Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Čau chlapi,toho 17.3. nemohu v 15.00 jdu do práce dělám u Č.D.tak zajedu aspoń k tomu výstavišti ve 13.hod a zamávám.

já bych možná jel taky, sice nikoho z vas neznám, ale myslim, že jsem tvor společenskej...

mladou bych i vzal, kdyz se ji bude chtit

Kuči: co to děláš za školu, že máte ještě v březnu zkouškový? nám tenhle tejden už končí

Kuči: co to děláš za školu, že máte ještě v březnu zkouškový? nám tenhle tejden už končí

Hlavně zkouška v sobotu?!

já bych možná jel taky, sice nikoho z vas neznám, ale myslim, že jsem tvor společenskej...

To že nikoho neznáš tak to neřeš, tím si prošel asi každej :smich:

Studuju dálkově, jednou za 14 dní pátky a soboty máme přednášky, oficiální zkouškový máme jako deňáci, tzn. že teď někdy končí... Hlavně jde o to, že zkoušky musí bejt hotový do konce akademickýho roku, tzn. do konce srpna, takže když nevyčerpám 3 pokusy, je možný zkoušky dělat prakticky celej rok, pak už jde akorát o to, domluvit si s tim vyučujícím nějakej termín... No a soboty jsou z toho důvodu, že je nás v ročníku cca 45, takže pro většinu z nás je výhodnější zkouška v sobotu (pokud na ní vyučující přistoupí), ne každej si může vzít dovolenou (loni my kvůli škole zbylo 5 dní dovolený :disgust: ), atd.

Taky nikoho neznám, jen Olovu přítelkyni, ale o tom mu neříkejte :ph34r:

Ne, to bylo blbý :smich::smich::smich:

Upraveno od mischicka

:disgust:

asi s námi ještě přijede pan železná tyč.. :ph34r:

Upraveno od OloZX6R

Toho ještě neznám, ale rád ho nemám už teď :smich: Doufám, že si to nebereš nějak osobně...

Jinak v pondělí jsem byl projet tu plošku a málem carambol - jedu asi 80, po prostředku dráhy po čáře a najednou se před autem ze tmy a mlhy vynoří ležící pneu (asi 225 šířka a 18 průměr), takže jsem si vyzkoušel sobí (nebo losí?) test B) Naštětstí úspěšně -_-

Upraveno od mischicka

• Autor

Toho ještě neznám, ale rád ho nemám už teď :smich: Doufám, že si to nebereš nějak osobně...

Jinak v pondělí jsem byl projet tu plošku a málem carambol - jedu asi 80, po prostředku dráhy po čáře a najednou se před autem ze tmy a mlhy vynoří ležící pneu (asi 225 šířka a 18 průměr), takže jsem si vyzkoušel sobí (nebo losí?) test B) Naštětstí úspěšně -_-

:o:D:D:D

:o:D:D:D

No moc k smíchu to nebylo, já se tolik nelekl, ale brácha ječel jak malá holka :smich: Ale jako spolujezdec bych taky byl z té pasivity a nemožnosti to ovlivnit vedle :(

A bere teda někdo ty svoje polovičky? Aby tam ta moje (a mischickovo) nebyla sama.. :huh:

já jedu sám. museli by sme sebou vzít malýho, a to by bylo naprd

A bere teda někdo ty svoje polovičky? Aby tam ta moje (a mischickovo) nebyla sama.. :huh:

Já na 90% procent taky dojedu jen s bráchou, přítulka o tom ještě ani neví a navíc si říkám, že pro začátek to bude možná lepší bez, i když asi budou doma nevrlé

zrovinka dnes jsem koukal na Bohuška a chtěl jsem připomenout že BEZ BAB Vlastičko,no ale jak kdo chcete mně osobně je to fuck aspon nebudem vypadat blbě :D já tedy osobně bez páč je pak poloviční zábava a větší útrata a navíc bych musel vzít 14měs.synka ale ten by vadil méně :D !je tedy volba na každém z vás!jinak podotýkám že též nikoho neznám ale to neva proto se setkáme a poznáme ne?a kdo je ta železná tyč nebo co to?jinak fabiáci to mají na svém foru taky aby nás bylo víc?není nás moc a ani málo ale když někdo přibude tak tím lépe! :palec2:

Zatím jedu sma samotinká :palec2:

Kucí kdo zvás je z ČB má černýho Lifta Koktu SPZnějak 5455 nebo tak nějak a zavařený 5 dveře. jo a octavia Club na okně P.zadních dveřích. Jsem ho včera zahlídnul, jak vyjíždí od garáží na Okružní.

Zdravicko, plac u Bechyne znam, fabii bych taky mel (neni to octavka, ale ... ;) ) ale jak jsem to tak procital, tak nevim jestli zapadnu mezi vyslouzile vojaky :D PROTOZE kol111 ... modra je dobra ;)

Upraveno od MAr(c)el

Zdravicko, plac u Bechyne znam, fabii bych taky mel (neni to octavka, ale ...  ;) ) ale jak jsem to tak procital, tak nevim jestli zapadnu mezi vyslouzile vojaky  :D  PROTOZE kol111  ... modra je dobra  ;)

Neboj soudruhu, my z Tebe toho vojáka uděláme kol8

Nebál bych se toho, myslím, že zdaleka nejsme jen samí bechynští veteráni, to jen jak se moc neznáme, tak to bylo první společné téma=PŘIJEĎ!

Btw, Fabia je samozřejmě lepší než Octavia, ale oni to ještě neví, poznaj to až na tom srazu :smich:

Upraveno od mischicka

zrovinka dnes jsem koukal na Bohuška a chtěl jsem připomenout že BEZ BAB Vlastičko,no ale jak kdo chcete mně osobně je to fuck aspon nebudem vypadat blbě :D já tedy osobně bez páč je pak poloviční zábava a větší útrata a navíc bych musel vzít 14měs.synka ale ten by vadil méně :D !je tedy volba na každém z vás!jinak podotýkám že též nikoho neznám ale to neva proto se setkáme a poznáme ne?a kdo je ta železná tyč nebo co to?jinak fabiáci to mají na svém foru taky aby nás bylo víc?není nás moc a ani málo ale když někdo přibude tak tím lépe! :palec2:

Je to nepřímá úměra: poloviční zábava, dvojnásobná útrata a po půl hodině u at nás budou tahat pryč, takže fakt možná lepší BEZ ale je to na každém...

A na pana Železná Tyč se musíš zeptat Ola, já ho taky osobně neznám (a netoužím po tom), ale bude to asi nějakej jeho dobrej kámoš, kterej za Ola řeší některé problémy :smich::smich::smich: A už dost, nebo Olo nepřijede :p

• Autor
:o  :D  :D  :D

No moc k smíchu to nebylo, já se tolik nelekl, ale brácha ječel jak malá holka :smich: Ale jako spolujezdec bych taky byl z té pasivity a nemožnosti to ovlivnit vedle :(

JASNĚ,dělam jsi srandu,opravdu to mo k smíchu neni.

Miha77 - to jsem byl já a ty jsi se tam otáčel ne?

tak ja se pokusim prijet snad to nedopadne spatne :D

tak ja se pokusim prijet snad to nedopadne spatne :D

Bude to v pohodě, pokecáme, zasprintujeme, možná zajdem do hospy... -_-

Miha77 - to jsem byl já a ty jsi se tam otáčel ne?

Jo jsem byl já ten točící se :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.