Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

kura,a průserje tu a nevyhnutelnej!nehodíme to na neděli 18? :o

No tak to jsem zvědavej jak to dopadne...rozhodujte rychle, myslím, že nejen mě se na to vážě spousta dalších věcí...

Já můžu jenom v tu sobotu. neděle je pro mě mimo :unsure:

No tak jak teda? :o Sobota, nedele ??? a co cas? ;) Ted v tejdnu napucuju auto, dam letni kola a uz se tesim, mozna prijede zena a pes :palec2:

teda uvidím co se dá dělat ale asi to nepůjde protože v sobotu musímhodit tatíkovo autí do servisu ke známému a ten může jen v sobotu a navíc je to až za Krumlovem.no ozvu se no,když tak budu patřit k těm odpadlím! :(

Já chtěl neděli hned na začátku, ale když se rozhodlo, že sobota, tak jsem se podle toho zařídil, a předpokládám, že i ostatní, takže už bych to neměnil a kdo holt nemůže tak nemůže...

->octaviaman: škoda, těšil jsem se, minimálně kvůli těm nášivkám/výšivkám, ale snad se nějak domluvíme.

jasně tedy:17.březen 2007 sraz v Bechyni ve 14:30 hodin + - ,všichni s sebou vojenskou čepici,knížka není nutná  :D  !Budějčáci bych viděl že se sejdeme asi tak ve 13:00 hodin na parkovišti třeba na parkovišti naproti výstavišti???(nebo jinde?)pak hromadnej odjezd do Bechyně!

Tady byl hozený čas a další detaily, takže jedem podle toho ne?

Upraveno od mischicka

jasně tedy:17.březen 2007 sraz v Bechyni ve 14:30 hodin + - ,všichni s sebou vojenskou čepici,knížka není nutná  :D  !Budějčáci bych viděl že se sejdeme asi tak ve 13:00 hodin na parkovišti třeba na parkovišti naproti výstavišti???(nebo jinde?)pak hromadnej odjezd do Bechyně!

Tady byl hozený čas a další detaily, takže jedem podle toho ne?

Já stím takhle počítám... -_-

• Autor
jede někdo z Písku nebo okolí?

Kua no to mi neřikejte že z Písku pojedu sám? :(

Můžeš mi přijet naproti, asi přijedeme od Jindřicháče :p

Myslím, že jet sám bude ještě lepší varinata, taky by se mohlo stát, že tam budeš sám :smich::smich:

• Autor

Můžeš mi přijet naproti, asi přijedeme od Jindřicháče :p

Myslím, že jet sám bude ještě lepší varinata, taky by se mohlo stát, že tam budeš sám :smich::smich:

no to mi neřikej.to se snad nestane. :o

no to mi neřikej.to se snad nestane. :o

No taky doufám, že tam nebudeme s bráchou stát sami :ph34r:

Olo a co s náma? Spíchnem se v těch 13.00 před výstavištěm?

Jasně, počítám s tím.. -_-

Jasně, počítám s tím.. -_-

šikovní kluci :p

Doufám, že vydrží tohle počasí, nahodili bysme liťáčky a vůbec se pěkně slunili :smich:

Tak v 13.00 na parkovišti na proti výstavišti nebo před výstavištěm abych nestepoval někde jinde?Přezuto už mám tak jsem zvědav na projížďku.

Na parkovišti před výstavištěm. Přezuto už mám taky :)

Na parkovišti před výstavištěm. Přezuto už mám taky :)

Taky už bych měl, ale ráno byly -2°C <_<

No tady byly ráno -3, ale co, tu chvíly už to vydržim. Odpoledne sem měl na chalupě ve stínu 19 a to už by mě sralo jezdit na zimákách.

No tady byly ráno -3, ale co, tu chvíly už to vydržim. Odpoledne sem měl na chalupě ve stínu 19 a to už by mě sralo jezdit na zimákách.

tak to já mám stálen ještě zimu na autě, zatím počítám se sobotou a před výstavištěm ve 13

14:30 plocha u Bechyne, nebo 13:00 parkoviste pred branou vystaviste? Jsem natvrdlej, tak mejte strpeni :p

No  tady byly ráno -3, ale co, tu chvíly už to vydržim. Odpoledne sem měl na chalupě ve stínu 19 a to už by mě sralo jezdit na zimákách.

tak to já mám stálen ještě zimu na autě, zatím počítám se sobotou a před výstavištěm ve 13

Já hodím léto jen na sraz a pak asi zase zima nechci ponechat nic náhodě :ph34r:

14:30 plocha u Bechyne, nebo 13:00 parkoviste pred branou vystaviste? Jsem natvrdlej, tak mejte strpeni :p

Jasně, jak píšeš -_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.