Doli Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 (editace) Těch bude ...bude to takový muší srázek Takze uplnej MUSINEC!! Editováno: 19. Říjen 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 (editace) No a co studuješ? Určitě to má něco společného se srazem protože se tady na to ptám :-))) Se srazem ani ne, spis s autama - strojni. To octaviaman: Ja jsem na ty pouti byl v sobotu...to Ty asi v nedeli. Editováno: 19. Říjen 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Nedostaneš, seš nevzdělávatelnej, tak musíš do školy od Po do Pá a každý lichý týden i v sobotu Takhle si to mel urcite TY!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 No já jsem pro ten sraz fšema 10ti. Ale ty datumy se tady mění jak počasí. Domluvit se tady na něčem je pěkná fuška. Jináč objednávku na moje nový světýlka jsem zrušil, pořád je ještě neměli na skladě. místo toho budu mít paintballovou sadu, takže se na příští grilovačce těšte Na neozbrojeny se snad neztrili!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Nedostaneš, seš nevzdělávatelnej, tak musíš do školy od Po do Pá a každý lichý týden i v sobotu Takhle si to mel urcite TY!!! Jo, a semestr o 4 týdny delší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 No já jsem pro ten sraz fšema 10ti. Ale ty datumy se tady mění jak počasí. Domluvit se tady na něčem je pěkná fuška. Jináč objednávku na moje nový světýlka jsem zrušil, pořád je ještě neměli na skladě. místo toho budu mít paintballovou sadu, takže se na příští grilovačce těšte pořád se mluvilo o 27. místo nikdo neurčil,účast nikdo nepotvril jen já a doli,pak se z čista jasna objeví marcel a hodí jiný datum a zase zmizí,no tak se pak dohaduj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 No a co studuješ? Určitě to má něco společného se srazem protože se tady na to ptám :-))) Se srazem ani ne, spis s autama - strojni. To octaviaman: Ja jsem na ty pouti byl v sobotu...to Ty asi v nedeli. jj,byl jsem i v sobotu se synkem,jsem tam místní(i když pobývám v týdnu v č.b.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 No a co studuješ? Určitě to má něco společného se srazem protože se tady na to ptám :-))) Se srazem ani ne, spis s autama - strojni. To octaviaman: Ja jsem na ty pouti byl v sobotu...to Ty asi v nedeli. jj,byl jsem i v sobotu se synkem,jsem tam místní(i když pobývám v týdnu v č.b.) Hmm, tak to nevim kde se stala chyba!! Mistni? Znas Janyho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 (editace) No já jsem pro ten sraz fšema 10ti. Ale ty datumy se tady mění jak počasí. Domluvit se tady na něčem je pěkná fuška. Jináč objednávku na moje nový světýlka jsem zrušil, pořád je ještě neměli na skladě. místo toho budu mít paintballovou sadu, takže se na příští grilovačce těšte pořád se mluvilo o 27. místo nikdo neurčil,účast nikdo nepotvril jen já a doli,pak se z čista jasna objeví marcel a hodí jiný datum a zase zmizí,no tak se pak dohaduj Presne tak...TAK teda 27. rijna, Kde? Editováno: 19. Říjen 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 No já jsem pro ten sraz fšema 10ti. Ale ty datumy se tady mění jak počasí. Domluvit se tady na něčem je pěkná fuška. Jináč objednávku na moje nový světýlka jsem zrušil, pořád je ještě neměli na skladě. místo toho budu mít paintballovou sadu, takže se na příští grilovačce těšte pořád se mluvilo o 27. místo nikdo neurčil,účast nikdo nepotvril jen já a doli,pak se z čista jasna objeví marcel a hodí jiný datum a zase zmizí,no tak se pak dohaduj Jj, jak tu nejsou mouchy z Letky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Jj, jak tu nejsou mouchy z Letky Radeji tahnou na vychod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Jj, jak tu nejsou mouchy z Letky Radeji tahnou na vychod... Nene, jestli teda myslíš Olmik. Už jsem to tu někde na fóru psal, je u nás v So posvícenská zábava, takže neděle bude myslím mrtvá, navíc se tenhle víkend s Janinkou uvidíme jen jeden den, takže budem asi doma, víš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Jj, jak tu nejsou mouchy z Letky Radeji tahnou na vychod... Nene, jestli teda myslíš Olmik. Už jsem to tu někde na fóru psal, je u nás v So posvícenská zábava, takže neděle bude myslím mrtvá, navíc se tenhle víkend s Janinkou uvidíme jen jeden den, takže budem asi doma, víš? Chnapu...v pohode! