Přejít na obsah

Jihočeši & Jihočešky

Doporučené příspěvky

já bych možná jel taky, sice nikoho z vas neznám, ale myslim, že jsem tvor společenskej...

mladou bych i vzal, kdyz se ji bude chtit

Kuči: co to děláš za školu, že máte ještě v březnu zkouškový? nám tenhle tejden už končí

To že nikoho neznáš tak to neřeš, tím si prošel asi každej :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já bych možná jel taky, sice nikoho z vas neznám, ale myslim, že jsem tvor společenskej...

Kuči: co to děláš za školu, že máte ještě v březnu zkouškový? nám tenhle tejden už končí

Odkaz ke komentáři

Studuju dálkově, jednou za 14 dní pátky a soboty máme přednášky, oficiální zkouškový máme jako deňáci, tzn. že teď někdy končí... Hlavně jde o to, že zkoušky musí bejt hotový do konce akademickýho roku, tzn. do konce srpna, takže když nevyčerpám 3 pokusy, je možný zkoušky dělat prakticky celej rok, pak už jde akorát o to, domluvit si s tim vyučujícím nějakej termín... No a soboty jsou z toho důvodu, že je nás v ročníku cca 45, takže pro většinu z nás je výhodnější zkouška v sobotu (pokud na ní vyučující přistoupí), ne každej si může vzít dovolenou (loni my kvůli škole zbylo 5 dní dovolený :disgust: ), atd.

Odkaz ke komentáři

Taky nikoho neznám, jen Olovu přítelkyni, ale o tom mu neříkejte :ph34r:

Ne, to bylo blbý :smich::smich::smich:

Editováno: , autor: mischicka
Odkaz ke komentáři

:disgust:

asi s námi ještě přijede pan železná tyč.. :ph34r:

Toho ještě neznám, ale rád ho nemám už teď :smich: Doufám, že si to nebereš nějak osobně...

Jinak v pondělí jsem byl projet tu plošku a málem carambol - jedu asi 80, po prostředku dráhy po čáře a najednou se před autem ze tmy a mlhy vynoří ležící pneu (asi 225 šířka a 18 průměr), takže jsem si vyzkoušel sobí (nebo losí?) test B) Naštětstí úspěšně -_-

Odkaz ke komentáři

:disgust:

asi s námi ještě přijede pan železná tyč.. :ph34r:

Toho ještě neznám, ale rád ho nemám už teď :smich: Doufám, že si to nebereš nějak osobně...

Jinak v pondělí jsem byl projet tu plošku a málem carambol - jedu asi 80, po prostředku dráhy po čáře a najednou se před autem ze tmy a mlhy vynoří ležící pneu (asi 225 šířka a 18 průměr), takže jsem si vyzkoušel sobí (nebo losí?) test B) Naštětstí úspěšně -_-

:o:D:D:D

Odkaz ke komentáři

zrovinka dnes jsem koukal na Bohuška a chtěl jsem připomenout že BEZ BAB Vlastičko,no ale jak kdo chcete mně osobně je to fuck aspon nebudem vypadat blbě :D já tedy osobně bez páč je pak poloviční zábava a větší útrata a navíc bych musel vzít 14měs.synka ale ten by vadil méně :D !je tedy volba na každém z vás!jinak podotýkám že též nikoho neznám ale to neva proto se setkáme a poznáme ne?a kdo je ta železná tyč nebo co to?jinak fabiáci to mají na svém foru taky aby nás bylo víc?není nás moc a ani málo ale když někdo přibude tak tím lépe! :palec2:

Odkaz ke komentáři

Zdravicko, plac u Bechyne znam, fabii bych taky mel (neni to octavka, ale ...  ;) ) ale jak jsem to tak procital, tak nevim jestli zapadnu mezi vyslouzile vojaky  :D  PROTOZE kol111  ... modra je dobra  ;)

Neboj soudruhu, my z Tebe toho vojáka uděláme kol8

Nebál bych se toho, myslím, že zdaleka nejsme jen samí bechynští veteráni, to jen jak se moc neznáme, tak to bylo první společné téma=PŘIJEĎ!

Btw, Fabia je samozřejmě lepší než Octavia, ale oni to ještě neví, poznaj to až na tom srazu :smich:

Odkaz ke komentáři

zrovinka dnes jsem koukal na Bohuška a chtěl jsem připomenout že BEZ BAB Vlastičko,no ale jak kdo chcete mně osobně je to fuck aspon nebudem vypadat blbě :D já tedy osobně bez páč je pak poloviční zábava a větší útrata a navíc bych musel vzít 14měs.synka ale ten by vadil méně :D !je tedy volba na každém z vás!jinak podotýkám že též nikoho neznám ale to neva proto se setkáme a poznáme ne?a kdo je ta železná tyč nebo co to?jinak fabiáci to mají na svém foru taky aby nás bylo víc?není nás moc a ani málo ale když někdo přibude tak tím lépe! :palec2:

Je to nepřímá úměra: poloviční zábava, dvojnásobná útrata a po půl hodině u at nás budou tahat pryč, takže fakt možná lepší BEZ ale je to na každém...

A na pana Železná Tyč se musíš zeptat Ola, já ho taky osobně neznám (a netoužím po tom), ale bude to asi nějakej jeho dobrej kámoš, kterej za Ola řeší některé problémy :smich::smich::smich: A už dost, nebo Olo nepřijede :p

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...