Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Čau chlapi,toho 17.3. nemohu v 15.00 jdu do práce dělám u Č.D.tak zajedu aspoń k tomu výstavišti ve 13.hod a zamávám.

já bych možná jel taky, sice nikoho z vas neznám, ale myslim, že jsem tvor společenskej...

mladou bych i vzal, kdyz se ji bude chtit

Kuči: co to děláš za školu, že máte ještě v březnu zkouškový? nám tenhle tejden už končí

Kuči: co to děláš za školu, že máte ještě v březnu zkouškový? nám tenhle tejden už končí

Hlavně zkouška v sobotu?!

já bych možná jel taky, sice nikoho z vas neznám, ale myslim, že jsem tvor společenskej...

To že nikoho neznáš tak to neřeš, tím si prošel asi každej :smich:

Studuju dálkově, jednou za 14 dní pátky a soboty máme přednášky, oficiální zkouškový máme jako deňáci, tzn. že teď někdy končí... Hlavně jde o to, že zkoušky musí bejt hotový do konce akademickýho roku, tzn. do konce srpna, takže když nevyčerpám 3 pokusy, je možný zkoušky dělat prakticky celej rok, pak už jde akorát o to, domluvit si s tim vyučujícím nějakej termín... No a soboty jsou z toho důvodu, že je nás v ročníku cca 45, takže pro většinu z nás je výhodnější zkouška v sobotu (pokud na ní vyučující přistoupí), ne každej si může vzít dovolenou (loni my kvůli škole zbylo 5 dní dovolený :disgust: ), atd.

Taky nikoho neznám, jen Olovu přítelkyni, ale o tom mu neříkejte :ph34r:

Ne, to bylo blbý :smich::smich::smich:

Upraveno od mischicka

:disgust:

asi s námi ještě přijede pan železná tyč.. :ph34r:

Upraveno od OloZX6R

Toho ještě neznám, ale rád ho nemám už teď :smich: Doufám, že si to nebereš nějak osobně...

Jinak v pondělí jsem byl projet tu plošku a málem carambol - jedu asi 80, po prostředku dráhy po čáře a najednou se před autem ze tmy a mlhy vynoří ležící pneu (asi 225 šířka a 18 průměr), takže jsem si vyzkoušel sobí (nebo losí?) test B) Naštětstí úspěšně -_-

Upraveno od mischicka

• Autor

Toho ještě neznám, ale rád ho nemám už teď :smich: Doufám, že si to nebereš nějak osobně...

Jinak v pondělí jsem byl projet tu plošku a málem carambol - jedu asi 80, po prostředku dráhy po čáře a najednou se před autem ze tmy a mlhy vynoří ležící pneu (asi 225 šířka a 18 průměr), takže jsem si vyzkoušel sobí (nebo losí?) test B) Naštětstí úspěšně -_-

:o:D:D:D

:o:D:D:D

No moc k smíchu to nebylo, já se tolik nelekl, ale brácha ječel jak malá holka :smich: Ale jako spolujezdec bych taky byl z té pasivity a nemožnosti to ovlivnit vedle :(

A bere teda někdo ty svoje polovičky? Aby tam ta moje (a mischickovo) nebyla sama.. :huh:

já jedu sám. museli by sme sebou vzít malýho, a to by bylo naprd

A bere teda někdo ty svoje polovičky? Aby tam ta moje (a mischickovo) nebyla sama.. :huh:

Já na 90% procent taky dojedu jen s bráchou, přítulka o tom ještě ani neví a navíc si říkám, že pro začátek to bude možná lepší bez, i když asi budou doma nevrlé

zrovinka dnes jsem koukal na Bohuška a chtěl jsem připomenout že BEZ BAB Vlastičko,no ale jak kdo chcete mně osobně je to fuck aspon nebudem vypadat blbě :D já tedy osobně bez páč je pak poloviční zábava a větší útrata a navíc bych musel vzít 14měs.synka ale ten by vadil méně :D !je tedy volba na každém z vás!jinak podotýkám že též nikoho neznám ale to neva proto se setkáme a poznáme ne?a kdo je ta železná tyč nebo co to?jinak fabiáci to mají na svém foru taky aby nás bylo víc?není nás moc a ani málo ale když někdo přibude tak tím lépe! :palec2:

Zatím jedu sma samotinká :palec2:

Kucí kdo zvás je z ČB má černýho Lifta Koktu SPZnějak 5455 nebo tak nějak a zavařený 5 dveře. jo a octavia Club na okně P.zadních dveřích. Jsem ho včera zahlídnul, jak vyjíždí od garáží na Okružní.

Zdravicko, plac u Bechyne znam, fabii bych taky mel (neni to octavka, ale ... ;) ) ale jak jsem to tak procital, tak nevim jestli zapadnu mezi vyslouzile vojaky :D PROTOZE kol111 ... modra je dobra ;)

Upraveno od MAr(c)el

Zdravicko, plac u Bechyne znam, fabii bych taky mel (neni to octavka, ale ...  ;) ) ale jak jsem to tak procital, tak nevim jestli zapadnu mezi vyslouzile vojaky  :D  PROTOZE kol111  ... modra je dobra  ;)

Neboj soudruhu, my z Tebe toho vojáka uděláme kol8

Nebál bych se toho, myslím, že zdaleka nejsme jen samí bechynští veteráni, to jen jak se moc neznáme, tak to bylo první společné téma=PŘIJEĎ!

Btw, Fabia je samozřejmě lepší než Octavia, ale oni to ještě neví, poznaj to až na tom srazu :smich:

Upraveno od mischicka

zrovinka dnes jsem koukal na Bohuška a chtěl jsem připomenout že BEZ BAB Vlastičko,no ale jak kdo chcete mně osobně je to fuck aspon nebudem vypadat blbě :D já tedy osobně bez páč je pak poloviční zábava a větší útrata a navíc bych musel vzít 14měs.synka ale ten by vadil méně :D !je tedy volba na každém z vás!jinak podotýkám že též nikoho neznám ale to neva proto se setkáme a poznáme ne?a kdo je ta železná tyč nebo co to?jinak fabiáci to mají na svém foru taky aby nás bylo víc?není nás moc a ani málo ale když někdo přibude tak tím lépe! :palec2:

Je to nepřímá úměra: poloviční zábava, dvojnásobná útrata a po půl hodině u at nás budou tahat pryč, takže fakt možná lepší BEZ ale je to na každém...

A na pana Železná Tyč se musíš zeptat Ola, já ho taky osobně neznám (a netoužím po tom), ale bude to asi nějakej jeho dobrej kámoš, kterej za Ola řeší některé problémy :smich::smich::smich: A už dost, nebo Olo nepřijede :p

• Autor
:o  :D  :D  :D

No moc k smíchu to nebylo, já se tolik nelekl, ale brácha ječel jak malá holka :smich: Ale jako spolujezdec bych taky byl z té pasivity a nemožnosti to ovlivnit vedle :(

JASNĚ,dělam jsi srandu,opravdu to mo k smíchu neni.

Miha77 - to jsem byl já a ty jsi se tam otáčel ne?

tak ja se pokusim prijet snad to nedopadne spatne :D

tak ja se pokusim prijet snad to nedopadne spatne :D

Bude to v pohodě, pokecáme, zasprintujeme, možná zajdem do hospy... -_-

Miha77 - to jsem byl já a ty jsi se tam otáčel ne?

Jo jsem byl já ten točící se :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.