mischicka Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 tak ja se pokusim prijet snad to nedopadne spatne Bude to v pohodě, pokecáme, zasprintujeme, možná zajdem do hospy... ...okoukáme nějakou inspiraci, pomluvíme drahý polovičky a jdem dom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Bude to v pohodě, pokecáme, zasprintujeme, možná zajdem do hospy... Olo, těším se na sprint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš 1,8 20V 92kw Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 já taky ale nevim jestli mám nějakou šanci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 já taky ale nevim jestli mám nějakou šanci Nene, žádný sprinty nebudou, teprve se s Papričkou otrkáváme, musíme šetřit nové pneu a po tom šoku s tou gumou minule radši opatrně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Týden žádná reakce na tohle téma, asi všichni ladí vozy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 no rád bych ladil,ale není vata!potřebuji vyčistit turbo aby mě to neházelo do nouzáku jinak se sprintu nezúčastním,vyměnit rozvody(porsche 15 t.kč )dále se mi zřejmě urval držák vyfuku nepříjemě to drnčí,pak ještě koupit nějaký alu a přezout.jinak designově na to prdím chci jen serii,s tuningem jsem si užil na favu dost tak mě to už moc nebere .no a jinak... už se těším až se sejdem a tak různě probereme auta,vyměníme rady a zkušenosti,no atd. jinak jdu v sobotu po dlouhé době na Šumavu na pár tak se musímnapít dopředu aby mi to na tom srazu pak nebylo líto až zajdem do tý hospody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Tak u mne je ta sešlost dost ohrožena. Upřesním to až v sobotu 17. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Já se připravuju celou dobu, mladá se těší,,, 2 octaviaman: máš něco napsat, v porsche pracuju, rozvodovový sady umím sehnat za dobrý peníze a práci taky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Tak u mne je ta sešlost dost ohrožena. Upřesním to až v sobotu 17. No ani nezkoušej z toho vycouvat, nebo ti budu škodit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Tak u mne je ta sešlost dost ohrožena. Upřesním to až v sobotu 17. No ani nezkoušej z toho vycouvat, nebo ti budu škodit... tak to vubec nezkoušej ty prdolo jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 No to jsem rád, že se ozýváte, už jsem se lekl, že nic nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dussič Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Já se připravuju celou dobu, mladá se těší,,, 2 octaviaman: máš něco napsat, v porsche pracuju, rozvodovový sady umím sehnat za dobrý peníze a práci taky.. Hoj,tak to budeš možná znát mou zelenou octu, jezdím k vám do servisu a staral se mi o ní tvůj bývalí kolega. ( má BMW vínová metla). Octávia 66KW r.2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 (editace) Já se připravuju celou dobu, mladá se těší,,, 2 octaviaman: máš něco napsat, v porsche pracuju, rozvodovový sady umím sehnat za dobrý peníze a práci taky.. Hoj,tak to budeš možná znát mou zelenou octu, jezdím k vám do servisu a staral se mi o ní tvůj bývalí kolega. ( má BMW vínová metla). Octávia 66KW r.2000 A já se tam byl nedávno podívat na ojetá auta, ale to Olo zrovna vyspával opičku Editováno: 8. Březen 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Hoj,tak to budeš možná znát mou zelenou octu, jezdím k vám do servisu a staral se mi o ní tvůj bývalí kolega. ( má BMW vínová metla). Octávia 66KW r.2000 Zelenejch kokt sem jezdí mraky, ale bývalýho kolegu znám.. proberem to na srazu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Mno doufám, že budu moct taky dorazit... Ale moje přítomnost na srazu bude dost ohrožená Nehledě na to, že možná už nebudu mít auto:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Mno doufám, že budu moct taky dorazit... Ale moje přítomnost na srazu bude dost ohrožená Nehledě na to, že možná už nebudu mít auto:( Přijedeš vlakem, ten do Bech jezdí Prodáváš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Chlapi už mě pěkně štvete,, ,kecáme tu o tom srazu už kolik dní a najednou nikdo nemá čas, neví jestli to stihne, nebude mít auto atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 mischicka: Jj, prodávám... Zejtra by se na ní měl přijet podívat jeden zájemce, takže když se mu bude líbit, tak jsem bez auta:) Mno a hned jak tuhle prodám, tak kupuju znova OI RS, ale chci mladší (aspoň 2003) s výbavou, teď mám 2001:( Jen doufám, že nějakou seženu OloZX6R: V sobotu 17. mám tu zk...enou zkoušku, už jsem to tu nedávno psal, ani nevíš, jak moc mě to s..e Nicméně pokud budu mít auto a pokud se mi to povede, tak pojedu z Plzně rovnou do Bechyně Upřesnim to během příštího tejdne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 OloZX6R:V sobotu 17. mám tu zk...enou zkoušku, už jsem to tu nedávno psal, ani nevíš, jak moc mě to s..e Nicméně pokud budu mít auto a pokud se mi to povede, tak pojedu z Plzně rovnou do Bechyně Upřesnim to během příštího tejdne.... To nebylo myšleno jen na tebe.. O tý zkoušce jsi psal, to beru, ale ještě si uříznout větev pod nohama,,,, asi ti skrytě přeju ať to neprodáš a přijedeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 OloZX6R:V sobotu 17. mám tu zk...enou zkoušku, už jsem to tu nedávno psal, ani nevíš, jak moc mě to s..e Nicméně pokud budu mít auto a pokud se mi to povede, tak pojedu z Plzně rovnou do Bechyně Upřesnim to během příštího tejdne.... To nebylo myšleno jen na tebe.. O tý zkoušce jsi psal, to beru, ale ještě si uříznout větev pod nohama,,,, asi ti skrytě přeju ať to neprodáš a přijedeš... Asi takhle... Když se mu to bude zejtra líbit, tak mu stejně auto předám po 17. , to mě až tak moc netrápí, ale štve mě ta zkouška:( Prej bejvá tak do cca 14h, takže když hned vypadnu, tak bych kolem 4h moh bejt v Bechyni... Budu se snažit dotlačit toho učitele k tomu, aby to co nejrychlejc opravil, pokud teda bude co opravovat Někdo mi napište mobila v SZ, jestli budu mít auto, to tu napíšu příští tejden a během soboty pak někomu napíšu, jestli dorazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Já jedu na 100% i kdyby trakaře padali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Chlapi už mě pěkně štvete,, ,kecáme tu o tom srazu už kolik dní a najednou nikdo nemá čas, neví jestli to stihne, nebude mít auto atd... Taky bych se nerad dožil toho, že dvouma autama pojedeme 260 km a nakonec tam budem sami nebo s Olem a jeho mladou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Taky bych se nerad dožil toho, že dvouma autama pojedeme 260 km a nakonec tam budem sami nebo s Olem a jeho mladou a panem železnou tyčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Taky bych se nerad dožil toho, že dvouma autama pojedeme 260 km a nakonec tam budem sami nebo s Olem a jeho mladou a panem železnou tyčí Pan železná tyč přece jenom dojede? Já myslel, že bude doma...a ty budeš mít CD na pokusy v notebooku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 A hele Olo, dneska mě D1 proti kopci od Brna pronásledovala modrá 1.4 74kW v kombíku, držel se statečně chlapec, dokonce mě i skoro předjel když jsem nechtěl porušovat předpisy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.