Přejít na obsah

Jihočeši & Jihočešky

Doporučené příspěvky

kolikátej že už jsem do party Budějčáků? :)

Počítej se mnou:

Lukáš 1.8 20V 92kW

Kuči

octaviaman

bartuch

funtom

oggy

Dussič

Miha77

OloZX6R

Ty a já, což je celkem 11. Ale nevím kdo jak to má s časem ap., a nevím jestli ten termín 17.3. je teda definintivní nebo ne. Já ho v diáři už mám...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jasně tedy:17.březen 2007 sraz v Bechyni ve 14:30 hodin + - ,všichni s sebou vojenskou čepici,knížka není nutná :D !Budějčáci bych viděl že se sejdeme asi tak ve 13:00 hodin na parkovišti třeba na parkovišti naproti výstavišti???(nebo jinde?)pak hromadnej odjezd do Bechyně!

Knížku nemám, leží nejspíš na OVS, stačí služebák :ph34r: ?

Odkaz ke komentáři

ošéfuj jak rozhodneš,večeři jo asi pro všechny,bowling třeba pro mne nee nikdy jsem to nehrál a asi nechcu.max.kulábr a ještě tak šipky ,tak tedy se ostatní hlaste co a jak!

OKá, zamluvím kdyžtak stůl, i když to myslím nebude nezbytné a bowling nechám žít, kulečník tam je, šipky taky, takže no promblemo

Odkaz ke komentáři

Pánové, asi to vypadá tak, že se toho 17.3. nezúčastním:( Matikář :fakac: dělá zmatky v termínech, takže nám posunul zkoušku z 3.3. buď na 10. nebo 17. 3. , ale jak znám spolužáky, tak na toho 10. nepřistoupí a zkouška bude 17., kua!!!!!! Ale možná to stihnu, když to všecho dobře půjde, v Plzni to máme od 10h, cca do 13.30h, takže když tomu trošku šlápnu;) , tak to možná i stihnu... Eventuálně dorazim o něco dýl :disgust:, kdyžtak mi pak please někdo dejte číslo na mobil (SZ), abych vás tam pak někde našel... Díkes

Editováno: , autor: Kuči
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...