Přejít na obsah

Jihočeši & Jihočešky

Doporučené příspěvky

Přece těch fotek není tolik aby zaplnili 2G schránku, ne?

těch fotek není tolik ale těch odkazů a jinejch koko..n tam bylo jak zjednáno a nějak jsemsi nevšímal jak se to plní,jinak je schránka téměř na nule tak nevímco se děje.

musí ti to každej posílat tak max v 5 mega souborech, jinak ti po 2-3 mejlech nic nedojde. :disgust:

Já včera poslal 9x asi 10 MB, takže to je špatně?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

těch fotek není tolik ale těch odkazů a jinejch koko..n tam bylo jak zjednáno a nějak jsemsi nevšímal jak se to plní,jinak je schránka téměř na nule tak nevímco se děje.

musí ti to každej posílat tak max v 5 mega souborech, jinak ti po 2-3 mejlech nic nedojde. :disgust:

No tak to je hodně špatně, to už jste měli vzít cd vypálit na něj a poslat poštou a je to rychlejší než to někam posílat mejlem a nebo to uložit na veb a stáhnout

Odkaz ke komentáři

No tak to je hodně špatně, to už jste měli vzít cd vypálit na něj a poslat poštou a je to rychlejší než to někam posílat mejlem a nebo to uložit na veb a stáhnout

Má pravdu předsedo -_-

->octaviaman: pošli mi přes sz adresu a bude to asi nejlepší, takhle to nejspíš neklapne.

Odkaz ke komentáři

->octaviaman: pošli mi přes sz adresu a bude to asi nejlepší, takhle to nejspíš neklapne.

děkuji oggy,mám obě 3 části :D

mischicka:ne že bych ti nechtěl dát adresu ale ještě to prubni tu první část mám,od oggy taky už je ve složce tak tohle musí jít ne?tak je posílej po 3 kusech a je,schránka je pro jistotu furt prázdná!rád už bych to dvd dokončil at dlouho nečekáte Olo je jistě nadrženej na ten svůj "drifting" :D

Odkaz ke komentáři

děkuji oggy,mám obě 3 části :D

mischicka:ne že bych ti nechtěl dát adresu ale ještě to prubni tu první část mám,od oggy taky už je ve složce tak tohle musí jít ne?tak je posílej po 3 kusech a je,schránka je pro jistotu furt prázdná!rád už bych to dvd dokončil at dlouho nečekáte Olo je jistě nadrženej na ten svůj "drifting" :D

Óká, večer to zkusím, teď v práci to u sebe nemám.

Odkaz ke komentáři

tak jsem koukal na počet odpovědí ta tenhle sraz a jednoznačně vedeme   :palec2:

:band

Btw, už jsem jinde psal oggy(mu), nejdete někdo v neděli v Budějkách na hockej kol120 ?

By jsme se mohli pak slízt a lehce zpít -_-

Jasne ze jdu na hokej, delam tam asistenta videorozhodciho kol11

Tak doufám, že víš co máš vidět kdyby se náhodou nějakou nevysvětlitelnou záhadou dostal puk poblíž Pradubické brankové čáry-NIC, NIKDY tam nebyl :ph34r:

Odkaz ke komentáři

tak znovu!

oggy:1,2,3

mischicka:1,2,3,4

do hokeje nedělám takže já nee,kor ne v neděli,ráno jdu mačkat tak bych byl kantáre!a co ten další sraz?nakousnul jsem tu s miha77 to rally v Krumlově v květnu,bývá to v Jelence good,pivní stan,velkoplošná obrazovka se záběry rally,muzika,večer vyhlášení vítězů rally a na závěr ohnostroj.tak po cílu asi v 15:30 nebo tak nějak bychom se mohli zdrcnout ne?

Odkaz ke komentáři

tak znovu!

oggy:1,2,3

mischicka:1,2,3,4

do hokeje nedělám takže já nee,kor ne v neděli,ráno jdu mačkat tak bych byl kantáre!a co ten další sraz?nakousnul jsem tu s miha77 to rally v Krumlově v květnu,bývá to v Jelence good,pivní stan,velkoplošná obrazovka se záběry rally,muzika,večer vyhlášení vítězů rally a na závěr ohnostroj.tak po cílu asi v 15:30 nebo tak nějak bychom se mohli zdrcnout ne?

Já to beru a myslím, že bratr bude taky pro. Už víme přesné datum?

edit: Tak datum už jsem si našel, 3.-5. května. 3.-4. jsem Liberec, takže nejdřív můžu 4. večer, octaviaman, ten Tvůj plán s posezením a tak se koná kdy?

Editováno: , autor: mischicka
Odkaz ke komentáři

ahoj,5 řada již stažena!

to posezení:teda pokud bude zájem na to rally,mělo by být kolem 26.-27.05.2007.jestli soudruzi z ČK motorsport neudělají nějakou změnu jako tradičně!konkretně vyhlášená změna je že už by to neměl být SEAT rally,ale to je vedlejší,jinak je každoročně i modní přehlídka i v biki...! :)

snad to stihneš poslat do neděle :) ,zatím čau.

Editováno: , autor: octaviaman
Odkaz ke komentáři

ahoj,5 řada již stažena!

to posezení:teda pokud bude zájem na to rally,mělo by být kolem 26.-27.05.2007.jestli soudruzi z ČK motorsport neudělají nějakou změnu jako tradičně!konkretně vyhlášená změna je že už by to neměl být SEAT rally,ale to je vedlejší,jinak je každoročně i modní přehlídka i v biki...! :)

snad to stihneš poslat do neděle :) ,zatím čau.

Už jsem u devítky, takže stahuj :p

A k rallye, psal jsem výše, podle netu 3.-5.5.07.

---------------------------------------------------------

PS: Bikiny nemám :smich:

Odkaz ke komentáři

jo díky,o tom datu se tam bude ještě hodně mluvit,tady jsou paka co si to mění podle svého času,takže to ještě proberem ale hlavně jestli do toho jdou všichni nebo ne abychom se nesešli 2 - 3!

Odkaz ke komentáři

jo díky,o tom datu se tam bude ještě hodně mluvit,tady jsou paka co si to mění podle svého času,takže to ještě proberem ale hlavně jestli do toho jdou všichni nebo ne abychom se nesešli 2 - 3!

Tak až bude to datum jistější, vyhlásíme sraz II -_-

Odkaz ke komentáři

:palec2:

došel ti meil?6,7,8 nic!!!!!!!!!!!!9 jo!

Teď, zkusím to poslat ještě jednou, i když tentokrát se nevrátily jako předtím.

jak říkám chč... venku tak to vzala voda :smich:

kdyby nic tak se ozvu a pošlemto tedy poštou,ještě že sem neslíbil kdy to bude :D

Nevím kde je chyba, nejdřív se to vracelo, ale teď už to posílám po čtvrté a nic se nevrací...a Tobě nechodí :ph34r:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...