šechny tu už víceméně jsou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 (editace) Já mám jen asi 5 foto z mobilu a šechny tu už víceméně jsou.. Ty máš Káťu s/bez bříška a my máme fotky - já asi 40 svých a 40 brácha Editováno: 19. Březen 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Já mám jen asi 5 foto z mobilu a šechny tu už víceméně jsou.. Ještě že Peťa neměla krátý věci, to by asi nerozdejchaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Tak se právě snažím o fotky, 115 včetně bráchových, tak jsem zvědavej jak dojdou, jestli vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 ->octaviaman: máš plnou mailovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 no jo, plná schránka, tak prd čoveče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 omlouvám se,sem si nevšiml,bože jak málo je 2000MB! takže pojdte na to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 omlouvám se,sem si nevšiml,bože jak málo je 2000MB! takže pojdte na to! Až večer, teď musím na střelby, takže mi rezervuj místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 octaviaman: Tak něco ti došlo, ale jeden se mi zase vrátil, že máš plno. Napiš mi názvy mejlů co ti došli, abych věděl kterej mám poslat znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 omlouvám se,sem si nevšiml,bože jak málo je 2000MB! takže pojdte na to! tak to tě má seznam strašně moc rád co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 omlouvám se,sem si nevšiml,bože jak málo je 2000MB! takže pojdte na to! tak to tě má seznam strašně moc rád co Přece těch fotek není tolik aby zaplnili 2G schránku, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 (editace) Pada z nebe svinstvo bile, gumy zimni hnijou v dilne Kapucin ted smutne hledi jak to lidem krasne sedi Editováno: 20. Březen 2007, autor: MAr(c)el Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Pada z nebe svinstvo bile, gumy zimni hnijou v dilneKapucin ted smutne hledi jak to lidem krasne sedi si chytil básnický střevo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Pada z nebe svinstvo bile, gumy zimni hnijou v dilneKapucin ted smutne hledi jak to lidem krasne sedi No ty se jenom zdáš, koukám jako blázen. Já ráno sedal do auta a nemoh jsem se trefit klíčkem do zapalování, tak si říkám co se děje a oni tak drkotaly letňáky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Pada z nebe svinstvo bile, gumy zimni hnijou v dilneKapucin ted smutne hledi jak to lidem krasne sedi si chytil básnický střevo ? Dokud jen básnický střevo a ne stromeček či domeček či škarpičku či jen obyč smyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Pada z nebe svinstvo bile, gumy zimni hnijou v dilneKapucin ted smutne hledi jak to lidem krasne sedi si chytil básnický střevo ? strevo mozna, ale basnicky urcite ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 ->octaviaman: zase plný mailbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 octaviaman: Tak něco ti došlo, ale jeden se mi zase vrátil, že máš plno. Napiš mi názvy mejlů co ti došli, abych věděl kterej mám poslat znova děkuji,došlo 1 a 2 část!nevímco jsem tamvčera vyváděl ale dal jsemvše smazat i koš vysypat,schránka prázdná taknevímco se děje.kua to je ale krám ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Přece těch fotek není tolik aby zaplnili 2G schránku, ne? těch fotek není tolik ale těch odkazů a jinejch koko..n tam bylo jak zjednáno a nějak jsemsi nevšímal jak se to plní,jinak je schránka téměř na nule tak nevímco se děje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Přece těch fotek není tolik aby zaplnili 2G schránku, ne? těch fotek není tolik ale těch odkazů a jinejch koko..n tam bylo jak zjednáno a nějak jsemsi nevšímal jak se to plní,jinak je schránka téměř na nule tak nevímco se děje. musí ti to každej posílat tak max v 5 mega souborech, jinak ti po 2-3 mejlech nic nedojde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.