Dussič Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Čau chlapi,toho 17.3. nemohu v 15.00 jdu do práce dělám u Č.D.tak zajedu aspoń k tomu výstavišti ve 13.hod a zamávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 já bych možná jel taky, sice nikoho z vas neznám, ale myslim, že jsem tvor společenskej... mladou bych i vzal, kdyz se ji bude chtit Kuči: co to děláš za školu, že máte ještě v březnu zkouškový? nám tenhle tejden už končí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Kuči: co to děláš za školu, že máte ještě v březnu zkouškový? nám tenhle tejden už končí Hlavně zkouška v sobotu?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 já bych možná jel taky, sice nikoho z vas neznám, ale myslim, že jsem tvor společenskej...mladou bych i vzal, kdyz se ji bude chtit Kuči: co to děláš za školu, že máte ještě v březnu zkouškový? nám tenhle tejden už končí To že nikoho neznáš tak to neřeš, tím si prošel asi každej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 já bych možná jel taky, sice nikoho z vas neznám, ale myslim, že jsem tvor společenskej...mladou bych i vzal, kdyz se ji bude chtit Kuči: co to děláš za školu, že máte ještě v březnu zkouškový? nám tenhle tejden už končí To že nikoho neznáš tak to neřeš, tím si prošel asi každej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Studuju dálkově, jednou za 14 dní pátky a soboty máme přednášky, oficiální zkouškový máme jako deňáci, tzn. že teď někdy končí... Hlavně jde o to, že zkoušky musí bejt hotový do konce akademickýho roku, tzn. do konce srpna, takže když nevyčerpám 3 pokusy, je možný zkoušky dělat prakticky celej rok, pak už jde akorát o to, domluvit si s tim vyučujícím nějakej termín... No a soboty jsou z toho důvodu, že je nás v ročníku cca 45, takže pro většinu z nás je výhodnější zkouška v sobotu (pokud na ní vyučující přistoupí), ne každej si může vzít dovolenou (loni my kvůli škole zbylo 5 dní dovolený ), atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 (editace) já bych možná jel taky, sice nikoho z vas neznám, ale myslim, že jsem tvor společenskej...mladou bych i vzal, kdyz se ji bude chtit Kuči: co to děláš za školu, že máte ještě v březnu zkouškový? nám tenhle tejden už končí To že nikoho neznáš tak to neřeš, tím si prošel asi každej Taky nikoho neznám, jen Olovu přítelkyni, ale o tom mu neříkejte Ne, to bylo blbý Editováno: 21. Únor 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 (editace) asi s námi ještě přijede pan železná tyč.. Editováno: 21. Únor 2007, autor: OloZX6R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 (editace) asi s námi ještě přijede pan železná tyč.. Toho ještě neznám, ale rád ho nemám už teď Doufám, že si to nebereš nějak osobně... Jinak v pondělí jsem byl projet tu plošku a málem carambol - jedu asi 80, po prostředku dráhy po čáře a najednou se před autem ze tmy a mlhy vynoří ležící pneu (asi 225 šířka a 18 průměr), takže jsem si vyzkoušel sobí (nebo losí?) test Naštětstí úspěšně Editováno: 21. Únor 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš 1,8 20V 92kw Vloženo 21. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 asi s námi ještě přijede pan železná tyč.. Toho ještě neznám, ale rád ho nemám už teď Doufám, že si to nebereš nějak osobně... Jinak v pondělí jsem byl projet tu plošku a málem carambol - jedu asi 80, po prostředku dráhy po čáře a najednou se před autem ze tmy a mlhy vynoří ležící pneu (asi 225 šířka a 18 průměr), takže jsem si vyzkoušel sobí (nebo losí?) test Naštětstí úspěšně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 No moc k smíchu to nebylo, já se tolik nelekl, ale brácha ječel jak malá holka Ale jako spolujezdec bych taky byl z té pasivity a nemožnosti to ovlivnit vedle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 A bere teda někdo ty svoje polovičky? Aby tam ta moje (a mischickovo) nebyla sama.