Únor 20, 200718 r Čau chlapi,toho 17.3. nemohu v 15.00 jdu do práce dělám u Č.D.tak zajedu aspoń k tomu výstavišti ve 13.hod a zamávám.
Únor 20, 200718 r já bych možná jel taky, sice nikoho z vas neznám, ale myslim, že jsem tvor společenskej... mladou bych i vzal, kdyz se ji bude chtit Kuči: co to děláš za školu, že máte ještě v březnu zkouškový? nám tenhle tejden už končí
Únor 21, 200718 r Kuči: co to děláš za školu, že máte ještě v březnu zkouškový? nám tenhle tejden už končí Hlavně zkouška v sobotu?!
Únor 21, 200718 r já bych možná jel taky, sice nikoho z vas neznám, ale myslim, že jsem tvor společenskej...mladou bych i vzal, kdyz se ji bude chtit Kuči: co to děláš za školu, že máte ještě v březnu zkouškový? nám tenhle tejden už končí To že nikoho neznáš tak to neřeš, tím si prošel asi každej
Únor 21, 200718 r já bych možná jel taky, sice nikoho z vas neznám, ale myslim, že jsem tvor společenskej...mladou bych i vzal, kdyz se ji bude chtit Kuči: co to děláš za školu, že máte ještě v březnu zkouškový? nám tenhle tejden už končí To že nikoho neznáš tak to neřeš, tím si prošel asi každej
Únor 21, 200718 r Studuju dálkově, jednou za 14 dní pátky a soboty máme přednášky, oficiální zkouškový máme jako deňáci, tzn. že teď někdy končí... Hlavně jde o to, že zkoušky musí bejt hotový do konce akademickýho roku, tzn. do konce srpna, takže když nevyčerpám 3 pokusy, je možný zkoušky dělat prakticky celej rok, pak už jde akorát o to, domluvit si s tim vyučujícím nějakej termín... No a soboty jsou z toho důvodu, že je nás v ročníku cca 45, takže pro většinu z nás je výhodnější zkouška v sobotu (pokud na ní vyučující přistoupí), ne každej si může vzít dovolenou (loni my kvůli škole zbylo 5 dní dovolený ), atd.
Únor 21, 200718 r já bych možná jel taky, sice nikoho z vas neznám, ale myslim, že jsem tvor společenskej...mladou bych i vzal, kdyz se ji bude chtit Kuči: co to děláš za školu, že máte ještě v březnu zkouškový? nám tenhle tejden už končí To že nikoho neznáš tak to neřeš, tím si prošel asi každej Taky nikoho neznám, jen Olovu přítelkyni, ale o tom mu neříkejte Ne, to bylo blbý Upraveno Únor 21, 200718 r od mischicka
Únor 21, 200718 r asi s námi ještě přijede pan železná tyč.. Toho ještě neznám, ale rád ho nemám už teď Doufám, že si to nebereš nějak osobně... Jinak v pondělí jsem byl projet tu plošku a málem carambol - jedu asi 80, po prostředku dráhy po čáře a najednou se před autem ze tmy a mlhy vynoří ležící pneu (asi 225 šířka a 18 průměr), takže jsem si vyzkoušel sobí (nebo losí?) test Naštětstí úspěšně Upraveno Únor 21, 200718 r od mischicka
Únor 21, 200718 r Autor asi s námi ještě přijede pan železná tyč.. Toho ještě neznám, ale rád ho nemám už teď Doufám, že si to nebereš nějak osobně... Jinak v pondělí jsem byl projet tu plošku a málem carambol - jedu asi 80, po prostředku dráhy po čáře a najednou se před autem ze tmy a mlhy vynoří ležící pneu (asi 225 šířka a 18 průměr), takže jsem si vyzkoušel sobí (nebo losí?) test Naštětstí úspěšně
Únor 21, 200718 r No moc k smíchu to nebylo, já se tolik nelekl, ale brácha ječel jak malá holka Ale jako spolujezdec bych taky byl z té pasivity a nemožnosti to ovlivnit vedle
Únor 21, 200718 r A bere teda někdo ty svoje polovičky? Aby tam ta moje (a mischickovo) nebyla sama..
