Doli Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Jenom tenhle, ve středu mám narozky a ve čtvrtek mám povinnou oslavu u tchýně. Ale třeba vypadneme brzo, uvidíme .... Tak se snaz... At tam zas nejsme s Mischickou sami... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Mischicko, uz vis cim dorazis? (Hrasek,papricka...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Mischicko, uz vis cim dorazis? (Hrasek,papricka...) na mouše a s teplákama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Mischicko, uz vis cim dorazis? (Hrasek,papricka...) na mouše a s teplákama Jezis, ten az si to zase precte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 27.se blíží kvapem,a já bych rád věděl místo srazu a jména účastníků a neserte mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 27.se blíží kvapem,a já bych rád věděl místo srazu a jména účastníků a neserte mi Misto srazu vyberte nekdo mistni a zkusenejsi...ale ucast potvrzuju!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 já ty místní pajzly moc neznám,ale oggy je zdá se profesional Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 jo,a taky už jsem dnes přezul na zimní! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Mischicko, uz vis cim dorazis? (Hrasek,papricka...) na mouše a s teplákama Jezis, ten az si to zase precte... sem mu odepsal i na to logo na motor ale on ví že ho jen zlobím,jinak ho mám rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 sem mu odepsal i na to logo na motor ale on ví že ho jen zlobím,jinak ho mám rád Jsem videl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 já ty místní pajzly moc neznám,ale oggy je zdá se profesional Jooo, oggy je v tomhle velkej prebornik!! No a co se sejit u Cinestaru...bowling a par hospudek tam je, hlavne parkoviste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 já ty místní pajzly moc neznám,ale oggy je zdá se profesional Jooo, oggy je v tomhle velkej prebornik!! No a co se sejit u Cinestaru...bowling a par hospudek tam je, hlavne parkoviste. no,to by šlo ale ja bych raději pil,moooc pil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 já ty místní pajzly moc neznám,ale oggy je zdá se profesional Jooo, oggy je v tomhle velkej prebornik!! No a co se sejit u Cinestaru...bowling a par hospudek tam je, hlavne parkoviste. no,to by šlo ale ja bych raději pil,moooc pil No, tak to resi jedine blizke okoli namesti... A namesti! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Co si mě tady berete do huby, woe Jakej profesionál, jenom vobčas zajdu na pifko Mám v tom teď nějakej hokej. Doli a mischicka tady něco plánujou na čtvrtek 25. a octaviaman zase to původní datum 27. Tak se sakryš pořádně domluvte co, kdy, kde .... Jináč teď sem byl v Pardál baru u náměstí a je to tam luxusní. V pátek 26. tam slavim narozky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Co si mě tady berete do huby, woe Jakej profesionál, jenom vobčas zajdu na pifko Mám v tom teď nějakej hokej. Doli a mischicka tady něco plánujou na čtvrtek 25. a octaviaman zase to původní datum 27. Tak se sakryš pořádně domluvte co, kdy, kde .... Jináč teď sem byl v Pardál baru u náměstí a je to tam luxusní. V pátek 26. tam slavim narozky. No jo, ve ctvrtek to ale bude takovej malej srazek (s Mouchama) nez odleti do Bratislavi. A v sobotu by to mel bejt oficialni sraz Jihocechu!! Oggy asi nam to tam budes muset taky ukazat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jesee Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Tak čtvrtek je v ..... polovička se vrátí až o letadlo dýl než jsem myslel, takže budu doma až kolem 22:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jesee Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Ale