Miha77 Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Tak je třebas dát vedít, ale nejlépe přez Olozx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 dobrá diskuse chlapi!!!!!!!!!!!!!! jo,já myslím že to vyjde jen musíte počkat na vyjádření vyvolávačů toho srazu!jinak nás tu moc není že?ještě týden vydržíme a pak to lupnemevšude do všech odkazůne?takový malý útok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 dobrá diskuse chlapi!!!!!!!!!!!!!!jo,já myslím že to vyjde jen musíte počkat na vyjádření vyvolávačů toho srazu!jinak nás tu moc není že?ještě týden vydržíme a pak to lupnemevšude do všech odkazůne?takový malý útok. Tak jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 dobrá diskuse chlapi!!!!!!!!!!!!!!jo,já myslím že to vyjde jen musíte počkat na vyjádření vyvolávačů toho srazu!jinak nás tu moc není že?ještě týden vydržíme a pak to lupnemevšude do všech odkazůne?takový malý útok. Jsem takže ten týden klidně vydržím čekat, ale organizátoři se nějak neozývaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dussič Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Ahoj, také jse hlásím vytvořte datum a místo. Snad to vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Organizátoři jsme tak nějak všichni Zatim se nikdo organizace neujal, jen Lukáš psal o tom, že zjistí, jak je to s tim letištěm... Klidně bych si to vzal pod patronát, ale jak to tak vypadá, tak mám na měsíc dopředu zabitý víkendy Takže pokud bych měl já nadhodit datum, tak možná 17. 3. v sobotu a to záleží na tom, jestli 3.3. zmáknu zkoušku z matiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Můžu skoro každou sobotu po obědě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 tak tedy:ehm! beru to tedy takto:1)bereme i fabie 2)datum slezu pevně na 17.3.2007 3)místo vyberte někdo jiný(povídám v 5 lidech(autech)nemá cenu zařizovat letiště to se vejdemněkde u pumpy popř.někde u obchodáku! dál bych hodil poloviční cestu mezi Pl.a Č.B.NEBO NEE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 (editace) tak tedy:ehm!beru to tedy takto:1)bereme i fabie 2)datum slezu pevně na 17.3.2007 3)místo vyberte někdo jiný(povídám v 5 lidech(autech)nemá cenu zařizovat letiště to se vejdemněkde u pumpy popř.někde u obchodáku! dál bych hodil poloviční cestu mezi Pl.a Č.B.NEBO NEE? Ehmm, vložím se do toho, smím-li 1) Jménem Fabii děkuji 2) V sobotu po obědě obvykle spím, ale snad se s tím dá něco udělat. 3) Věděl bych o jednom letišti, resp. o nepoužívané, volně přístupné pojížděčce, je u ní i pár opuštěných úlů, takže úplné letiště. A nedaleko je i podle mého názoru hodně dobrá hospoda, kde by se dalo naobědvatúnavečeřet, kdyžtak zamluvit i bowling nebo tak něco. Jinak je to Bechyně. Tak popřemýšlejte octáviamani a octaviawomani, hm? Editováno: 15. Únor 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš 1,8 20V 92kw Vloženo 15. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 tak jsem zjistil že to letiště asi neklapne.Majitel je pě knej kok.t.Přitom eště minulej rok tam vše povoloval.No nedá jse nic delat.Jinak ta bechyně by byla taky .A to datum taky dobrý.Koule taky skrátka vše ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtom Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 pokud najdu chvilku, taky bych se rád stavil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Bechyně mi vyhovuje, tam jsem byl na vojně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Bechyně mi vyhovuje, tam jsem byl na vojně.. Já vím, chtěl jsem Ti udělat radost Btw, kterej rok(y) jsi tam byl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartuch Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 17.3. to by šlo zatím můžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Bechyně mi vyhovuje, tam jsem byl na vojně.. Já vím, chtěl jsem Ti udělat radost Btw, kterej rok(y) jsi tam byl? byl jsem tam 2000/2001. .. měl jsem tam zůstat,, , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš 1,8 20V 92kw Vloženo 15. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 ja tam byl taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 byl jsem tam 2000/2001. .. měl jsem tam zůstat,, , Na průzkumu nebo na ženijním praporu/rotě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 ja tam byl taky Povídej z toho spíš asi uděláme sraz těch co prošli kasínem v Bech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 byl jsem tam 2000/2001. .. měl jsem tam zůstat,, , Na průzkumu nebo na ženijním praporu/rotě? Mám ještě doma červenej baret se 3 peckama,,,byl jsem tam na štábu jak stálo to starý letadlo, naproti jídelně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Mám ještě doma červenej baret se 3 peckama,,,byl jsem tam na štábu jak stálo to starý letadlo, naproti jídelně.. Je to sice tajná informace, ale když jsi byl četař, tak Ti snad můžu prozradit, že letadlo tam pořád je a dokonce k němu před rokem a půl přibyl i tank z Tejna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Já ten tank znám, v Tejně jsem byl původně jako řidič, ale pak jsem šel radši na štáb, nebavilo mě se hrabat v autech.. Koukám, že až se sejdeme, že bude o čem pokecat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 (editace) Tak do Bechyně sem taky párkrát zajel. Vozil jsem tam velitele z letiště v ČB. Dělal jsem mu osobního řidiče. Rok 98/99. Byla sranda, když jsem jako záklaďák s hodností rotnýho zdravil v Bechyni ty profíky s hodností desátníků a četařů jinak, když bude čas, tak se tam taky stavim. Editováno: 16. Únor 2007, autor: oggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Tak do Bechyně sem taky párkrát zajel. Vozil jsem tam velitele z letiště v ČB. Dělal jsem mu osobního řidiče. Rok 98/99. Byla sranda, když jsem jako záklaďák s hodností rotnýho zdravil v Bechyni ty profíky s hodností desátníků a četařů jinak, když bude čas, tak se tam taky stavim. Heslo toho srazu bude "Barety s sebou" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 hoši,já bylv Jihlavě,pak ve Strakonicích u raketostřelců.Pakmě jebli do Budějk na letiště 97/98,baret nemámale CD co jsem měl na odchod do "C" můžu vstoupit s tímto?mámna tom i šnůry devetáka!(tím se nechci hlásit na post VR). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 CD? Jako nějaký s fotkama z vojny? Když máš ty šňůru, budeš DVch Jinak za Jihlavu máš malé, bezvýznamné plus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.