Únor 21, 200718 r A bere teda někdo ty svoje polovičky? Aby tam ta moje (a mischickovo) nebyla sama.. Já na 90% procent taky dojedu jen s bráchou, přítulka o tom ještě ani neví a navíc si říkám, že pro začátek to bude možná lepší bez, i když asi budou doma nevrlé
Únor 21, 200718 r zrovinka dnes jsem koukal na Bohuška a chtěl jsem připomenout že BEZ BAB Vlastičko,no ale jak kdo chcete mně osobně je to aspon nebudem vypadat blbě já tedy osobně bez páč je pak poloviční zábava a větší útrata a navíc bych musel vzít 14měs.synka ale ten by vadil méně !je tedy volba na každém z vás!jinak podotýkám že též nikoho neznám ale to neva proto se setkáme a poznáme ne?a kdo je ta železná tyč nebo co to?jinak fabiáci to mají na svém foru taky aby nás bylo víc?není nás moc a ani málo ale když někdo přibude tak tím lépe!
Únor 22, 200718 r Kucí kdo zvás je z ČB má černýho Lifta Koktu SPZnějak 5455 nebo tak nějak a zavařený 5 dveře. jo a octavia Club na okně P.zadních dveřích. Jsem ho včera zahlídnul, jak vyjíždí od garáží na Okružní.
Únor 22, 200718 r Zdravicko, plac u Bechyne znam, fabii bych taky mel (neni to octavka, ale ... ) ale jak jsem to tak procital, tak nevim jestli zapadnu mezi vyslouzile vojaky PROTOZE ... modra je dobra Upraveno Únor 22, 200718 r od MAr(c)el
Únor 22, 200718 r Zdravicko, plac u Bechyne znam, fabii bych taky mel (neni to octavka, ale ... ) ale jak jsem to tak procital, tak nevim jestli zapadnu mezi vyslouzile vojaky PROTOZE ... modra je dobra Neboj soudruhu, my z Tebe toho vojáka uděláme Nebál bych se toho, myslím, že zdaleka nejsme jen samí bechynští veteráni, to jen jak se moc neznáme, tak to bylo první společné téma=PŘIJEĎ! Btw, Fabia je samozřejmě lepší než Octavia, ale oni to ještě neví, poznaj to až na tom srazu Upraveno Únor 22, 200718 r od mischicka
Únor 22, 200718 r zrovinka dnes jsem koukal na Bohuška a chtěl jsem připomenout že BEZ BAB Vlastičko,no ale jak kdo chcete mně osobně je to aspon nebudem vypadat blbě já tedy osobně bez páč je pak poloviční zábava a větší útrata a navíc bych musel vzít 14měs.synka ale ten by vadil méně !je tedy volba na každém z vás!jinak podotýkám že též nikoho neznám ale to neva proto se setkáme a poznáme ne?a kdo je ta železná tyč nebo co to?jinak fabiáci to mají na svém foru taky aby nás bylo víc?není nás moc a ani málo ale když někdo přibude tak tím lépe! Je to nepřímá úměra: poloviční zábava, dvojnásobná útrata a po půl hodině u at nás budou tahat pryč, takže fakt možná lepší BEZ ale je to na každém... A na pana Železná Tyč se musíš zeptat Ola, já ho taky osobně neznám (a netoužím po tom), ale bude to asi nějakej jeho dobrej kámoš, kterej za Ola řeší některé problémy A už dost, nebo Olo nepřijede
Únor 22, 200718 r Autor No moc k smíchu to nebylo, já se tolik nelekl, ale brácha ječel jak malá holka Ale jako spolujezdec bych taky byl z té pasivity a nemožnosti to ovlivnit vedle JASNĚ,dělam jsi srandu,opravdu to mo k smíchu neni.
Únor 23, 200718 r tak ja se pokusim prijet snad to nedopadne spatne Bude to v pohodě, pokecáme, zasprintujeme, možná zajdem do hospy...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.