Říjen 19, 200717 r (To mělo být jako tvárnice, hurdisky, traverzy, ...víš z čeho to je?) Pokud se to netyka stav. materialu, tak nevim... Ted tu snezi jako krava a uz asi 2-3cm snehu... Jsem se zrovna zejtra chtel nekam projet... Upraveno Říjen 19, 200717 r od Doli
Říjen 19, 200717 r (To mělo být jako tvárnice, hurdisky, traverzy, ...víš z čeho to je?) Pokud se to netyka stav. materialu, tak nevim... Ted tu snezi jako krava a uz asi 2-3cm snehu... Jsem se zrovna zejtra chtel nekam projet... To je ze Samoty u lesa, tam ten jeden furt takhle všechno vyjmenovává Počkej, kde u Vás chumelí? Jako v Krumlově?
Říjen 19, 200717 r (To mělo být jako tvárnice, hurdisky, traverzy, ...víš z čeho to je?) Pokud se to netyka stav. materialu, tak nevim... Ted tu snezi jako krava a uz asi 2-3cm snehu... Jsem se zrovna zejtra chtel nekam projet... To je ze Samoty u lesa, tam ten jeden furt takhle všechno vyjmenovává Počkej, kde u Vás chumelí? Jako v Krumlově? Aha, v tomhle zaostavam... Jo, v Krumlove...fakt jako CHUMELI na oknech uz jsou dobry 2-3cm...Snih se drzi i na silnici...to muzu jit tak maximalne na snowboard a ne do garaze!! To fakt prislo z niceho nic ta letosni zima... Upraveno Říjen 19, 200717 r od Doli
Říjen 19, 200717 r (To mělo být jako tvárnice, hurdisky, traverzy, ...víš z čeho to je?) Pokud se to netyka stav. materialu, tak nevim... Ted tu snezi jako krava a uz asi 2-3cm snehu... Jsem se zrovna zejtra chtel nekam projet... To je ze Samoty u lesa, tam ten jeden furt takhle všechno vyjmenovává Počkej, kde u Vás chumelí? Jako v Krumlově? Aha, v tomhle zaostavam... Jo, v Krumlove...fakt jako CHUMELI na oknech uz jsou dobry 2-3cm...Snih se drzi i na silnici...to muzu jit tak maximalne na snowboard a ne do garaze!! To fakt prislo z niceho nic ta letosni zima... Pojedeš busem, nebo radši vlakem, ten bude jistější A to moji kolegové z Krumlova říkaj jak je tam černo :p
Říjen 19, 200717 r Pojedeš busem, nebo radši vlakem, ten bude jistější A to moji kolegové z Krumlova říkaj jak je tam černo :p No, nic jinyho mi pomalu nezbejva. Jeste mame Mazdu, ale je potreba prezout na zimni. S tou jsem dneska prijel z Plzne, kde padali odpoledne slusny kroupy...
Říjen 19, 200717 r Pojedeš busem, nebo radši vlakem, ten bude jistější A to moji kolegové z Krumlova říkaj jak je tam černo :p No, nic jinyho mi pomalu nezbejva. Jeste mame Mazdu, ale je potreba prezout na zimni. S tou jsem dneska prijel z Plzne, kde padali odpoledne slusny kroupy... No když si uvědomím, že tyhle studenty platím ze svých daní
Říjen 19, 200717 r Hele draku, nejdem spát? Je půl přes půlnoc, já tu popíjím Pepsi a za chvíli z ní neusnu, a to se mi chtělo po těch 3 dcl červeného vína tak pěkně spát..
Říjen 19, 200717 r Hele draku, nejdem spát? Je půl přes půlnoc, já tu popíjím Pepsi a za chvíli z ní neusnu, a to se mi chtělo po těch 3 dcl červeného vína tak pěkně spát.. Jo, jdem!! Ja pro zmenu CocaColu...
Říjen 20, 200717 r Hele draku, nejdem spát? Je půl přes půlnoc, já tu popíjím Pepsi a za chvíli z ní neusnu, a to se mi chtělo po těch 3 dcl červeného vína tak pěkně spát.. Jo, jdem!! Ja pro zmenu CocaColu... Kdybych věděl, že mě v osm vzbudím bruder ať mu uhnu s autem, tak jsem šel spát o 3 hodiny dřív
Říjen 20, 200717 r Hele draku, nejdem spát? Je půl přes půlnoc, já tu popíjím Pepsi a za chvíli z ní neusnu, a to se mi chtělo po těch 3 dcl červeného vína tak pěkně spát.. Jo, jdem!! Ja pro zmenu CocaColu... Kdybych věděl, že mě v osm vzbudím bruder ať mu uhnu s autem, tak jsem šel spát o 3 hodiny dřív To Ti udelal schvalne...
Říjen 20, 200717 r Hele draku, nejdem spát? Je půl přes půlnoc, já tu popíjím Pepsi a za chvíli z ní neusnu, a to se mi chtělo po těch 3 dcl červeného vína tak pěkně spát.. Jo, jdem!! Ja pro zmenu CocaColu... Kdybych věděl, že mě v osm vzbudím bruder ať mu uhnu s autem, tak jsem šel spát o 3 hodiny dřív To Ti udelal schvalne... Jsem věděl, že pojede, jen jsem nechtěl auto nechávat přes noc venku.
Říjen 20, 200717 r Jinak díky za sníh, už ho tu ty 2 - 3 cm máme taky Nemas zac, rad se podelim!!! Jeste! Jeste! Jeste!
Říjen 20, 200717 r Kurňa, pěkně jste se rozjeli přes dvě stránky. Pro P2M: žádný OT tady není, pořád se dohadujem na tom srazu
Říjen 20, 200717 r Kurňa, pěkně jste se rozjeli přes dvě stránky.Pro P2M: žádný OT tady není, pořád se dohadujem na tom srazu Jsi náš
Říjen 20, 200717 r Hele, už jsem psal Dolíkovi kolíkovi, že příští týden možná budeme jeden den v čb, nezajdem na pokec a jedno nealko pivo?
Říjen 20, 200717 r Tak písněte kdy, třeba to vyjde, teď do konce roku budu furt lítat do Práglu. No zatim jsme se bavili o ctvrtku neco kolem paty...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.