MAr(c)el Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 13. 4. frcim do Beskyd a 21. mam uz jinej sraz a navic ma "zena" svatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Ted me napadlo, co se sejit treba na motokarach v bejvalejch kasarnach ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 zdarec chlapi!tak předně:dvd bude asi během příštího týdne a bude i s cd na kterých budou fotky,prostě nám to nejde ani s tím programem na který jsem tu dostal odkaz a na warforu stahnul.chce to nějaké koko... a navíc na každé fotcé je nápis všechny soubory,takže takhle ne!takhle by to nešlo! Další věc je že bychom se mohli sejít třeba 13.04.2007 tady v Budějkách jen tak na pivo třeba v rock baru v Martys clubu nebo tak někde,mají tam Budíka za 20,následně pak v českém krumlově na rally v tu sobotu ,kde by byl sraz s autama třeba na Římovském krosu a pak by se jelo do jelenky na pokec a atd.parking by tam měl být kousek odtud volný. Tak co na to ostatní?????????????????????????????????????? pátek 13. to je datum přesně pro mě já bych se toho nebál a klidně bych na to pifko zašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 (editace) http://www.motokarcentrum.cz/ pri jednej jizde jsem tam mel peknej karambol a mesic jsem chodil s modrinou na zadech Editováno: 7. Duben 2007, autor: MAr(c)el Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 (editace) tak jak tedy???????????????flákne někdo datum?a kde je zbytek????????? Editováno: 8. Duben 2007, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Já teď moc nestíhám, příští týden mám moře práce v práci a tak okolo a pak asi hned letím za teplem,,, Takže netuším jakej termín, na rallye bych zajel jen do Římova, máme tam chalupu, tak by se mi to šiklo,,,ale vůbec nevim, kdy to je a jak jsem psal, cca 17.4. frnknu pryč a vrátim se tak 30.4. ps: Chci to DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Já teď moc nestíhám, příští týden mám moře práce v práci a tak okolo a pak asi hned letím za teplem,,, Takže netuším jakej termín, na rallye bych zajel jen do Římova, máme tam chalupu, tak by se mi to šiklo,,,ale vůbec nevim, kdy to je a jak jsem psal, cca 17.4. frnknu pryč a vrátim se tak 30.4. ps: Chci to DVD Rallye je víkend 4.-6.5.....já s tím tak nějak počítám a myslím, že do té doby už se nesejdeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Já teď moc nestíhám, příští týden mám moře práce v práci a tak okolo a pak asi hned letím za teplem,,, Takže netuším jakej termín, na rallye bych zajel jen do Římova, máme tam chalupu, tak by se mi to šiklo,,,ale vůbec nevim, kdy to je a jak jsem psal, cca 17.4. frnknu pryč a vrátim se tak 30.4. ps: Chci to DVD no,tak to je dost že se taky ozveš! jinak nám se to taky šikne - pářka bude u vás na chatě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Já teď moc nestíhám, příští týden mám moře práce v práci a tak okolo a pak asi hned letím za teplem,,, Takže netuším jakej termín, na rallye bych zajel jen do Římova, máme tam chalupu, tak by se mi to šiklo,,,ale vůbec nevim, kdy to je a jak jsem psal, cca 17.4. frnknu pryč a vrátim se tak 30.4. ps: Chci to DVD no,tak to je dost že se taky ozveš! jinak nám se to taky šikne - pářka bude u vás na chatě Heeeej, to je dost goood nápad! Jsem pro, bráchy jsem se neptal, ale bude taky určo pro, plus Ty, to už nás Olo nepřehlasuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 SLAVÍME Někdo tady má dneska narozky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 SLAVÍME Někdo tady má dneska narozky A že se nepochlubí co soukromník jeden. Tak všechno nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Děkuji hoši! jinak je ještě někdo pro pijatiku na Olově chatě?aby sme nebyli 3 + Olo a Katka. teda pokud na nás nepošlou psa nebo aby nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Děkuji hoši!jinak je ještě někdo pro pijatiku na Olově chatě?aby sme nebyli 3 + Olo a Katka. teda pokud na nás nepošlou psa nebo aby nás Hele, já jsem definitivně pro, teď záleží na Olovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 2: oktaviaman - Gratulace,sice pozdě, ale přeci Klucí já vubec nic nestíhám, ted v pátek jedu na narozky a v sobotu jedu na kolo. Ještě že jste napsaly ten datum Rallye - já bych na to zapoměl ( hmmm ) to už nebudu mít Oktuli, jde do světa holka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 (editace) Sem myslel že budu mít tenhle víkend volňásko, ale zasi mi do toho vlezlo nějaký pifko. Takže já sem mimo hru Editováno: 11. Duben 2007, autor: oggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Zdravicko, mam ted malej problem s autickem. Nepomohl by mi nekdo? Zjistil jsem, ze se mi netoci jeden z ventilatoru na chladici a zrovna to je ten co je spojenej s klimackou, takze klimacka je ted radeji mimo provoz - aby mi nebouchla Takze shanim ten vetracek, nebo radeji oba ... Jinak pifko bych chtel, ale ted a pristi vikend jsem zadanej Peknej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Tak bacha chlapy, chalupa je skoro tchyněa ta by z vás asi odvázaná nebyla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Zdravicko, mam ted malej problem s autickem. Nepomohl by mi nekdo? Zjistil jsem, ze se mi netoci jeden z ventilatoru na chladici a zrovna to je ten co je spojenej s klimackou, takze klimacka je ted radeji mimo provoz - aby mi nebouchla Takze shanim ten vetracek, nebo radeji oba ... Jinak pifko bych chtel, ale ted a pristi vikend jsem zadanej Peknej den se tchyně smrskne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 (editace) takže: Miha77 - děkuju OloZX6R - co naplat?tak to byl jen vtip,samosebou se nemůžeme někam jen tak naložit,bůh ví jak by to dopadlo,já někdy když to přeženu tak : oggy - trénuj,těžko na cvičišti lehko na bojišti Miha77 - nee,neprodávej octu!!!!!!!!!!!!!!!! a málem bych zapoměl DVD je na světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mamina si hrála až vyhrála mít to na jednom nosiči,takže zítra udělá 7x kopii a odpoledne až dorazím z rachoty tak by to mohlo být komplet. Editováno: 11. Duben 2007, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Kucí, tak kdyby jste opravdu nevěděli kde se srazit. Tak já mám svojí vlastní chalupu kdykoli volnou. 14 km od Budějc, hospoda 20 metrů vedle, místo na spaní je taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Jo a ještě jsem zapoměl na možnost grilování. Splachovací WC a koupelna samozřejmě v základní výbavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 A kde přesně to máš? Zní to docela good Jo a ještě jsem zapoměl na možnost grilování. Splachovací WC a koupelna samozřejmě v základní výbavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 A kde přesně to máš? Zní to docela goodJo a ještě jsem zapoměl na možnost grilování. Splachovací WC a koupelna samozřejmě v základní výbavě Zahájí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 DVD nikdo nechce? 737784758 čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 DVDčko určo chci, jenom se nějak domluvit. Sem teď nějakej rozlítanej večer ti pošlu SMS. čus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.