Doli Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 (editace) (To mělo být jako tvárnice, hurdisky, traverzy, ...víš z čeho to je?) Pokud se to netyka stav. materialu, tak nevim... Ted tu snezi jako krava a uz asi 2-3cm snehu... Jsem se zrovna zejtra chtel nekam projet... Editováno: 19. Říjen 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 (To mělo být jako tvárnice, hurdisky, traverzy, ...víš z čeho to je?) Pokud se to netyka stav. materialu, tak nevim... Ted tu snezi jako krava a uz asi 2-3cm snehu... Jsem se zrovna zejtra chtel nekam projet... To je ze Samoty u lesa, tam ten jeden furt takhle všechno vyjmenovává Počkej, kde u Vás chumelí? Jako v Krumlově? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 U nás nic, teď jsem to kontroloval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 (editace) (To mělo být jako tvárnice, hurdisky, traverzy, ...víš z čeho to je?) Pokud se to netyka stav. materialu, tak nevim... Ted tu snezi jako krava a uz asi 2-3cm snehu... Jsem se zrovna zejtra chtel nekam projet... To je ze Samoty u lesa, tam ten jeden furt takhle všechno vyjmenovává Počkej, kde u Vás chumelí? Jako v Krumlově? Aha, v tomhle zaostavam... Jo, v Krumlove...fakt jako CHUMELI na oknech uz jsou dobry 2-3cm...Snih se drzi i na silnici...to muzu jit tak maximalne na snowboard a ne do garaze!! To fakt prislo z niceho nic ta letosni zima... Editováno: 19. Říjen 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Pockej az to dorazi k Vam na Vysocinu... Rano az vstanes, tak uvidis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 (To mělo být jako tvárnice, hurdisky, traverzy, ...víš z čeho to je?) Pokud se to netyka stav. materialu, tak nevim... Ted tu snezi jako krava a uz asi 2-3cm snehu... Jsem se zrovna zejtra chtel nekam projet... To je ze Samoty u lesa, tam ten jeden furt takhle všechno vyjmenovává Počkej, kde u Vás chumelí? Jako v Krumlově? Aha, v tomhle zaostavam... Jo, v Krumlove...fakt jako CHUMELI na oknech uz jsou dobry 2-3cm...Snih se drzi i na silnici...to muzu jit tak maximalne na snowboard a ne do garaze!! To fakt prislo z niceho nic ta letosni zima... Pojedeš busem, nebo radši vlakem, ten bude jistější A to moji kolegové z Krumlova říkaj jak je tam černo :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Pojedeš busem, nebo radši vlakem, ten bude jistější A to moji kolegové z Krumlova říkaj jak je tam černo :p No, nic jinyho mi pomalu nezbejva. Jeste mame Mazdu, ale je potreba prezout na zimni. S tou jsem dneska prijel z Plzne, kde padali odpoledne slusny kroupy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Pojedeš busem, nebo radši vlakem, ten bude jistější A to moji kolegové z Krumlova říkaj jak je tam černo :p No, nic jinyho mi pomalu nezbejva. Jeste mame Mazdu, ale je potreba prezout na zimni. S tou jsem dneska prijel z Plzne, kde padali odpoledne slusny kroupy... No když si uvědomím, že tyhle studenty platím ze svých daní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Hele draku, nejdem spát? Je půl přes půlnoc, já tu popíjím Pepsi a za chvíli z ní neusnu, a to se mi chtělo po těch 3 dcl červeného vína tak pěkně spát.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 No když si uvědomím, že tyhle studenty platím ze svých daní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Hele draku, nejdem spát? Je půl přes půlnoc, já tu popíjím Pepsi a za chvíli z ní neusnu, a to se mi chtělo po těch 3 dcl červeného vína tak pěkně spát.. Jo, jdem!! Ja pro zmenu CocaColu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Hele draku, nejdem spát? Je půl přes půlnoc, já tu popíjím Pepsi a za chvíli z ní neusnu, a to se mi chtělo po těch 3 dcl červeného vína tak pěkně spát.. Jo, jdem!! Ja pro zmenu CocaColu... Kdybych věděl, že mě v osm vzbudím bruder ať mu uhnu s autem, tak jsem šel spát o 3 hodiny dřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Jinak díky za sníh, už ho tu ty 2 - 3 cm máme taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Hele draku, nejdem spát? Je půl přes půlnoc, já tu popíjím Pepsi a za chvíli z ní neusnu, a to se mi chtělo po těch 3 dcl červeného vína tak pěkně spát.. Jo, jdem!! Ja pro zmenu CocaColu... Kdybych věděl, že mě v osm vzbudím bruder ať mu uhnu s autem, tak jsem šel spát o 3 hodiny dřív To Ti udelal schvalne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Jinak díky za sníh, už ho tu ty 2 - 3 cm máme taky Nemas zac, rad se podelim!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Hele draku, nejdem spát? Je půl přes půlnoc, já tu popíjím Pepsi a za chvíli z ní neusnu, a to se mi chtělo po těch 3 dcl červeného vína tak pěkně spát.. Jo, jdem!! Ja pro zmenu CocaColu... Kdybych věděl, že mě v osm vzbudím bruder ať mu uhnu s autem, tak jsem šel spát o 3 hodiny dřív To Ti udelal schvalne... Jsem věděl, že pojede, jen jsem nechtěl auto nechávat přes noc venku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Jinak díky za sníh, už ho tu ty 2 - 3 cm máme taky Nemas zac, rad se podelim!!! Jeste! Jeste! Jeste! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Kurňa, pěkně jste se rozjeli přes dvě stránky. Pro P2M: žádný OT tady není, pořád se dohadujem na tom srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Kurňa, pěkně jste se rozjeli přes dvě stránky.Pro P2M: žádný OT tady není, pořád se dohadujem na tom srazu Jsi náš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Hele, už jsem psal Dolíkovi kolíkovi, že příští týden možná budeme jeden den v čb, nezajdem na pokec a jedno nealko pivo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jesee Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Ahoj, mužu se taky připojit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Ahoj, mužu se taky připojit ? Jasně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jesee Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Tak písněte kdy, třeba to vyjde, teď do konce roku budu furt lítat do Práglu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Tak písněte kdy, třeba to vyjde, teď do konce roku budu furt lítat do Práglu. No zatim jsme se bavili o ctvrtku neco kolem paty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jesee Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.