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Jj, jak tu nejsou mouchy z Letky Radeji tahnou na vychod... Nene, jestli teda myslíš Olmik. Už jsem to tu někde na fóru psal, je u nás v So posvícenská zábava, takže neděle bude myslím mrtvá, navíc se tenhle víkend s Janinkou uvidíme jen jeden den, takže budem asi doma, víš? Chnapu...v pohode! Jen jsem chtěl, abys byl v obraze. Budeš někdy přes týden v ČB nebo poblíž? Víkendový srázek někdy spácháme, ale nevím kdy to klapne, tak že bysme dali kafe a kus řeči se štrúdlem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Budeš někdy přes týden v ČB nebo poblíž? Víkendový srázek někdy spácháme, ale nevím kdy to klapne, tak že bysme dali kafe a kus řeči se štrúdlem Jo, budu asi ve ctvrtek kolem ctvrty a v patek... Nebo muzem zajit do kina... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Budeš někdy přes týden v ČB nebo poblíž? Víkendový srázek někdy spácháme, ale nevím kdy to klapne, tak že bysme dali kafe a kus řeči se štrúdlem Jo, budu asi ve ctvrtek kolem ctvrty a v patek... Nebo muzem zajit do kina... No to by možná šlo, možná budem mít v čb zas pár věcí na zařízení, takže bysme mohli. Co Lúca, může taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 A co ostatní Jihočeši a přidružené kolonie (Krumlov, atd. )? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 (editace) No to by možná šlo, možná budem mít v čb zas pár věcí na zařízení, takže bysme mohli. Co Lúca, může taky? Army povinnosti? Nebo soukromy? Jo, jasny ze muze!! Tak bysme mohli dat sraz ve ctvrtek kolem paty-sesty, hmm? Editováno: 19. Říjen 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 No to by možná šlo, možná budem mít v čb zas pár věcí na zařízení, takže bysme mohli. Co Lúca, může taky? Army povinnosti? Nebo soukromy? Jo, jasny ze muze!! Tak bysme mohli dat sraz ve ctvrtek kolem paty-sesty, hmm? Psst, zase něco práskneš Soukromě samozřejmě. Ještě nic neslibuju, ale mohlo by to klapnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 (editace) No to by možná šlo, možná budem mít v čb zas pár věcí na zařízení, takže bysme mohli. Co Lúca, může taky? Army povinnosti? Nebo soukromy? Jo, jasny ze muze!! Tak bysme mohli dat sraz ve ctvrtek kolem paty-sesty, hmm? Psst, zase něco práskneš Soukromě samozřejmě. Ještě nic neslibuju, ale mohlo by to klapnout Jak zase?? No, to bych Ti radil... A ne ze prijedes hraskem!! Editováno: 19. Říjen 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 No to by možná šlo, možná budem mít v čb zas pár věcí na zařízení, takže bysme mohli. Co Lúca, může taky? Army povinnosti? Nebo soukromy? Jo, jasny ze muze!! Tak bysme mohli dat sraz ve ctvrtek kolem paty-sesty, hmm? Psst, zase něco práskneš Soukromě samozřejmě. Ještě nic neslibuju, ale mohlo by to klapnout Jak zase?? No, to bych Ti radil... A ne ze prijedes hraskem!! To ještě nevím čím pojedeme, musíme to občas střídat, mám od února přes 12 tis. km, hrášek tak 1200... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 To ještě nevím čím pojedeme, musíme to občas střídat, mám od února přes 12 tis. km, hrášek tak 1200... To Ti urcite tolik najeli v servise!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 To ještě nevím čím pojedeme, musíme to občas střídat, mám od února přes 12 tis. km, hrášek tak 1200... To Ti urcite tolik najeli v servise!! Ale prd, jen po všech akcích jezdíme Okinkou a to víš, to není jen benzín, ale i motorový olej, převodový olej, olej v posilovači, chladící kapalina, brzdová kapalina, kapalina do ostřikovačů, pneumatiky, brzdové destičky, gumičky na stěračích :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 To ještě nevím čím pojedeme, musíme to občas střídat, mám od února přes 12 tis. km, hrášek tak 1200... To Ti urcite tolik najeli v servise!! Ale prd, jen po všech akcích jezdíme Okinkou a to víš, to není jen benzín, ale i motorový olej, převodový olej, olej v posilovači, chladící kapalina, brzdová kapalina, kapalina do ostřikovačů, pneumatiky, brzdové destičky, gumičky na stěračích :smich: Jeste si zapomnel zminit opotrebeni sedacky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 To ještě nevím čím pojedeme, musíme to občas střídat, mám od února přes 12 tis. km, hrášek tak 1200... To Ti urcite tolik najeli v servise!! Ale prd, jen po všech akcích jezdíme Okinkou a to víš, to není jen benzín, ale i motorový olej, převodový olej, olej v posilovači, chladící kapalina, brzdová kapalina, kapalina do ostřikovačů, pneumatiky, brzdové destičky, gumičky na stěračích :smich: Jeste si zapomnel zminit opotrebeni sedacky... A těsnící gumy dveří, a volant, a řadící páka, a pedály, a páčky a tlačítka a ovladače (To mělo být jako tvárnice, hurdisky, traverzy, ...víš z čeho to je?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.