Přejít na obsah

Jihočeši & Jihočešky

Doporučené příspěvky

dobro došli!6,7,8,

takže mám:1 až 9,tak ještě prubni tu 10,večer bych se tu mohl objevit tak dám vědět.jinak vy ostatní koukejte kecat at i nadále příspěvkama vedem!rozvinte to téma SRAZ II.jo taky tu po mě někdo chtěl něco s těma nášivkama sem si vzpomněl ale nechce se mi to hledat tak se ozvěte ještě jednou!kdo je místní tak je to ulice Nová ale jméno té paní sem si nějak nezapamatoval.čaues.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dobro došli!6,7,8,

takže mám:1 až 9,tak ještě prubni tu 10,večer bych se tu mohl objevit tak dám vědět.jinak vy ostatní koukejte kecat at i nadále příspěvkama vedem!rozvinte to téma SRAZ II.jo taky tu po mě někdo chtěl něco s těma nášivkama sem si vzpomněl ale nechce se mi to hledat tak se ozvěte ještě jednou!kdo je místní tak je to ulice Nová ale jméno té paní sem si nějak nezapamatoval.čaues.

9 je konec, 10 už není, takže máš vše, psal jsem Ti to i do mailu. -_-

Ty nášivky to jsem byl já, zrovna včera jsem si an to taky vzpomněl. Kde je Nová ulice nevím, ale bydlí tam jedna moje moc dobrá známá, tak si enchám poradit, jen nevím jak tu paní v tý ulici najdu, když nemáme jméno, má nějakou firmu nebo zvláštní znamení :smich: ?

Odkaz ke komentáři

Ty nášivky to jsem byl já, zrovna včera jsem si an to taky vzpomněl. Kde je Nová ulice nevím, ale bydlí tam jedna moje moc dobrá známá, tak si enchám poradit, jen nevím jak tu paní v tý ulici najdu, když nemáme jméno, má nějakou firmu nebo zvláštní znamení :smich: ?

tak teda pošli fotku nebo co to,já to hodím na disk,následně paní na hlavu at se snaží,to bude nejjednoduší ne? :D

nová ulice je u nás za Lipenskou :smich: ,najdeš to na mapách.cz ,no a pak má to na baráku,kousek odtud je i kontakt prodejna kam chodím nakupovat led diody(žlutý barák je to kousek od sebe asi 2-3 domy)ale takmi to pošli a já tam zběhnu to jako kaine problem,proto to taky nabízím aby nemuseli všichni do budejk.

(jinak moc dobrá ta tvoje známá?????? :prc: ) :D

Odkaz ke komentáři

Chtělo by to nějakej sraz, ale jenom chlastací kol110 Cucat v Bechyni tu kofolu mě teda moc nebavilo, ale jináč to bylo super -_-

Mě taky ne, měl jsem chuť na pivo, ale v Krumlově zase budem většina autem, takže teď je potřeba vymyslet něco v Budějkách, s tím, že se někdo ujme přespolních chlapců z Vysočiny a nechá je u sebe přespat...že Olo pozdravuju Káťu...a Péťu taky :p

Odkaz ke komentáři

tak teda pošli fotku nebo co to,já to hodím na disk,následně paní na hlavu at se snaží,to bude nejjednoduší ne? :D

nová ulice je u nás za Lipenskou :smich: ,najdeš to na mapách.cz ,no a pak má to na baráku,kousek odtud je i kontakt prodejna kam chodím nakupovat led diody(žlutý barák je to kousek od sebe asi 2-3 domy)ale takmi to pošli a já tam zběhnu to jako kaine problem,proto to taky nabízím aby nemuseli všichni do budejk.

(jinak moc dobrá ta tvoje známá?????? :prc: ) :D

Móóc dobrá známá, nějaký ten měsíc jsem s ní chodil a bydlel tenkrát ještě u jejích rodičů :p A pak jsme se občas scházeli za účelem....se vidět :t

Zrovna včera jsem spal po hockeji u kámoše, taky na Nové ul. a zjistil, že dokonce bydlí ve stejném baráku jako ona, ale spal jsem pěkně slušně s kámošem na jeho nafukovací manželské posteli, neb ta má kamarádka nebyla doma :(

Ale zpátky k tématu, chtěl bych nějakej stylovej hadřík do auta, něco červeného s nějakým znakem buď Škoda Auto nebo VRS, ale ještě jsem nic nehledal a ani ten hadr nemám, takže to musím nejdřív poschánět a pak něco vymyslíme.

Odkaz ke komentáři

zeby to bylo DVD?  :palec2:

Vcera paradni hokej a samozrejmne jsme na videu zadnej gole pardubickych nevideli  :p

Se nedivím, taky jsem žádnej na tyhle voči :kuk: neviděl, musím říct, i když enrad, že včera vyhrály Budějky právem, prt. těch nevyužitejch Pradubickejch přesilovek :angry: Ale počkej dneska kol120

A celkem fajne roztleskávačky a pivo, to máš taky všechno na videu :smich: ? :ph34r:

Editováno: , autor: mischicka
Odkaz ke komentáři

ne ne,dvd ještě ne ale makám na tom ale!!!!!!!!!!!!!!!!!

-_-  -_-  :palec2:  :palec2:   hurááááááááááááááá

Copa je to za kolečko? :kuk:

tak ty mi včera přivezly domů,budou již brzy na mé koktávě.

ALESSIO SUPER 15"x7" ve slevě 9000 kč.

:palec2:

To je na oktu malý 7,5 x 17 225/45 17

http://www.autokola.cz/alukola_katalog.php...6C65736B&vy=&n= Marangoni Zeta ;)

Odkaz ke komentáři

gumy mám od lonska,takže klasika 195/65x15,uniroyal rally.

jinak 15" sem volil ne jen proto že jsem měl gumy,ale taky proto,že jsou cenově dostupnější(tyhle v akci za 2250 kč),ale i proto že je problém se zapsáním do TP,jinak mám povoleny 15 a 16",což dát 16 jsou jen vyhozené peníze,není to tolik poznat,dál bych chtěl pokud možno zachovat jízdní "komfort".favo jsem měl kdysi snížené a tvrdé ale ted co semnou jezdí i synek,nechci z něho mít naklepaný řízek. :D !a vymyslete někdo tu piatiku a to kdo nechá kluky kde přespat nebo se složíme na penzion.u nás ve 2+1 by to asi neklaplo! :D zdar.

Odkaz ke komentáři

a vymyslete někdo tu piatiku a to kdo nechá kluky kde přespat nebo se složíme na penzion.u nás ve 2+1 by to asi neklaplo! :D  zdar.

V Budějících znám několik slečen, ale asi by nebyly odvázané kdybych tam nad ránem, po tahu s Váma, pod vlivem a s bratrem v zádech zvonil :smich:

Brácha něco domlouval s Káťou ještě v Bech, ale nevím jestli o tom ví pan Olo a pan Fe tyč :smich:

Editováno: , autor: mischicka
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...