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 já jedu sám. museli by sme sebou vzít malýho, a to by bylo naprd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 A bere teda někdo ty svoje polovičky? Aby tam ta moje (a mischickovo) nebyla sama.. Já na 90% procent taky dojedu jen s bráchou, přítulka o tom ještě ani neví a navíc si říkám, že pro začátek to bude možná lepší bez, i když asi budou doma nevrlé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 zrovinka dnes jsem koukal na Bohuška a chtěl jsem připomenout že BEZ BAB Vlastičko,no ale jak kdo chcete mně osobně je to aspon nebudem vypadat blbě já tedy osobně bez páč je pak poloviční zábava a větší útrata a navíc bych musel vzít 14měs.synka ale ten by vadil méně !je tedy volba na každém z vás!jinak podotýkám že též nikoho neznám ale to neva proto se setkáme a poznáme ne?a kdo je ta železná tyč nebo co to?jinak fabiáci to mají na svém foru taky aby nás bylo víc?není nás moc a ani málo ale když někdo přibude tak tím lépe! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Zatím jedu sma samotinká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Kucí kdo zvás je z ČB má černýho Lifta Koktu SPZnějak 5455 nebo tak nějak a zavařený 5 dveře. jo a octavia Club na okně P.zadních dveřích. Jsem ho včera zahlídnul, jak vyjíždí od garáží na Okružní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 (editace) Zdravicko, plac u Bechyne znam, fabii bych taky mel (neni to octavka, ale ... ) ale jak jsem to tak procital, tak nevim jestli zapadnu mezi vyslouzile vojaky PROTOZE ... modra je dobra Editováno: 22. Únor 2007, autor: MAr(c)el Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 (editace) Zdravicko, plac u Bechyne znam, fabii bych taky mel (neni to octavka, ale ... ) ale jak jsem to tak procital, tak nevim jestli zapadnu mezi vyslouzile vojaky PROTOZE ... modra je dobra Neboj soudruhu, my z Tebe toho vojáka uděláme Nebál bych se toho, myslím, že zdaleka nejsme jen samí bechynští veteráni, to jen jak se moc neznáme, tak to bylo první společné téma=PŘIJEĎ! Btw, Fabia je samozřejmě lepší než Octavia, ale oni to ještě neví, poznaj to až na tom srazu Editováno: 22. Únor 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 zrovinka dnes jsem koukal na Bohuška a chtěl jsem připomenout že BEZ BAB Vlastičko,no ale jak kdo chcete mně osobně je to aspon nebudem vypadat blbě já tedy osobně bez páč je pak poloviční zábava a větší útrata a navíc bych musel vzít 14měs.synka ale ten by vadil méně !je tedy volba na každém z vás!jinak podotýkám že též nikoho neznám ale to neva proto se setkáme a poznáme ne?a kdo je ta železná tyč nebo co to?jinak fabiáci to mají na svém foru taky aby nás bylo víc?není nás moc a ani málo ale když někdo přibude tak tím lépe! Je to nepřímá úměra: poloviční zábava, dvojnásobná útrata a po půl hodině u at nás budou tahat pryč, takže fakt možná lepší BEZ ale je to na každém... A na pana Železná Tyč se musíš zeptat Ola, já ho taky osobně neznám (a netoužím po tom), ale bude to asi nějakej jeho dobrej kámoš, kterej za Ola řeší některé problémy A už dost, nebo Olo nepřijede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš 1,8 20V 92kw Vloženo 22. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 No moc k smíchu to nebylo, já se tolik nelekl, ale brácha ječel jak malá holka Ale jako spolujezdec bych taky byl z té pasivity a nemožnosti to ovlivnit vedle JASNĚ,dělam jsi srandu,opravdu to mo k smíchu neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartuch Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Miha77 - to jsem byl já a ty jsi se tam otáčel ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 tak ja se pokusim prijet snad to nedopadne spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 tak ja se pokusim prijet snad to nedopadne spatne Bude to v pohodě, pokecáme, zasprintujeme, možná zajdem do hospy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Miha77 - to jsem byl já a ty jsi se tam otáčel ne? Jo jsem byl já ten točící se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.