Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jenom tenhle, ve středu mám narozky a ve čtvrtek mám povinnou oslavu u tchýně. Ale třeba vypadneme brzo, uvidíme ....

Tak se snaz... -_- At tam zas nejsme s Mischickou sami...

Mischicko, uz vis cim dorazis? ;) (Hrasek,papricka...)

na mouše a s teplákama :smich:

Jezis, ten az si to zase precte... :Dlol

27.se blíží kvapem,a já bych rád věděl místo srazu a jména účastníků a neserte mi :D

27.se blíží kvapem,a já bych rád věděl místo srazu a jména účastníků a neserte mi :D

Misto srazu vyberte nekdo mistni a zkusenejsi...ale ucast potvrzuju!! :)

já ty místní pajzly moc neznám,ale oggy je zdá se profesional :D

jo,a taky už jsem dnes přezul na zimní! :palec2:

Jezis, ten az si to zase precte... :Dlol

sem mu odepsal i na to logo na motor :p:p:p

ale on ví že ho jen zlobím,jinak ho mám rád :D

sem mu odepsal i na to logo na motor :p:p:p

ale on ví že ho jen zlobím,jinak ho mám rád :D

Jsem videl... :D

Jooo, oggy je v tomhle velkej prebornik!! lol No a co se sejit u Cinestaru...bowling a par hospudek tam je, hlavne parkoviste.

Jooo, oggy je v tomhle velkej prebornik!! lol No a co se sejit u Cinestaru...bowling a par hospudek tam je, hlavne parkoviste.

no,to by šlo ale ja bych raději pil,moooc pil -_-:kol-99:

no,to by šlo ale ja bych raději pil,moooc pil -_-:kol-99:

No, tak to resi jedine blizke okoli namesti... :) A namesti! :D

Co si mě tady berete do huby, woe lol Jakej profesionál, jenom vobčas zajdu na pifko kol6 Mám v tom teď nějakej hokej. Doli a mischicka tady něco plánujou na čtvrtek 25. a octaviaman zase to původní datum 27. Tak se sakryš pořádně domluvte co, kdy, kde .... Jináč teď sem byl v Pardál baru u náměstí a je to tam luxusní. V pátek 26. tam slavim narozky.

Co si mě tady berete do huby, woe lol Jakej profesionál, jenom vobčas zajdu na pifko kol6 Mám v tom teď nějakej hokej. Doli a mischicka tady něco plánujou na čtvrtek 25. a octaviaman zase to původní datum 27. Tak se sakryš pořádně domluvte co, kdy, kde .... Jináč teď sem byl v Pardál baru u náměstí a je to tam luxusní. V pátek 26. tam slavim narozky.

No jo, ve ctvrtek to ale bude takovej malej srazek (s Mouchama) nez odleti do Bratislavi. A v sobotu by to mel bejt oficialni sraz Jihocechu!! kol5 Oggy asi nam to tam budes muset taky ukazat!!! :p

Tak čtvrtek je v ..... polovička se vrátí až o letadlo dýl než jsem myslel, takže budu doma až kolem 22:00 :vamp

Ale v sobotu bych na 2 až 15 zašel -_-

Sám jsem moucha :p A tepláky máme nový, modrý :p Takže slib že ve čtvrtek dorazíš a uvidíš je :p

Mouchy ani tuhle ani příští sobotu nemůžou, bohužel :feve: takže navrhli že by ve čtvrtek dojeli na chvíli do Budějek...ale pokud chcete, aby pili, zajistěte pro ně přespání - a prosím jinde než za oknem :p :p :p

Sám jsem moucha :p A tepláky máme nový, modrý :p Takže slib že ve čtvrtek dorazíš a uvidíš je :p

kol5 ale mám tě ráááád! :D

zlobím jen maloučko!

Mouchy ani tuhle ani příští sobotu nemůžou, bohužel :feve: takže navrhli že by ve čtvrtek dojeli na chvíli do Budějek...ale pokud chcete, aby pili, zajistěte pro ně přespání - a prosím jinde než za oknem :p :p :p

měl bych 2.5 x 0,85 na balkoně :p

u mne to nejde,máme jen 2+1,leda bys mně vyhodil a přespal tu beze mne :smich:

fakt je mi líto u nás to nejde,ale kdyby se to konalo třeba v Českém Krumlově,tak v Kájově na chalupě je 2+kk a 3+1 a teeeeeeeeeeplíčko,máme tam 2 koupelny,2x WC,kotel na plyn a kotel na tuhá paliva a 4x volných míst ke spaní z toho jeden komfort přímo u radiatoru!

snad příště!

měl bych 2.5 x 0,85 na balkoně :p

u mne to nejde,máme jen 2+1,leda bys mně vyhodil a přespal tu beze mne :smich:

fakt je mi líto u nás to nejde,ale kdyby se to konalo třeba v Českém Krumlově,tak v Kájově na chalupě je 2+kk a 3+1 a teeeeeeeeeeplíčko,máme tam 2 koupelny,2x WC,kotel na plyn a kotel na tuhá paliva a 4x volných míst ke spaní z toho jeden komfort přímo u radiatoru!

snad příště!

Výmluvy výmluvy :-D

Ne vážně, necháme to ve Čt bez přespání, ale dorazte!

A v kolik teda sefe? :)

A v kolik teda sefe? :)

No dřív jak v 18 h ne, máme nějké zařizování cestou a pak ještě Budějky...

Co se domluvit na 19 h v IGY? Vím tam o dobré kavárně s netem, tak můžem dávat fotky z akce on-line na net :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.