Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

kolikátej že už jsem do party Budějčáků? :)

kolikátej že už jsem do party Budějčáků? :)

Počítej se mnou:

Lukáš 1.8 20V 92kW

Kuči

octaviaman

bartuch

funtom

oggy

Dussič

Miha77

OloZX6R

Ty a já, což je celkem 11. Ale nevím kdo jak to má s časem ap., a nevím jestli ten termín 17.3. je teda definintivní nebo ne. Já ho v diáři už mám...

deveták nee!

a Jihlava byla pakárna gumárna tak prosím velké + :D

a CD myšleno lampasácká kšiltovka

Upraveno od octaviaman

tak prosím aby se všichni ozvali,kdy se sejdem já bych to hodil na toho 17.3.07.

Upraveno od octaviaman

Souhlasim se 17. 3. :D

17.3. je docela ok, ale až po obědě... B)

->all: Já to taky beru, sice pro mě dopoledne lepší, ale podřídím se.

->octaviman: vím co myslíš CDéčkem, neboj :smich:

Souhlas s Olo. 17.3. po obědě naprosto oukej -_-

17.3.ok :palec2:

Hojda, tak já zatím taky beru 17.3. -_-

Naplánujem nějakej hromadnej odjezd z ČB?? -_-

jasně tedy:17.březen 2007 sraz v Bechyni ve 14:30 hodin + - ,všichni s sebou vojenskou čepici,knížka není nutná :D !Budějčáci bych viděl že se sejdeme asi tak ve 13:00 hodin na parkovišti třeba na parkovišti naproti výstavišti???(nebo jinde?)pak hromadnej odjezd do Bechyně!

jasně tedy:17.březen 2007 sraz v Bechyni ve 14:30 hodin + - ,všichni s sebou vojenskou čepici,knížka není nutná :D !Budějčáci bych viděl že se sejdeme asi tak ve 13:00 hodin na parkovišti třeba na parkovišti naproti výstavišti???(nebo jinde?)pak hromadnej odjezd do Bechyně!

Knížku nemám, leží nejspíš na OVS, stačí služebák :ph34r: ?

Jinak mám teda nějak ošéfovat tu večeři příp. bowling, nebo bowling, případně večeři, jak chcete?

ošéfuj jak rozhodneš,večeři jo asi pro všechny,bowling třeba pro mne nee nikdy jsem to nehrál a asi nechcu.max.kulábr a ještě tak šipky ,tak tedy se ostatní hlaste co a jak!

ošéfuj jak rozhodneš,večeři jo asi pro všechny,bowling třeba pro mne nee nikdy jsem to nehrál a asi nechcu.max.kulábr a ještě tak šipky ,tak tedy se ostatní hlaste co a jak!

OKá, zamluvím kdyžtak stůl, i když to myslím nebude nezbytné a bowling nechám žít, kulečník tam je, šipky taky, takže no promblemo

Já večeři asi nee, jedu s přítulkyní a ona mě bude tahat domu.. B)

Já večeři asi nee, jedu s přítulkyní a ona mě bude tahat domu.. B)

neblbni :)

nebo sebou vemu půlročního kluka

Nee, jedu sám v jednu před výstavištěm je oukej :palec2:

Pánové, asi to vypadá tak, že se toho 17.3. nezúčastním:( Matikář :fakac: dělá zmatky v termínech, takže nám posunul zkoušku z 3.3. buď na 10. nebo 17. 3. , ale jak znám spolužáky, tak na toho 10. nepřistoupí a zkouška bude 17., kua!!!!!! Ale možná to stihnu, když to všecho dobře půjde, v Plzni to máme od 10h, cca do 13.30h, takže když tomu trošku šlápnu;) , tak to možná i stihnu... Eventuálně dorazim o něco dýl :disgust:, kdyžtak mi pak please někdo dejte číslo na mobil (SZ), abych vás tam pak někde našel... Díkes

Upraveno od Kuči

• Autor

Kolik nás teda asi tak kua bude?Jede nekdo z Písku nebo okolí?

ok, v 13:00 v Č.B na parkovišti naproti výstavišti .Do kolika ale zůstanu nevím leda bych ukecal sedmiměsíční dcerku jestli mě pustí. :D

Tak přítulkyně schválila i tu večeři,,,uděláme si hezký odpoledne,,,berete taky někdo svoje baby? :unsure:

Tak přítulkyně schválila i tu večeři,,,uděláme si hezký odpoledne,,,berete taky někdo svoje baby? :unsure:

Beru bráchu :smich::smich::smich: Ale možná i nějakou přítulku, uvidíme :p

Mapka-v oválu je ta volně přístupná pojezdovka kde se sejdeme, ok?

V případě dotazů sz, mail, tady,...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.