mischicka Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Bechyne ... ja to rikam porad ... ale chtelo by to uz ted, nez prezuju. Zimaky tam nicit nebudu :-DJinak pristi patek ... 9. 11. mozna pujdem s klukama z VOSky na motokary ....... A co tuhle sobotu teda? Byl by cas? Nicméně zase mám stejnou odpověď - o víkendu teď ani řpíští nehrozíme...já vím, zabít je nás málo, ale prostě jsou už rozjeté jiné akce..bych stanovil nějaké prosincové datum, napevno, ať se stihne zařídit i Olo, Miha, aspol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 jj,vejtaha,vloni na prvním srazu na letišti mu to statečně natřel marcel s fabulí a to v DIESELU!nevím kdo byl druhý ale mischicka tuším 3,zapřít to nemůže máme to všichni na dvd sorry mischo On je na to zvyklej!!! Nekdy si to dvd budu muset pucit... No ono to bude asi nejlepší, pak budeš vědět jak to bylo doopravdy...už na dvojku jsem jim všem ujel, jen nejsem blázen abych jel ve 180 přes silnici kde jezdí auta No, mezi nami devcaty ... ja jsem si hodne dlouho rozmejslel jestli tam necham jednicku nebo uz dam dvojku a kdyz jsem kontrolne prepocital vsechny zuby u dvojky a nasledne udelal jeste kontrolni soucet tak jsem ji tam dal Jinak na tom krizeni jsem mel uz 190 ...jenže to já už jsem 100 m jel bez plynu a pak brzdil, přiznám se, byl jsem měkkej tam vlítnout - blesklo mi hlavou co když v té rychlosti přehleédnu auto nebo motorku na hlavní a vzdal to, a kdykoliv se k tomu přiznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 jj,vejtaha,vloni na prvním srazu na letišti mu to statečně natřel marcel s fabulí a to v DIESELU!nevím kdo byl druhý ale mischicka tuším 3,zapřít to nemůže máme to všichni na dvd sorry mischo On je na to zvyklej!!! Nekdy si to dvd budu muset pucit... No ono to bude asi nejlepší, pak budeš vědět jak to bylo doopravdy...už na dvojku jsem jim všem ujel, jen nejsem blázen abych jel ve 180 přes silnici kde jezdí auta No, mezi nami devcaty ... ja jsem si hodne dlouho rozmejslel jestli tam necham jednicku nebo uz dam dvojku a kdyz jsem kontrolne prepocital vsechny zuby u dvojky a nasledne udelal jeste kontrolni soucet tak jsem ji tam dal Jinak na tom krizeni jsem mel uz 190 ...jenže to já už jsem 100 m jel bez plynu a pak brzdil, přiznám se, byl jsem měkkej tam vlítnout - blesklo mi hlavou co když v té rychlosti přehleédnu auto nebo motorku na hlavní a vzdal to, a kdykoliv se k tomu přiznám. to nic, ja se taky bal, ale zase jsem si rikal ze mam protekci na zachrance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 jj,vejtaha,vloni na prvním srazu na letišti mu to statečně natřel marcel s fabulí a to v DIESELU!nevím kdo byl druhý ale mischicka tuším 3,zapřít to nemůže máme to všichni na dvd sorry mischo On je na to zvyklej!!! Nekdy si to dvd budu muset pucit... No ono to bude asi nejlepší, pak budeš vědět jak to bylo doopravdy...už na dvojku jsem jim všem ujel, jen nejsem blázen abych jel ve 180 přes silnici kde jezdí auta No, mezi nami devcaty ... ja jsem si hodne dlouho rozmejslel jestli tam necham jednicku nebo uz dam dvojku a kdyz jsem kontrolne prepocital vsechny zuby u dvojky a nasledne udelal jeste kontrolni soucet tak jsem ji tam dal Jinak na tom krizeni jsem mel uz 190 ...jenže to já už jsem 100 m jel bez plynu a pak brzdil, přiznám se, byl jsem měkkej tam vlítnout - blesklo mi hlavou co když v té rychlosti přehleédnu auto nebo motorku na hlavní a vzdal to, a kdykoliv se k tomu přiznám. to nic, ja se taky bal, ale zase jsem si rikal ze mam protekci na zachrance ...ale ne u pohřebáků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 No tak "zkusime" domluvit sraz Jihocechu...vetsinou mam volno kazdej vikend, takze mne je to jedno. Spis napiste teda Vy kdo kdy muzete...hmm? oggy, octaviaman, marcel, olo... Kde jste? Mischo, kdy mas cas, ze bys taky prijel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 [quote name='D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Co to je? To znamená, byl jsem tady, Fantomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 No tak "zkusime" domluvit sraz Jihocechu...vetsinou mam volno kazdej vikend, takze mne je to jedno. Spis napiste teda Vy kdo kdy muzete...hmm? oggy, octaviaman, marcel, olo... Kde jste? Mischo, kdy mas cas, ze bys taky prijel? Pro mischu a Luďu lepší v týdnu, ale když by byla domluvená (po)řádná akce, vydrželi by i do soboty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Co to je? To znamená, byl jsem tady, Fantomas Jj, chudák je z té práce tak zničený, že nezvládne víc jak několik písmenek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 No tak "zkusime" domluvit sraz Jihocechu...vetsinou mam volno kazdej vikend, takze mne je to jedno. Spis napiste teda Vy kdo kdy muzete...hmm? oggy, octaviaman, marcel, olo... Kde jste? Mischo, kdy mas cas, ze bys taky prijel? Pro mischu a Luďu lepší v týdnu, ale když by byla domluvená (po)řádná akce, vydrželi by i do soboty... Co znamena poradna akce, myslis pici akci?