Přejít na obsah

Jihočeši & Jihočešky

Doporučené příspěvky

no rád bych ladil,ale není vata!potřebuji vyčistit turbo aby mě to neházelo do nouzáku jinak se sprintu nezúčastním,vyměnit rozvody(porsche 15 t.kč :o )dále se mi zřejmě urval držák vyfuku nepříjemě to drnčí,pak ještě koupit nějaký alu a přezout.jinak designově na to prdím chci jen serii,s tuningem jsem si užil na favu dost tak mě to už moc nebere :D .no a jinak... už se těším až se sejdem a tak různě probereme auta,vyměníme rady a zkušenosti,no atd. :D

jinak jdu v sobotu po dlouhé době na Šumavu na pár tak se musímnapít dopředu aby mi to na tom srazu pak nebylo líto až zajdem do tý hospody. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se připravuju celou dobu, mladá se těší,,, B)

2 octaviaman: máš něco napsat, v porsche pracuju, rozvodovový sady umím sehnat za dobrý peníze a práci taky.. :ph34r:

Hoj,tak to budeš možná znát mou zelenou octu, jezdím k vám do servisu a staral se mi o ní tvůj bývalí kolega. ( má BMW vínová metla).

Octávia 66KW r.2000

Odkaz ke komentáři

Já se připravuju celou dobu, mladá se těší,,, B)

2 octaviaman:  máš něco napsat, v porsche pracuju, rozvodovový sady umím sehnat za dobrý peníze a práci taky.. :ph34r:

Hoj,tak to budeš možná znát mou zelenou octu, jezdím k vám do servisu a staral se mi o ní tvůj bývalí kolega. ( má BMW vínová metla).

Octávia 66KW r.2000

A já se tam byl nedávno podívat na ojetá auta, ale to Olo zrovna vyspával opičku :smich::smich:

Editováno: , autor: mischicka
Odkaz ke komentáři

mischicka:

Jj, prodávám... Zejtra by se na ní měl přijet podívat jeden zájemce, takže když se mu bude líbit, tak jsem bez auta:) Mno a hned jak tuhle prodám, tak kupuju znova OI RS, ale chci mladší (aspoň 2003) s výbavou, teď mám 2001:( Jen doufám, že nějakou seženu ;)

OloZX6R:

V sobotu 17. mám tu zk...enou zkoušku, už jsem to tu nedávno psal, ani nevíš, jak moc mě to s..e :angry: Nicméně pokud budu mít auto a pokud se mi to povede, tak pojedu z Plzně rovnou do Bechyně :palec2: Upřesnim to během příštího tejdne....

Odkaz ke komentáři

OloZX6R:

V sobotu 17. mám tu zk...enou zkoušku, už jsem to tu nedávno psal, ani nevíš, jak moc mě to s..e :angry: Nicméně pokud budu mít auto a pokud se mi to povede, tak pojedu z Plzně rovnou do Bechyně :palec2: Upřesnim to během příštího tejdne....

To nebylo myšleno jen na tebe.. ;)

O tý zkoušce jsi psal, to beru, ale ještě si uříznout větev pod nohama,,,, :D asi ti skrytě přeju ať to neprodáš a přijedeš... :smich::smich:

Odkaz ke komentáři

OloZX6R:

To nebylo myšleno jen na tebe.. ;)

O tý zkoušce jsi psal, to beru, ale ještě si uříznout větev pod nohama,,,, :D asi ti skrytě přeju ať to neprodáš a přijedeš... :smich::smich:

Asi takhle... Když se mu to bude zejtra líbit, tak mu stejně auto předám po 17. :D, to mě až tak moc netrápí, ale štve mě ta zkouška:( Prej bejvá tak do cca 14h, takže když hned vypadnu, tak bych kolem 4h moh bejt v Bechyni... Budu se snažit dotlačit toho učitele k tomu, aby to co nejrychlejc opravil, pokud teda bude co opravovat :unsure: Někdo mi napište mobila v SZ, jestli budu mít auto, to tu napíšu příští tejden a během soboty pak někomu napíšu, jestli dorazim :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...