octaviaman Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 kura,a průserje tu a nevyhnutelnej!nehodíme to na neděli 18? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 No tak to jsem zvědavej jak to dopadne...rozhodujte rychle, myslím, že nejen mě se na to vážě spousta dalších věcí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Já můžu jenom v tu sobotu. neděle je pro mě mimo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 No tak jak teda? Sobota, nedele ??? a co cas? Ted v tejdnu napucuju auto, dam letni kola a uz se tesim, mozna prijede zena a pes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš 1,8 20V 92kw Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Já bych teda rači tu sobotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 teda uvidím co se dá dělat ale asi to nepůjde protože v sobotu musímhodit tatíkovo autí do servisu ke známému a ten může jen v sobotu a navíc je to až za Krumlovem.no ozvu se no,když tak budu patřit k těm odpadlím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Já chtěl neděli hned na začátku, ale když se rozhodlo, že sobota, tak jsem se podle toho zařídil, a předpokládám, že i ostatní, takže už bych to neměnil a kdo holt nemůže tak nemůže... ->octaviaman: škoda, těšil jsem se, minimálně kvůli těm nášivkám/výšivkám, ale snad se nějak domluvíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 (editace) jasně tedy:17.březen 2007 sraz v Bechyni ve 14:30 hodin + - ,všichni s sebou vojenskou čepici,knížka není nutná !Budějčáci bych viděl že se sejdeme asi tak ve 13:00 hodin na parkovišti třeba na parkovišti naproti výstavišti???(nebo jinde?)pak hromadnej odjezd do Bechyně! Tady byl hozený čas a další detaily, takže jedem podle toho ne? Editováno: 11. Březen 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš 1,8 20V 92kw Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 jede někdo z Písku nebo okolí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 jasně tedy:17.březen 2007 sraz v Bechyni ve 14:30 hodin + - ,všichni s sebou vojenskou čepici,knížka není nutná !Budějčáci bych viděl že se sejdeme asi tak ve 13:00 hodin na parkovišti třeba na parkovišti naproti výstavišti???(nebo jinde?)pak hromadnej odjezd do Bechyně! Tady byl hozený čas a další detaily, takže jedem podle toho ne? Já stím takhle počítám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš 1,8 20V 92kw Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 jede někdo z Písku nebo okolí? Kua no to mi neřikejte že z Písku pojedu sám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 jede někdo z Písku nebo okolí? Kua no to mi neřikejte že z Písku pojedu sám? Můžeš mi přijet naproti, asi přijedeme od Jindřicháče Myslím, že jet sám bude ještě lepší varinata, taky by se mohlo stát, že tam budeš sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš 1,8 20V 92kw Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 jede někdo z Písku nebo okolí? Kua no to mi neřikejte že z Písku pojedu sám? Můžeš mi přijet naproti, asi přijedeme od Jindřicháče Myslím, že jet sám bude ještě lepší varinata, taky by se mohlo stát, že tam budeš sám no to mi neřikej.to se snad nestane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 no to mi neřikej.to se snad nestane. No taky doufám, že tam nebudeme s bráchou stát sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Olo a co s náma? Spíchnem se v těch 13.00 před výstavištěm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Olo a co s náma? Spíchnem se v těch 13.00 před výstavištěm? Jasně, počítám s tím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Olo a co s náma? Spíchnem se v těch 13.00 před výstavištěm? Jasně, počítám s tím.. šikovní kluci Doufám, že vydrží tohle počasí, nahodili bysme liťáčky a vůbec se pěkně slunili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartuch Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Tak v 13.00 na parkovišti na proti výstavišti nebo před výstavištěm abych nestepoval někde jinde?Přezuto už mám tak jsem zvědav na projížďku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Na parkovišti před výstavištěm. Přezuto už mám taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Na parkovišti před výstavištěm. Přezuto už mám taky Taky už bych měl, ale ráno byly -2°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 No tady byly ráno -3, ale co, tu chvíly už to vydržim. Odpoledne sem měl na chalupě ve stínu 19 a to už by mě sralo jezdit na zimákách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 No tady byly ráno -3, ale co, tu chvíly už to vydržim. Odpoledne sem měl na chalupě ve stínu 19 a to už by mě sralo jezdit na zimákách. tak to já mám stálen ještě zimu na autě, zatím počítám se sobotou a před výstavištěm ve 13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 14:30 plocha u Bechyne, nebo 13:00 parkoviste pred branou vystaviste? Jsem natvrdlej, tak mejte strpeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 No tady byly ráno -3, ale co, tu chvíly už to vydržim. Odpoledne sem měl na chalupě ve stínu 19 a to už by mě sralo jezdit na zimákách. tak to já mám stálen ještě zimu na autě, zatím počítám se sobotou a před výstavištěm ve 13 Já hodím léto jen na sraz a pak asi zase zima nechci ponechat nic náhodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 14:30 plocha u Bechyne, nebo 13:00 parkoviste pred branou vystaviste? Jsem natvrdlej, tak mejte strpeni Jasně, jak píšeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.