v sobotu bych na 2 až 15 zašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Mischicko, uz vis cim dorazis? (Hrasek,papricka...) na mouše a s teplákama Sám jsem moucha A tepláky máme nový, modrý Takže slib že ve čtvrtek dorazíš a uvidíš je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Co si mě tady berete do huby, woe Jakej profesionál, jenom vobčas zajdu na pifko Mám v tom teď nějakej hokej. Doli a mischicka tady něco plánujou na čtvrtek 25. a octaviaman zase to původní datum 27. Tak se sakryš pořádně domluvte co, kdy, kde .... Jináč teď sem byl v Pardál baru u náměstí a je to tam luxusní. V pátek 26. tam slavim narozky. Mouchy ani tuhle ani příští sobotu nemůžou, bohužel takže navrhli že by ve čtvrtek dojeli na chvíli do Budějek...ale pokud chcete, aby pili, zajistěte pro ně přespání - a prosím jinde než za oknem :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Mischicko, uz vis cim dorazis? (Hrasek,papricka...) na mouše a s teplákama Sám jsem moucha A tepláky máme nový, modrý Takže slib že ve čtvrtek dorazíš a uvidíš je ale mám tě ráááád! zlobím jen maloučko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Co si mě tady berete do huby, woe Jakej profesionál, jenom vobčas zajdu na pifko Mám v tom teď nějakej hokej. Doli a mischicka tady něco plánujou na čtvrtek 25. a octaviaman zase to původní datum 27. Tak se sakryš pořádně domluvte co, kdy, kde .... Jináč teď sem byl v Pardál baru u náměstí a je to tam luxusní. V pátek 26. tam slavim narozky. Mouchy ani tuhle ani příští sobotu nemůžou, bohužel takže navrhli že by ve čtvrtek dojeli na chvíli do Budějek...ale pokud chcete, aby pili, zajistěte pro ně přespání - a prosím jinde než za oknem :p měl bych 2.5 x 0,85 na balkoně u mne to nejde,máme jen 2+1,leda bys mně vyhodil a přespal tu beze mne fakt je mi líto u nás to nejde,ale kdyby se to konalo třeba v Českém Krumlově,tak v Kájově na chalupě je 2+kk a 3+1 a teeeeeeeeeeplíčko,máme tam 2 koupelny,2x WC,kotel na plyn a kotel na tuhá paliva a 4x volných míst ke spaní z toho jeden komfort přímo u radiatoru! snad příště! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Co si mě tady berete do huby, woe Jakej profesionál, jenom vobčas zajdu na pifko Mám v tom teď nějakej hokej. Doli a mischicka tady něco plánujou na čtvrtek 25. a octaviaman zase to původní datum 27. Tak se sakryš pořádně domluvte co, kdy, kde .... Jináč teď sem byl v Pardál baru u náměstí a je to tam luxusní. V pátek 26. tam slavim narozky. Mouchy ani tuhle ani příští sobotu nemůžou, bohužel takže navrhli že by ve čtvrtek dojeli na chvíli do Budějek...ale pokud chcete, aby pili, zajistěte pro ně přespání - a prosím jinde než za oknem :p měl bych 2.5 x 0,85 na balkoně u mne to nejde,máme jen 2+1,leda bys mně vyhodil a přespal tu beze mne fakt je mi líto u nás to nejde,ale kdyby se to konalo třeba v Českém Krumlově,tak v Kájově na chalupě je 2+kk a 3+1 a teeeeeeeeeeplíčko,máme tam 2 koupelny,2x WC,kotel na plyn a kotel na tuhá paliva a 4x volných míst ke spaní z toho jeden komfort přímo u radiatoru! snad příště! Výmluvy výmluvy :-D Ne vážně, necháme to ve Čt bez přespání, ale dorazte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Výmluvy výmluvy :-DNe vážně, necháme to ve Čt bez přespání, ale dorazte! A v kolik teda sefe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Výmluvy výmluvy :-DNe vážně, necháme to ve Čt bez přespání, ale dorazte! A v kolik teda sefe? No dřív jak v 18 h ne, máme nějké zařizování cestou a pak ještě Budějky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Co se domluvit na 19 h v IGY? Vím tam o dobré kavárně s netem, tak můžem dávat fotky z akce on-line na net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.