Doli Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Kurňa, pěkně jste se rozjeli přes dvě stránky.Pro P2M: žádný OT tady není, pořád se dohadujem na tom srazu Mas cas ve ctvrtek odpoledne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 No a co studuješ? Určitě to má něco společného se srazem protože se tady na to ptám :-))) Se srazem ani ne, spis s autama - strojni. To octaviaman: Ja jsem na ty pouti byl v sobotu...to Ty asi v nedeli. jj,byl jsem i v sobotu se synkem,jsem tam místní(i když pobývám v týdnu v č.b.) Hmm, tak to nevim kde se stala chyba!! Mistni? Znas Janyho? kterýho Janyho?Frantu st.,Frantu ml., Honzu,Pepu,honzu z Novosedel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 já bych se mohná dodatečně dostavil,ale nevím co bude,měl bych mít raní ale mamina chodí odpoledne do rachoty a já hlídám synátora,leda bych ho vzal s sebou abyste viděly nejmladšího fanouška škodovek vítej u jihočechů JESEE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jesee Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Díky za přivítání, já bych se měl někdy kolem 18 hod vrátit z PHA, ale nevim--- Tábor, Planá...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Díky za přivítání, já bych se měl někdy kolem 18 hod vrátit z PHA, ale nevim--- Tábor, Planá...... O těhle místech mi ani nemluv, přes Planou a Tábor jezdíme domů do/z práce a je to někdy peklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 kterýho Janyho?Frantu st.,Frantu ml., Honzu,Pepu,honzu z Novosedel? Aha, takze znas... Myslel jsem Frantu st, Frantu ml... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 já bych se mohná dodatečně dostavil,ale nevím co bude,měl bych mít raní ale mamina chodí odpoledne do rachoty a já hlídám synátora,leda bych ho vzal s sebou abyste viděly nejmladšího fanouška škodovek vítej u jihočechů JESEE Jen prijed i se synatorem!! Aspon tam nebudu nejmladsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Díky za přivítání, já bych se měl někdy kolem 18 hod vrátit z PHA, ale nevim--- Tábor, Planá...... Tak to vem na Pribram pres Pisek....tam takovy problemy vetsinou nebejvaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Doli, Ty ses nám nějak rozepsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Doli, Ty ses nám nějak rozepsal Ale prd...teda snad nedopadnem jako mouchy v Hospode!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Doli, Ty ses nám nějak rozepsal Ale prd...teda snad nedopadnem jako mouchy v Hospode!!! Kdo ví jak to tady jednou dopadne - prachy na forum se vybiraji a rychleji nejede, je to tu sama úchylná záchranná reklama,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Doli, tady je obraz toho NAVI CD, tohle je CZ/PL ´04, ale ostatní budou podobné, ne-li stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jesee Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Díky za přivítání, já bych se měl někdy kolem 18 hod vrátit z PHA, ale nevim--- Tábor, Planá...... Tak to vem na Pribram pres Pisek....tam takovy problemy vetsinou nebejvaj. To bych rád, ale potřebuju ještě do Veselí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 To bych rád, ale potřebuju ještě do Veselí. Tak to je neco jinyho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Kurňa, pěkně jste se rozjeli přes dvě stránky.Pro P2M: žádný OT tady není, pořád se dohadujem na tom srazu Mas cas ve ctvrtek odpoledne? Do prkýnka dubovýho, čtvrtek je pro mě zabitej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Doli, Ty ses nám nějak rozepsal Ale prd...teda snad nedopadnem jako mouchy v Hospode!!! Kdo ví jak to tady jednou dopadne - prachy na forum se vybiraji a rychleji nejede, je to tu sama úchylná záchranná reklama,... No jasny, vim co myslis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Do prkýnka dubovýho, čtvrtek je pro mě zabitej To je blby, ale tak treba by se nejaka minutka nasla kolem sesty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Doli, tady je obraz toho NAVI CD, tohle je CZ/PL ´04, ale ostatní budou podobné, ne-li stejné. Kouknu na to, ale zatim mi to moc nerika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Do prkýnka dubovýho, čtvrtek je pro mě zabitej To je blby, ale tak treba by se nejaka minutka nasla kolem sesty... Možná že kolem šestý by to na chvíli šlo, ale nic neslibuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Kurňa, pěkně jste se rozjeli přes dvě stránky.Pro P2M: žádný OT tady není, pořád se dohadujem na tom srazu Mas cas ve ctvrtek odpoledne? Do prkýnka dubovýho, čtvrtek je pro mě zabitej Já Tě jen tenhle čtvrtek nebo všechny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Do prkýnka dubovýho, čtvrtek je pro mě zabitej To je blby, ale tak treba by se nejaka minutka nasla kolem sesty... Možná že kolem šestý by to na chvíli šlo, ale nic neslibuju Aááá, už to čtu, my budem taky moct asi až takhle dýl, takže cajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Doli, tady je obraz toho NAVI CD, tohle je CZ/PL ´04, ale ostatní budou podobné, ne-li stejné. Kouknu na to, ale zatim mi to moc nerika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Kurňa, pěkně jste se rozjeli přes dvě stránky.Pro P2M: žádný OT tady není, pořád se dohadujem na tom srazu Mas cas ve ctvrtek odpoledne? Do prkýnka dubovýho, čtvrtek je pro mě zabitej Já Tě jen tenhle čtvrtek nebo všechny? Jenom tenhle, ve středu mám narozky a ve čtvrtek mám povinnou oslavu u tchýně. Ale třeba vypadneme brzo, uvidíme .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Aááá, už to čtu, my budem taky moct asi až takhle dýl, takže cajk Super!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Neco snad najdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.