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 No tak "zkusime" domluvit sraz Jihocechu...vetsinou mam volno kazdej vikend, takze mne je to jedno. Spis napiste teda Vy kdo kdy muzete...hmm? oggy, octaviaman, marcel, olo... Kde jste? Mischo, kdy mas cas, ze bys taky prijel? Pro mischu a Luďu lepší v týdnu, ale když by byla domluvená (po)řádná akce, vydrželi by i do soboty... Co znamena poradna akce, myslis pici akci?! Třeba, nebo aspoň půl denní akce, ale na hodinu v sobotu odpo 130 km tam a 130 km zpět nepojedeme, to jistě každý pochopí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Třeba, nebo aspoň půl denní akce, ale na hodinu v sobotu odpo 130 km tam a 130 km zpět nepojedeme, to jistě každý pochopí No jasny, zkusim neco vymyslet... Nejlepsi by to bylo s prespanim v CB nebo okoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Třeba, nebo aspoň půl denní akce, ale na hodinu v sobotu odpo 130 km tam a 130 km zpět nepojedeme, to jistě každý pochopí No jasny, zkusim neco vymyslet... Nejlepsi by to bylo s prespanim v CB nebo okoli. to abych si začal hledat hotel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Co to je? sem tu včera cosi písal,vzhledem k blbému signálu mi to jaksi nešlo odeslat,tak jsem to zavřel po té otevřel nic tam nebylo a ted čučám a ono taká .... měla to být odpověd pro tebe Doli proto je tam to D ale co jsem chtěl už ani nevím,pokud si vzpomenu tak to sem fláááááááááááknu! mj.dnes u družby někdo odcizil mému synkovi octávku - kárku,modrou kombinace světlá tmavá a světle modré poklice kolečekmj vpředu a vzadu tuplované - lidi jsou zmrdi co?i dětem ukradnou povoz!ted musí malej chodit pešom,aspon že ještě ve 2 letech nepocituje vztah k vozidlu aby ho obrečel -zatím! mějte se nazdárek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Co to je? sem tu včera cosi písal,vzhledem k blbému signálu mi to jaksi nešlo odeslat,tak jsem to zavřel po té otevřel nic tam nebylo a ted čučám a ono taká .... měla to být odpověd pro tebe Doli proto je tam to D ale co jsem chtěl už ani nevím,pokud si vzpomenu tak to sem fláááááááááááknu! mj.dnes u družby někdo odcizil mému synkovi octávku - kárku,modrou kombinace světlá tmavá a světle modré poklice kolečekmj vpředu a vzadu tuplované - lidi jsou zmrdi co?i dětem ukradnou povoz!ted musí malej chodit pešom,aspon že ještě ve 2 letech nepocituje vztah k vozidlu aby ho obrečel -zatím! mějte se nazdárek! No kazdopadne by to chtelo domluvit tu PORADNOU AKCI...aby meli i mouchy duvod prijet!! Nektery lidi jsou pekny...a zaslouzili by Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Já bych se taky přidal, jestli můžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Já bych se taky přidal, jestli můžu. No jo...jestli ale nekdo nekdy domluvi sraz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Já bych se taky přidal, jestli můžu. nazdárek,klido se přidej! vítej u jihočechů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Já bych se taky přidal, jestli můžu. No jo...jestli ale nekdo nekdy domluvi sraz... tentokrát se v tomto neštourám,ale souhlasím se srazem. mám ale pocit že nás všichni opustili a zbyly jsme jen my 3,resp.4.,to je smutný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Já bych se taky přidal, jestli můžu. No jo...jestli ale nekdo nekdy domluvi sraz... tentokrát se v tomto neštourám,ale souhlasím se srazem. mám ale pocit že nás všichni opustili a zbyly jsme jen my 3,resp.4.,to je smutný! No uz i oggy na to nejak kasle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Smutnééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Smutnééé Co muzem delat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Nebojtéééé, čtu si to tady každej den, akorát nestačim psát. Sice teď moc práce nemám, ale dělám v kanclu akvárko, takže na netu sem jen chvilku. Já se polepšim, slibuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jesee Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Já bych se samozřejmě taky připojil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.